chic


bling bling


sunday

Då var det söndag..sitter här med värmekudde och kollar på...vet inte vad, nån tecknad grej. SItter o försöker skriva ner en liten handlelista till imööööön, ska bli gääälet mycigt o få umgås med Anna lite, var längesen..tar väl nån fika senare på dan med på..hmm kanske espresso house? JA TACK! Snart väntar en riktigt varm dusch och sen tänkte jag göra lite nagelvård...hehe på de naglar jag har punkt punkt..

lördag

Kom precis tillbaka från Torup när mina ögonbryn fick sig en omgång, skönt o ha de gjort. Igåååååår somnade jag nästan framför idol så såg därför inte vem som åkte ut, hörde att de va lilla söta urgulliga daniel! Och jag har nåt emot Elin, vet inte varför..eller jo, hennes engelska suuuuuuuger. Men,men Molly sa att alla finnar har sån engelska så..
Mormor o morfar är påväg så det blir väl kaffe o bulle (tekniskt sätt kaffe, wienerbröd och cheesecake) men vill ju inte komplicera det :)
Ikväll drar jag till pojken och på måndag bär det av till stan för några timmars shopping med min bästa tjej Anna Wahlström.

höstlov

ÄNTLIGEN LOV! åååh vad underbart..har precis käkat wienerbröd med mamma. MUMS! Ska snart in i duschen o sen börja fixa mig, vi ska ju iväg o äta. Just det min jacka kom idag! sjukt snabb leverans:O Vet inte om jag ska beställa en mindre storlek, den var ganska stor i small så vi får se, samtidigt äre ju vinterjacka så man ska ju få plats med en tjocktröja under, we will see.
Dagens lyckokick fick man för ungefär två timmar sen när jag o westen fick mvg på svenskan, både redovisning o inlämningsuppg. awesome! Sen gick matten MYCKET bättre än väntat, de delar som jag inte kunde var inte med..tur? ABSOLUT!
Fyra små svarta, älskar de två nedersta..mmmmmums

prov,prov,prov

ÄNTLIGEN var religionprovet över..ett ord, svårtsomsjuttsingen.
Har suttit o övat lite på matten inför imon..och jag fattar nada! Det är galet svårt och krångligt..
Primero sitter jag här o äter fruktsallad med fetaostmousse..låter skumt jag vet, men sjukt gott. Recept här! HAHAHA och såg nyss den comhem reklamen med katten som sitter o gapar HAHHAHA älskar den..ah sen såg jag när melinda höll inälvor i sina händer på ghost whisperer, inte riktigt lika kul.. aja ska keeeeeka vidare

MUMS MUMS MUMS MUMS MUMS MUMS MUMS

love

-"När du går förbi ett par blommor som vissnat.. blommar dom upp igen efter du gått förbi"
Detta sa precis dennipenni till mig. Världens raraste pojkvän?..Absolut!


torsdag

haaaaleeåååå (skånsk dialekt)
Har läst på religionen en gång idag + lite anteckn. Får hoppas de sitter imon. Just nu ägnar (?) jag mig åt att klicka runt lite på kläder och klipp på youtube. Hittade ju då darins lovekiller video..SKUM! Kolla här
Imon blire aeorobics o volleyboll på idrotten, yes! Sen till helgen får vi la se..två dar kvar innan lovet+två prov..suck
Aww min födelsedag i år!

mmm..

Den här var GRYMT god!:O Efter 1,5 timmars plugg väntar en dusch och desperate housewives!

rösta på linn

Dags o bestämma vem som blir Lucia i år. Linn är ren kärlek!
RÖSTA HÄR!

some good reading

Den här vill jag VÄLDIGT gärna ha i bokhyllan. Handlar om Carrie o livet innan sex and the city, som världens satc fan skulle de sitta finnnnt.

black is the new black

Lite lagom sugen på denna med, gääälet tjusig

zzZzzZz

Då var denna skoldagen sluttt! T R Ö T T
Idag blire plugg på religion..och kaaaanske en sovstund hehehe. Nu har jag suttit o klickat hem vinterjacka. Tänkte sen klicka hem ett par leggings med skinndetaljer men leveransen va inte förrän om en månad, så de är ett av de planerade köpen till måndagens besök till stan med Anna Wahlström. Sen har tydligen min kofta ÄNTLIGEN kommit som jag beställde för typ 2 månader sen..

Årets vinterjacka!
Bäst att de här finns på måndag..


Måndag..yes please.

morning!

Har sovit uselt inatt av nån anledning. Sitter o dricker varm choklad i köket, det behövs när det är 5 minus grader ute. Brrrr..

ÅÅÅÅÅH hatar tisdagar

end of weekend


Nämen?..Vad hände med helgen? Den bara försvann?:O
Jahapp..imon drar i igång  sista veckan innan höstlovet. Två prov nalkas...suck.
Fick även agera snäll flickvän åt Dejan vars knä gick ur led...igen. Så lät honom ligga i mitt knä o gråta (typ).
Kommer heller inte träffa den älsklingen på två veckor..i veckan finns ingen tid för det och på fredag åker han till Stockholm..hur kan han lämna mig under hela lovet?:( jaja, får ju tid för mina underbara tjejkompisar!
På fredag är de t.ex. nåt ungdomsdisco med halloween tema. Hade ju vatt rätt soft o dratt dit hela tjejgänget! Men vi får la se..kanske kör en favorit i repris från förra året med maskerad? Well well...vi får se, nåt kul ska vi väl kunna hitta på.
Hade egentligen jobb planerat på lovet för o dra in några tusenlappar, men vi får se om det blir av.
Hittade dessa sötisarna i en glömd mapp på datorn


HAHAHA hittade denna knepiga figuren med..ibland är jag skum

helg

FREDAG! Hemma hos dejan som bara retas hela tiden-.- Och ja vene vad vi gör på bilden heller. RANDOMS.
Imon ska ja kolla på annas handboll, niiiice!
Ps..dejan har ny frilla..herkules

?

HALLÅ? Vad hände? Var inte denna full precis?

BILDBOMB!..igen?

Har en idé!...min humor(Y)
1000 årsen
älskar min fanny<3
älskar mina töser<3
älskar min klass<3
Mitt o Annas teknikprojekt som skulle fått mvg, tyckte vi...
Magie o Lisafisa!
Betty o Lisa i..sjuan:O
SNÖ!
Nyår!
FinaFanny
Jonas é kool
Dennis med, o lite feminin
Min älskade Anna!
<3
<3

happyface

Ibland är man bara så himla förvirrad. När folk liksom inte förstår o stänger igen öronen när man säger nåt-.-
Eller när det alltid ska vara mitt fel? Vilket det faktiskt inte alltid är..



tors 21/10

yees torsdagen avklarad!
Skulle haft vår svenskaredovisning. Jag o anna va skiiiit tagg men nehe sen gick de inte för powerpointen funkade inte, happyface:) Nästa onsdag händer det, gör den då istället. Musikprovet sen, SKITSVÅRT! Är nog inte riktigt lika tondöv som jag trodde, men bra gick det ju inte på "hördelen". Spikade lite annat däremot! Göttttttttttttttt
Har precis suttit o skrivit mina tre meningar till spanskadebatten imon hehehhe. HAndlar om djurförsök och jag är för (behöver ju inte vara ens egna åsikter) Ett exempel?
-Djur är fula och vi är mycket större.
100% mig i den meningen...eller? Njaa.
ÅÅÅÅÅH bara massa plugg i VARJE inlägg..men den här veckan har varit FRUKTANSVÄRD!

Ps...det har snöat..suck
Hahahha that's an oldie

Svenska check

YEEES
Svenskan klar med Anna. Blev riktigt nöjd faktiskt, tycker den är riktigt bra. Men sen vågar man inte säga för mke, men JAG är nöjd o vi har gjort vårt bästa.
Har övat på musiken med, men de finns inte så mke o öva på så anser mig va klar med den. SOFT.

Mozart soooftish. Sötis han är med hörlurar:)

shoes


mm varför inte?

Onsdag 20/10

Jaha, då var man hemma idag igen. Ligger i soffan i ljusblå mjukisdressen och gosar med kissen. När Anna Westerberg kommer blir de att fixa musiken, som inte är så svår, och SVENSKAN! Ah ingen kommentar..
När man inte ätit nåt på två dygn skriiiiiker magen efter mat. Så idag blire o kurera sig o äta upp sig ordentligt, känns som jag tappat halva min vikt. Men snart är det helg så då ska de ändras på! Massa god mat o gottis. Fredag blir myskväll med pojkvän som jag saknar som tusan!

elisabet

Var tvungen o lägga in en fin bild på betty, hon tyckte de andra va fula.

bildbomb!

ÅH HERREGUD! Hmm detta var nog i vintras, nästan ett årsen!
Blir definitivt en favorit i repris på denna fikan till vintern!
AAAH kolla jonas så liten han ser ut!

MANGLAD

Min kropp är MANGLAD. Ont i hela kroppen o klarade mig inte utan spya idag heller..suck. Ingen skola imon. Sitter och försöker öva lite på musiken eftersom jag och anna måste fixa vår svenska imon. Så morgondagen blir musik och öva på svenskan tills man kan de utantill.. lovely. Har idag levt på piggelin,vatten,blåbärssoppa och en skorpa. Känns som hela magen är tömd fortfarande-.-

Bara jag som saknar sommaren?



Minns denna dan sååå väl:) Skulle åka upp till stockholm o träffa denni (om ni undrar varför jag kallar honom "denni" är det för hans mamma brukar kalla honom de hihihi) Vi hade inte setts på två veckor!


Finaste Betty på konfalägret!


Snyggingen Anna Wahlström


Bedårande vackra Anna Westerberg!


Och till slut, världens sötis Lisa!

hej älskade magsjuka

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!
Vaknade imorse med feber men bestämde mig för att gå till skolan iaf och göra hemkunskapsprovet. Var med på matten o tog de lugnt på idrotten, satte mig sen med provet. Började känna mig lite illamående o innan jag visste ordet av satt jag o spydde på golvet, mysigt va? Det läskia är att jag inte kommer ihåg ett skit utav provet, jag vet bara att jag skrev typ en mening på alla frågor. Orkade inte, men snälle Tom sa att han förstod och att provet var en minidel av betyget. Puuh..
Kom hem och slängde mig in på toaletten o låg o spydde saaatttan. Sedan sov jag en stund, sen upp o kräkas igen, sen gick det en lååång stund..Trodde de va över men nepp:) de kom mer o mer..Jag lever på vatten o piggelin (Y)

YES

MUMS
299:- Gina Tricot

slut på helg

En snabb resumé av helgen

Fredag: Träffade lite släkt, sen hem o mysa med pojkvän o familj framför idol
Lördag: Åkte till stan med mami, blev ett par mörka jeans. Åt sedan sushi med betty o lisa..MUMS!
Söndag: Vaknade bredvid deni (dejan) och var där en stund o myste, sen hem o plugga till hemkunskapsprovet som är imon, och jag är nervös till tusen. Massvis av sidor varav mer än hälften är på en sjudundrandes massa skitlagar om konsumenter o köp o grejer, men här fokuserar vi på de stora lagarna o inte på "vill du veta mer lagar".

Har en riktig helvetesvecka framför mig. HKK-prov, eng, svenska redovisning+inlämning, musikprov, spanska, och det vara bara de "stora" läxorna..efter detta plussar vi på med lite sidor som ska läsas o lite frågor som ska kunnas i NO-ämnena, inte lika viktigt men fortf. läxor..lär gå in i väggen. Känner nästan för lite distanshandel, men då är det viktigt att man kan regler för Distans och hemförsäljningslagen..(shit fick t.o.m kolla i boken för o komma ihåg vad den hette)..pinsamt.





Fredag, tack!

YES FREDAG! Skolan har varit hur lugnt som helst, fick tillbaka spanskaprovet..MVG, Gracias señora!
Sedan lite biologi dr mitt o annas "projekt" blev uppsatt på väggen med två andra för de va så awesome..hehe
Efter det lunch med soppa, sen bild och till slut svenska där jag hade med mig min maaacBooook så vi kunde fixa svenskan. Nu är min rumpa fasthamrad i soffan o senare blir det middag med lite släkt o pojkvän.



Jonas o Jag på svenskan:)



Pluggisarna!



Danne sötis!



Anna-Sara, jag och anna snyggisar

Höstfint

Titta så fint! Tack Molly!

NY DESIGNNNNN

Titta så höstfint Molly har gjort i bloggen:) snäll som jag är hade jag ju bara klagomål-.- hahaha ne de hade jag verkligen inte ville bara ändra lite saker, men ja den är alltså inte helt klar:)

Kompositörer och choklad

Just nu sitter jag o nynnar på valsen i svansjön som skrevs av Tchaikowsky. Hahaha har redan fixat ihop en spotify lista med kompositörerna inför nästa veckas musikprov o nu försöks detta läras in i hjärnan! Går hyfsat bra, musik=kul ..hade musik varit=tråkigt hade de gått åt skogaa. Innan var anna här o vi fifflade lite med svenskan, o då behövs maltesers o kiviks björnbärsdricka!

Fredag imon, jösses så härligt! Blir till o åka till måmo o måfa, dom fyller år o blir gamla. Lilla dejanpejan ska med också, blir massa god mat o tårta. YUM!=)
-Efter nästan två timmars skrivande om Selma Lagerlöf blir det såhär..

ooo

Såhär tjusigt har man fixat i garderoben, behövs dock fyllas på med höst!

Onsdag 13/10

Dagens fail: Fannys skämt..(hon blir inte ledsen, hon vet att jag älskar henne)
Dagens smartaste: Astrid..................
Dagens fuskis: Julia Örnstedt åker till Thailand i ett halvår, Fuskis med stort F! Hur kan hon bara lämna oss?:(
Dagens finaste: Min pojkvän
Dagens modigaste: Jag som vågade spela fotboll mot min pojkvän..(har NOLL bollkontroll till skillnad från honom)
Dagens +: Våra klasströjor lär bli de bästa av de bästa
Dagens ++: Shoppingberoende som jag är..H&M
Saknar Alghero och Sardiniens stränder som tuuuusan!

Tisdag 12/10 och sverige får stryk

Dagens fail: sverige-holland
Dagens awesome: desperate housewives+cougar town
Började dagen med en halvtimmes promenad till skolan. NIICE. Sedan spanska, efter det föreläsning om gymnasievalen..ÅÅÅH. Så himla mke o välja på. Tror det blir humanistiskt/språk, men vi får se.
Imon blir det promenat to da school igen, skönt på monnen!

AUTUMN

Har en jäkligt lugn vecka framför mig, inte en enda läxa i veckan utom nån text i engelskan tills imon, I LIKE IT YEEEEEEEEEEEEEE!  chilli'n

Träffa dojan (HAHAHAHA) efter skolan, myyys.
Imon blire nån föreläsning om gymnasiet.


En på miljonen..

Ville bara lägga in ett snabbt inlägg innan jag somnar. Ska bara säga hur mycket den här grabben betyder för mig. Jag kan inte riktigt förklara känslan, känner mig liksom trygg med honom. Jag är mig själv och behöver inte låtsas. Och att veta att de faktiskt är okej att fjanta sig o vara barnslig ibland. Han är inte bara min underbara pojkvän, han är som min bästa vän med. Vi kan både skratta o gråta tillsammans vilket är sååå befriande!
Jag trivs i hans närhet och vill helst hålla hans hand dygnet runt.
Jag älskar dig Dejan, du är den bästa!


SWAINKUL

Some pics från gårkvällen!
HAHAHA man måste bjuda på sig själv
som sagt!

Lördag 9/10

Gårdagen spenderades hemma hos astrid med tjejerna+ joel o danne. Hahaha sikka sötisar. Älskar verkligen er tjejer ni är WUNDERBARA (internt skämt). Blev mycket sång,dans och skratt, bilder kommer sen. Just nu har jag precis varit ute med pappa o fotat lite i de fina vädret. Om några timmar kommer älsklingen som jag inte träffat på typ 4 dar eller nåt, hehehe.
Nåväl sitter här o spånar på om man skulle börja o städa..suck. BLÄÄ


Jag at the momeeeeeeeeeent

CIAO

tjoooo
sitter o spanar jeans. Temadag i skolan idag, en riktigt bra föreläsare var där! Sedan i slutet av dagen va de dags för historiaprovet som inte var riktigt lika svårt som man förvntat sig, men de va ju inte lätt.
Är så sugen på o hitta på nåt imon kväll, får se vad det blir.

hittat en del+massa gr8 m8 klänningar från h&m

PLUGG..suck

MVG på engelskaprovet och på novellen! AWESOME
Kom hem, plugga historia, somna i soffan, vakna, plugga, ut o springa, duscha, data..
Så långt har jag kommit idag:) Blir mer plugg precis innan jag somnar, då fastnar allt.
Imon historiaprov då som sagt, sedan hem o plugga inför fredagens spanskaprov..suck
Tre prov denna veckan, härligt.



Åh härliga minnen!
Fr. vänster
Mimmi Pigg, Pippi, Miss universum, Catwoman, Vandrande pinne, Bebis, Miss kråxhult

NICE

ASSÅ SHIT KOLLA IN MITT ÖGA!...creepy

ENgelskaprovet idag. Får se hur det har gått, det va ovanligt svårt faktiskt! Kom hem o lite pluggande på historian. Sen kom dejan. De blev frukt i smält choklad o en lång runda ute i vinterkylan. Mysigt.
Imon blir det BARA plugg till historian..suck.

MIXXXXX

Vaknade imorse o kände bara ångest. Ännu en skolvecka med HUR MYCKET OM HELST att göra.
Engelskaprov, Historiaprov, Spanskaprov..
Har precis suttit o övat på engelskan som är MINST jobbig. Funderar på att börja med historian nu men känner att jag är i stort behov utav vila och kebabrulle, får se hur jag gör senare.
Just nu sitter jag o ska försöka planera en liten budget på klädinköp. Jacka och jeans står högst på listan.
Sen är det mycke mycke svårt att hitta just det man letar efter, man hittar oftast MASSA annat..


Dessa t.ex.?



K Ä R L E K


hhikouhuh

Ledsen för K A S S uppdatering. Så är de när man inte orkar lyfta upp datorn-.-
Hur som helst, veckan har varit bra. Igår vatt' de mys med tjejerna. Mat, godis, chips, idol, film och skratt.
Alltid lika trevligt. Jag har verkligen världens underbaraste vänner. Alla tillför något.
Sedan kom jag hem till älsklingen som lågoch sov-.- Men ja klockan var ju 12 på en fredag, hade jag inte varit med tjejerna hade jag antagligen deckat i soffan runt tio-tiden.
Hur som helst, ikväll blir det väl mys framför tv:n, dansfeber antar jag. Men nu ska jag checka lite killkläder till dejanpejan.
Hugs&Bananas



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se