hold it against me

För några timmar sen satt jag här o glodde och hade även kört in en plåt brownies i ugnen. Slänger in lite bilder från eftermiddagen senare om jag hinner. Ska sitta här ett tag till o sen dyka ner i fysikboken..suck.

lovely sunday

Tänkte ju då slängt in dessa bilder igår innan jag stack till Elisabet men vipps va klockan sent och jag skulle iväg. Bar iaf min nya byxdress jag köpte igår + örhängena (som jag letat mig blodig efter). Kvällen blev underbart mysig och fick träffa min bästa Anna Wahlström, herregud vad jag saknat henne. Fick sms när hon va i Sverige, ringde direkt och stod o skrek hur mke hon hade missat och herregud..hon måste trott jag gick på något.
Nu ska jag snart ställa mig o baka brownies, dax för fika med ett par underbaringar♥
Yesterdayy:
♥Iklädd ny byxdress från H&M 299:-

home

Hemma från en galet mysig dag i stan med Anna Westerberg. Herregud vad trevlans de va, mycket prat snack och shopping. Blev ett par jeans, en skjorta, ett par påfågel-örhängen och en galet tjusig byxdress. Slänger in bilder senare! Ikväll ska jag umgås med dom bästa♥

friday!

Sista dagen på lovet, suck. Ett besök i stan idag, vart INGEN shopping alls. Är grymt deprimerad för de men var verkligen inte på humör. Gick upp 8.40, bussen skulle gå 10.48 så tänkte att jag går upp direkt så är det ju OMÖJLIGT att jag missar bussen? Trots över två timmars tid lyckas jag ändå få springa ner till bussen för o hinna. Illa. Men som sagt hittade inget så funderar på o dra in imon med? Kanske? Får se.
Det ballar ur.

svinalängorna

Jaha nu är klockan sent och jag slänger in tre bilder på mig o Molly innan vi åkte till stan för o kolla bio med Elisabet. Grymt mysigt och filmen va HELT otrolig. Såg Svinalängorna med Noomi och ola Rapace. Filmen va helt fruktansvärt hemsk men ACK så bra. Grät och grät och blev även ett litet skratt från min o Bettys sida när en kille presenterade sig som "Sten Hård". Men nu ska jag göra kudden sällskap, imon blire stan igen för lite shopping!

bio?

Sitter o diskuterar med Betty om vi ska dra till stan senare o kolla bio. Svinalängorna står på listan, verkar va en grymt hemsk o tragisk film..men ääääh de behövs ibland med. Om bara Lisa o Molly kunde slänga ett getöga på sina mobiler o svara kanske? Är det för mke begärt?!..Tydligen.
..Okej Lisa, bara för du inte svarar på mobilen slänger jag in denna snygg.se bilden.

duktigt

Före:
Efter:

Hur duktig har jag inte varit?..Ska snart ge mig in i garderoben.
Om jag inte drunknar i alla kläder som ligger på golvet punkt punkt..

love.

Oboyyy vad jag älskar mina vänner. Tjejerna åkte hem för nån timme sen efter en suupermysig kväll med MYCKET prat o skratt. Bjöd dem på typ av "bananasplit", sen bjöd Betty o Molly på popcorn och chips. Hur underbart som helst. Kollade först Glee till Bettys STORA förtjusning. Sen film o efter de big brother som Lisa tjatat om hela kvällen..suck.

tryckt

Linnet jag tryckte idag lite sådär lagom fail
Men gratis o vi gillart!

onsdag 23/2-11

Tjallåå va. Herregud så härligt o få sova ut! Grymt skönt. Gick upp o började småplocka lite på mitt rum som snaaart är superfint. Dagen har spenderats i församlingshemmet med Elisabet. Vi har pysslat med massa söta små ungar och även tryckt tröjor! Gjorde en med OMG på, ironiskt va? Kyrkan o allt. Sen lyckades väl jag o Betty sådääär bra med o göra kors på tröjorna, men men..det ska ju se lite egengjort ut visst?
Ikväll kommer tjejerna, eller ja, de få som är hemma dvs Molly, Fanny,Elisabet och Lisa. Ska kolla film o förhoppningsvis äta lite gott, mys!
Åh vill ha hem denna tjej NU!
Bild sen i början av åttan puttinutt

Kärlek till mina underbaringar!

Haha Dejan o jag gör "the puppy face"
Fr. vänster. Elisabet, Fanny, Albert och Jonna.
Lisa och Joel kör top model challenge..vem är vinnaren?
Tror jag röstar på Joels "jagärdrogadmenkomåtamigändå"-blick.
Ett bamse GRATTIS till bästa Daniel som fyllde 16 bast igår!♥

dagens:

Dagens bästa: mammas brownies, himmelskt goda
Dagens sämsta: min söndriga näsa..buhu
Dagens outfit: just nu världens bästa 9B-tröja o massa mjukis bara
Dagens lunch: kycklingsallad med sweet chili
Dagens nödvändigaste köp: inte köpt nåt, duktiga jag.
Dagens whinar-varning: JAG. Whinar 24/7
Dagens citat: "Sluta whina börja leva"

!

Hemma från ännu en jobbdag! Va faktiakt sista för veckan, de har delat upp jobbet så fler personer får jobba på lovet, awesomeee.
Och imon ska betty o jag trycka lite shirts, nice. Billigt o bra med lite förnyelse i garderoben!
Jag o mina hamsterkinder..jisses.

dagens:

Dagens bästa: Att få komma hem o slänga sig i soffan efter jobbet!
Dagens sämsta: Mina blåsor på händerna efter allt skruvande med lampor
Dagens outfit: M2 kofta fo sho
Dagens lunch: tacogratäng
Dagens nödvändigaste köp: här köps inget!
Dagens whinar-varning: jag och Tova som mest klagade på alla "fucking jävla lamp-fan!"
Dagens citat: citerar min fina kusin, "bättre med en turk i vasken än en turk i slasken" (ingen vet vad det betyder egentligen)

nelly.com

S-omrigt.
♥249:-


♥399:-

N-ice

Om nån vill göra mig riktigt glad och pigga upp mig,
så köper man nån av dessa skönheter till mig!
Nesh skämt å sido, tror jag ska pigga upp mig själv o slå till på den vita istället,
har ett stort behov utav den..ett begär. MUMS.
♥Gina Tricot 149:-

work days

Hemma från en jobbardag, 06.40-16.00.
Lagom småtrött nu, men skönt ändå.
Ligger och drömmer mig bort till sommaren♥

min stackars näsa..

Jäkla tur att vi har lov nu, helgen har blåst bort känns de som. Sen känns de också som om jag har snytit ut min hjärna..x3. Varit förkyld i evigheter nu o är så jävla trött på de att jag snart kommer gråta, fast då lär de ju komma snor eller blod istället för tårar. Skojar inte, har snytit sönder min näsa. Suck. Sen saknar jag fröken Ulriksdotter o fröken Anna Wahlström nåt otroligt! Astrid är ju hemma men hinner inte träffa henne innan hon drar till london den tönten. nämligen jobb för mig på måndag+tisdag. Härligt med lite extra cash, mindre härligt att gå upp halv sex men jaja. Det får man leva med! Tänk när tisdagen är över o plånboken fylls, hur glad är man inte då?!
Söta bilder från igår!♥

sat-morning

Godmorgon!
Ligger i sängen under täcket med datorn i knät och ska SNART lyfta på min rumpa. Snart. Vad händer idag?! Jo, snart ska jag som sagt upp, käka resten av min kebabrulle till frukost (orkade inte hela igår) mmm gott o fresh as hell. Sen vet jag inte riktigt hörde mamma avlägset nånstans när jag halvsov om att vi skulle till måmo o måfa? Får se om de stämmer, de betyder isf en sak.. FIKA! Gud så gott. Aja efter de ska jag träffa min älskling sen ska han sova här ikväll o kolla på melodifestivalen o sånt mys. Men nehe..nu ska jag resa på mig..kanske.
Mehehe här ser ni då de jag ser från min vinkel just nu. Lägg fokus på mitt nattygsbord, så ser de alltså ut när förkylningen ännu inte släppt. Snytpapper, panodil, vatten, halstabletter. Fint.

tusen gånger starkare

Slänger in ett boktips + filmtips. Läste ut denna boken för ett tag sen, helt GRYMT bra. Fastnade direkt. Handlar om en klass i nian där killarna dominerar och tjejerna sitter tysta och säger aldrig ifrån. Sen kmr de en ny tjej till klassen, Saga, som förändrar allt. Helt fantastiskt bra, sen såg jag filmen för några dagar sen med. Också grymt bra! Boken var dock bättre, men nog mest för de va vissa delar i boken som inte kom med i filmen som man liksom saknade, buhu. Men ett GRYMT tips.
5 av 5 toasters, absolut.

L vs. B

Gymnasieval hit o gymnasieval dit. Har varit säker på att samhälle europa är PERFEKT för mig. Sen hör jag idag om den nya linjen, CSI samhälle, som är en utbildning för de som vill bli t.ex. kriminalare, polis eller psykolog..ungefär ALLT det jag kan tänka mig och med fokus på psykologi, juridik och filosofi. Oh my oh my.
London? Eller Beck-film?

Nelly.com

Oh my, JFR är to die for..näst intill iaf.
199:-                                                                                                          149:-

149:-

tgif

♥Två bilder från imorse! EN glaaad Stina va påväg till skolan ja och en ännu gladare Stina sitter här nu för NU är de lov, hur härligt?! JISSES. Jobbar dock måndag tisdag men lite extra cash är ju inte helt fel right? Senare drar jag till älsklingen så blir de fredagsmys med hans mammas fruktsallad (HOPPAS JAG?!) hihi hoppas hon läser detta.
Funderar på att dra till stan imon fast ne, får se. Söndag ska jag o älskling iaf in till stan o kolla fotboll om jag inte minns helt fel?
Vad händer annars på lovet?..inte en aning, plugg och framför allt gymnasieval, har varit stensäker innan men nu börjar jag tveka, berättar mer om de sen. Onsdag ska iaf jag o Betty hjälpa Pia o ta hand om 6-12åringar som ska pyssla i församlingshemmet, HAHAHHAHA herregud. Men vi får trycka tröjor med balla tryck o de tackar vi för!
♥Mitt tjusiga korsörhänge jag fick av bästa Anna Wahlström i julklapp
-love it

cake

Rullar inte!..Åt faktiskt bara utav våran, en minibit med..
sen blev det för sött så tog ett äpple nyttig som man är. host.
smygätarn..
...busted!
Vår vackra skapelse, med kors och allt. Pia gillade enkelheten. Hallelujah.
..och sen fick Lisa kameran

grädde

Skolan va fett. Typ. Inte.
Nu drar jag på tårtbakartävling med polarna chiill ja alla ska rulla. Tänkte slänga ner kameran i jackfickan med.
Sen slänger jag in två bilder på mig o fina mor min!

gleek

Sitter i min säng o kollar Glee, hur underbart program? ÄLSKART. Förhören o nationella gick väl bra, eller..engelskan va ju lite småknivig hehehe. Slutade ett vilket va helt underbart de också, gick upp till älsklingen i några timmar som knappt kunde gå pga ont i sina vader, stackarn :( Han fick massa pussar o kramar så hoppas han mår bättre nu :) Kom hem vid halv fem och började läsa historia. Slutade med att jag somnade med boken i handen i soffan, kändes som om det var nog då. Läst igenom de tre gånger nu och de får räcka.
ge mig sommar!

just nu..

Sitter vid frukostbordet, sen bege sig av till skolan med kemiförhör, engelskaförhör, muntligt nationellt prov och biologiinlämning. ÄLSKAR SKOLAN. Slutar iaf ett, nåt positivt kom med dagen!..fast ne, sen ska jag hem o plugga historia..jisses.
just nu:
..och sen spåra de ur

miss you

Nej men jisses kolla vad jag hittade!
Tänk att jag va så blond för bara några månader sen? My gosh. ♥
Saknar dig tjejen!♥

snorig

Sämst update or whaaaat?
Dagen har varit rät gälen ja. Började morgonen med att packa ner mina brownies jag slängde ihop fort som katten igår kväll, imed jag o anna westerberg hade stenkoll på att vi skulle baka till fiket i skolan idag..verkligen STENKOLL. Sen bar det av till Vildmarksgymnasiet. Herregud, vad gjorde jag där?!
Kom dit och det första jag ser i ögonvrån är massa döda uppköttade djur med päls o allt + en räv som bara hängde. Trodde verkligen jag skulle spy, sen petade Danne lite på mig o sa "kolla där är charken där dom slaktar..kolla där är torkat blod där vid brunnen." Och då trodde jag jag skule spy ÄNNU mer.. Usch ska inte snacka mer om de mår bara illa. Efter besöket där drog alla till skolan igen o käka sen ner till Trainee-gymnasiet vilket var aningen roligare, fick ju fika o slapp döda djur iaf..
Nu sitter jag o har precis skrivit klart mitt ekologiarbete och pluggat in kemin tills imon. Bara engelskan/shakespear kvar nu men den tar vi innan jag slumrar

Fattar ni hur jag fick kämpa för att hålla inne dubbelhakan här?


..och här..ehm..

14 februari

ÅH HERREGUD.
Vilken dag. Klockan ringde 05.15 och kvart över sex begav vi oss till bussen mot Sannarp. Skulle göra studiebesök i en klass där. Jag Molly anna o fanny, vi va la rätt lost eller?
Och nu sitter jag o skriver mitt tjusiga biologiarbete som inte blir så tjusigt. Vem uppfann skogen? Hade inte skogen funnits hade jag inte suttit här o skrivit nu?..okej..jag hade nog inte suttit här o skrivit över huvud taget så du som uppfann skogen, tack!
Imon ska dagen spenderas i Unnaryd på vildmarksgymnasiet. Varför undrar ni då..ja, de undrar jag med..
Sen slänger vi in en MEGA förkylning på de
Härlig bild på fina flickor♥

18.52

Riktigt KASSA bilder men aja.
Dagens nyheter/presenter
I'm in loooooove i halsbandet
♥Halsband H&M: 69:-
♥Top H&M: 99:-

effektiv

Känner mig grymt effektiv!
Vaknade vid nio o hoppa upp o käka frukost, sen begav jag mig till Eurostop med mamma, pappa o pojkvän..bara för o komma ifrån en sån där vanlig tråkig söndag. Blev helt exalterad av H&M där, man ska INTE underskatta eurostop kan jag ju säga. Jisses vad grejer, Dejan fick dra bort mig därifrån. Och på tal om honom så fick jag även en topp och ett halsband av den översnälle killen, my gosh.
Nu ska jag bara softa o slappa, upp 05.45 imon för "studiebesök" på Sannarp..kill me..lär ju va helt slut.
HAHAHHA
min första bild jag tog i photobooth, kolla så cool jag försöker va?
Herregud, pinsam cheyy..
...och en till utav de första, jisses
Den här är ju grymt söt med

summer days

Åh så härlig bild, vad man saknar sommaren o allt som hör där till..
Nu ska jag gå o whina lite buhuu

bikbok

♥499:-                                                               ♥249:-

dagens..eller?

Pappa: Tre fel av tre möjliga på hästarna!
Mamma: Ah de va ju sådär..
Febern gör mig tokig, låg o skrattade åt detta hur länge som helst?!

saturdayyy

Godmorgon!..Eller ja..typ.
Min hals är heelt förstörd kan inte svälja, de ogillar vi. Sen är hela min kropp utsleten, tom och ömmare än ömmast! Men känns inte som om jag har nån feber så är väl på god väg nu. Har precis klivit ur duschen vilket va SKÖNT, få bort alla spyrester ur håret, mumsigt eller hur? Ikväll får vi se hur de blir, tjejerna ska mysa o kolla melodifestivalen *avis* tror inte jag kommer orka men vi får se, de kanske sker ett mirakel!
Haha en väldigt fin o gammal bild på Anna o mig..suck.

nelly.com

♥Två vita drömmar från Nelly.com
♥399:-                                                                                  ♥379:-

converse

Ligger o kikar på massa balla converse. har ju bestämt mig för o köpa minst två i New York imed de är typ halva priset. De här första är ju bara ett MÅSTE, hur snygga? De måste ju finnas med liksom amerikanska flaggan? Sen bruna har jag längtat efter sååå länge, eller vad sägs om ett par svarta i paljett? *dreglar*

hej influensa!

Ungefär såhär känner jag mig just nu.. Mådde kast igår när jag skulle sova sen vaknade jag o kände mig väääldigt varm o då visade termotetern 38,5?? och då had ejag två panodil i kroppen med..illa illa. Blev till o stanna hemma. Har legat heeela dagen utan TV utan dator..har inte haft nån ork alls. Ont överallt sen spytt två gånger med, antagligen pga febern. Trist fredag!

news!

Och så har H&M fått in lite news..
känner att det kommer bränna i plonkan denna månaden
399:-
99:-
199:-

te

Sitter o kränger i mig ena koppen te efter den andra, har så grymt ont i halsen.
Snälla tyck synd om mig..bara lite?
Dock har jag ju världens sötaste sån te-grej-sak

dagens..

Dagens bästa: att jag precis sovit i en timme,absolut bäst på dagen
Dagens sämsta: mollys fejkade relationer, buhuu för de! 
Dagens outfit: kavaj, leggings, knästrumpor, smycken, långt linne
Dagens avundsjuka: min katt, han kan ba ligga inne o sova på min tröja hela dagarna..
Dagens jobbigaste: träningen av magen idag, trodde jag skulle spyyy
Dagens tjockisvarning: jag på nationella, kakor o coca cola yum. 
Dagens tycker-synd-om-en-annan-varning: tkr synd om lisa..vet inte varför, bara gör de.

nytt i smyckesväg

Verkar som om en viss pojkvän har kikat på bloggen för några dar sen där jag la ut lite grejer från MQ.
Fick halsbandet av honom igår och ett armband som jag visar imon. Hur gulligt?
Älskar iaf halsbandet, grymt snyggt. Tack älskling..♥
MQ 149:-

punkt.

Nyss hemkommen från gymmet. Tränat med Anna och Jonna, blir så jäkla mke roligare när man är fler. Imon ska jag dra med mig Molly dit med o få henne att tycka det är skitkul så hon fortsätter gå, de ska nog lösa sig.
Till nationella idag då.. Gick hyfsat bra, skrev en krönika om "flammande kärlek" som de hette. Vet inte riktigt om jag följde exakta reglerna, skrev mest bara så det flöt på och renskrivningen blev till slut 8,5 sidor, låter mycket ja men de va inte så mke egentligen. Haha det roliga är att alla verkligen sitter med kakor, godis, coca cola, fanta chips, man hör nästan folk tugga. Sen att idrottsläraren blir vakt på provet gör ju saken ännu roligare, pffft.
Sitter o kikar lite kläder nu, sugen sugen sugen. Men nepp, ska hålla i mina pengar tills vi drar till N.Y. Tänk alla affärer, Forever 21, Victoria Secret billiga converse GAAAAH kmr gå cocobananas när jag är där. Men nehe nu ska jag göra duschen sällskap o sen kanske sova en stund.
see yaa
Slänger in en söt bild på min kusin♥
Hahaha och en väldigt fin på mig o älskade Fanny!♥

Torsdag 10 feb

Jaha då ska jag snart bege mig till skuulan me like. Inte. Dags för andra nationella idag och jag är grymt nervös, mest för jag inte har en aning om vad jag ska skriva om, men det löser la sig. Hahaha packat väskan med coca cola, kakor o mackor med skagenröra, MUMS! Hoppas det blir tid över så jag kan smaska lite

love & other drugs

Glömde ju säga att jag va på bio i stan igår med fina tjejor! Love and other drugs. SÅ JÄKLA BRA FILM! Grymt bra verkligen..hur rolig som helst o fällde samtidigt en del tårar. REKOMENDERAR SKARPT! Sen är ju Jake Gyllenhaal grymt jäkla snygg med, plus i kanten


w-day

Jaha hej sämst uppdatering men aajaaa.
Nationella i måndags gick okej, var del A dvs läsförståelse. En del knepiga frågor o andra helt totalt fuckade frågor:) Men sånt får man leva med, kändes hyfsat bra ändå. Imon kör vi igen, del C, skrivningen...GAAAH. Lite smått nervös inför den ja, brukar gilla o bara skriva men inte när man ska följa massa regler o skit.
Har förresten precis hoppat ur duschen efter en tuuuuuuff träning..trodde jag skulle spy, men de är gööttt de ska svida o bränna!



Tänkte faktiskt blogga imorse därav dessa bilder
men nää..tiden va inte på min sida helt enkelt




Påbörjan av mina o Fannys cupcakes..



Ah dom grön-rosa ser lite creepy ut, men de skulle bli randiga

Min lilla cupcake-box jag tog med hem.
Finns en kvar nu bara för att jag inte kan låta bli att ge andra? Generöst


Astrids o Betsys mycket tjusigt! (våra va dock liiiite mer fancy)

national!

Gooodmooorning nu drar jag till skolan med hela väskan full av gottis och gör nationella prod del A i svenska!

Ready for action!

mondayyy

HAHAHA såååå nu har jag löst det! Hade råkat trycka på "ändra redigerare". Ibland lyckas man. Skolan flöt och efter de gym med Anna, Anna, Jonna o Fanny. Grymt roligt, men min mage o rumpa lär vara döda imon. Hahaha sen ska jag berätta en liten skräckhistoria. Det va nämligen så att på badet skulle vi då simma 32 längder, och jag började simma o allt gick bra..tills det att jag fick kramp i benet på de djupaste och bara sjönk ner och plaskade o skrek..Tur att Hampus räddade mig hahah tack! Han får absolut bli dagens hjälte. Nää fy de va läskigt..att liksom känna att man inte har nåt o fästa sig vid alls..man bara plaskar och allt blir svart. USCH FÖR DET! Inget att rekommendera.
Jaja hursomhaver innan va jag o Anna nere och köpte massa gott till imorron. Det är nämligen nationella i svenska! Usch så hemskt..ska iaf ha med mig mackor med kycklingröra, coca cola o ett kakpaket! När man väl får äta på lektionen måste man ju passa på? aye?
Nejnej, vadå härligt? Va snackar ni om?

fel?

Asså de är nåt knasigt med blogg.se just nu. VARFÖR kan man inte lägga ut bilder?

thomas sabo

♥Peacemärke- fick i julklapp av mamma o pappa
♥Röd klänning- julklapp
♥Tro/hopp/kärlek- min första berlock jag fick på konfirmationen, sicka minnen!
Dessa fyra står HÖGT upp på listan för nya berlocker!

H&M conscious

♥Några favoriter

satc

Tänkte på en sak.
I USA får man ju inte svära i TV, man får inte ens säga "shit". Hur gör dom då när dom ska sända ett sex and the city avsnitt? Censurerar dom halva avsnittet medan resten mest låter "beep"beep"beep"? Har funderat på de.. Hoppas de visar ett avsnitt när jag åker till N.Y. så jag kan få svar på detta..
"beep"beep" ?

just nu!

Nu drar jag till Petra o patrik o frossar våfflor.
Skippade t.o.m lunchen för o få plats med fler, yummie!

sunday

Godmorgooon!
Såg precis en kommentar om att jag skulle visa mitt Thomas Sabo armband + berlocker, det ska vi fixa! Kvällen igår var suuuupermysig verkligen. Danny var ju absolut bäst..och helt klart snyggast..
Den där killen som satt i solstolen sjöng ju så falskt att det tjöt i öronen, fy stackarn. Åt massa cheesecake chips o godis o hade det allmänt trevligt. Ska snart åka iväg till Patrik o Petra o äta våfflor, mums! Imon kör vi en ny vecka som bland annat innehåller detta:
♥Tis: Nationellt prov i svenska *suck*
♥Ons: Friluftsdag, skidor i Isaberg!
♥Tors: Nationellt prov i svenska *suck*
Snacka om hemskt..Usch. Och imon blir de till att simma 32 meter på idrotten, jättekul verkligen. Kommer ihåg förra gången jag gjorde det. Simmade bredvid Elina hela vägen samtidigt som vi sjöng nationalsången för o låta bli att tänka på hur jobbigt det va. SUUUUUUUUUCK. Åh jisses vad fruktansvärt.
Slänger in 4 bilder från igår:
Ehm..just det ja..


UPDATE: 32 LÄNGDER..smart man är på söndagar

ragga?

Kolla in Jonna Andersson sötnosen..vem skulle inte ragga?♥

Mq-

399:-
199:- 249:- 199:- 199:-

129:-                                                           179:-

149:-                                                         129:-

t-ired?

Ah asså detta är då jag just nu. Helt sjukt trött och allmänt, äcklig? Ah trore va. Mysig kväll med bästa Anna igår, frossande av facebook, skratt och godis, härligt! Vaknade tidigt imorse för Anna skulle iväg..tack för den jao?! Har sån jääääkla träningsvärk i magen med, svider rätt bra men de får man leva med. Ikväll bär de av till Fanny i Femsjö för o fira att den lilla tösen fyllt 16 år. Blir cheesecake, melodifestivalen (endast för att dregla över Danny) och massa skratt o kärlek med mina tjejer.

fredagsmys

Gääälen kväll med bästa Anna♥


shorty

Dessa lär klä mina ben i sommar
H&M 199:-

friday

Tokade lite imorse. ÄNTLIGEN FREDAG!
Älskart. Skolan va grymt seg? Brukar gå hur fort som helst men fan..biologin idag va inte o leka med assååå. Sluta vid två o stack o träna med Western, hahah kunde la tagit i liiiiiiiite mer men de är faktiskt fredag. Killen min har kräkasjuka, eller..nåt är de iaf. Stackarn! Så för en kvart sen bestod min kväll av kexchoklad o mjölk tills Anna Wahlström den ängeln räddade mig, så de blir mys @ her place.
Mysig fredag, gillart skarpt!

Snacka om sämst uppdatering? Men har faktiskt varit busy busy idag, händer inte ofta så man får ju ta vara på dom stunderna. Skolan flöt på. Sen stack jag till Torup..denna härliga lilla by, för o fixa brynen. Jonna "Jonkan" Andersson hängde även med på cupen.Efter det hem o göra en sammanfattning av en text på spanska tsm med Fanny, över msn. Hörde jag geeks? *host*. Efter de stack jag o tränade som en tok och nu ska jag slänga mig i min säng o sätta på nån go' film. Gööööö bra! Sen fredag imon, ÄLSKAR. ♥


Såhär kul har vi på biologilektionerna i dessa dagar


Elisabet "Betsy" Andrén


Rätt nöjd kille?


Försökte se lite sådär..nä..jag vet inte vad jag gör helt ärligt?


Anna "Törnrosa" Wahlström


Och såhär mycket lyckades jag få ihop på slöjden..ca 2x3 cm

blue

Tänk om det bara kunde bli grymt varmt och sommar nu?
Och tänk om grisar kunde flyga?
♥Nelly.com 199:-


news news

Tackar dessa söta tjejer som hjälpte mig fixa ny design.
En annan är ju så grymt oteknisk att hon knappt fattar hur man lägger till kontakter på iPhonen..Snackar om mig själv i tredjeperson ja, konstigt? Kanske. Är iaf helt slut, nyduschad och helt slutkörd efter träningen. Men FAN va kul de ääärrr, visst Anna?
Anna♥
Molly♥

it's her b-day

Idag fyller denna fina tjej 16 år!
Hoppas du får en underbar dag Fanny, det är du verkligen värd

Älskar denna tjej!♥

sweet

♥Kjol: H&M  299:-
♥Topp: H&M 199:-

hoodie boodie

Ligger i soffan o gosar med massa kuddar. Om nån timme drååår jag o tränar med Anna Western' . Är grymt trött nu men lyckas nog masa mig upp ur soffan sen o hoppa i träningskläderna. Ikväll blire glee och chiilll jao. Bara två skoldagar kvar nu sen HELG! Hur awesome?
Förresten checka våra klasströjor nurå? Grejen är ju då att alla kallar oss pluggisklassen därav textvalet.
Lär bo i denna tröja varje dag efter skolan

yes

YES! Överlevde även denna tisdag. Började min plan att höja mig i slöjd..satte igång för full rulle med mitt schnyyyggga korsstygn, gjorde ca, 2x3 cm...får väl se hur de går med den där betygshöjningen. Just nu är jag bara sur och tjurig. hahaha vet knappt varför..
Men en god nyhet, klasströjorna har kommit och dom lär klä varenda elev i 9B imon, häliiiit!
Mix med bilder från imorse..flippad_chey_95



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se