Liten sneak peak..

Jajaja det gick ju nästan! Headern ska vara större men så långt har jag inte kommit i mina teknikkunskaper. Fick en kommentar om nyårsoutfiten och det kommer givetvis bild. Just nu är nyårsoutfiten pyjamas så tror vi väntar lite med bilderna. Här är iaf den klänningen jag ska ha, dock inte med samma halsband. Vad gillar ni brännan? Själv tycker jag den klär mig fantastiskt bra där..hm..

Sista dagen 2011.

Ojojoj igår satt jag uppe hur länge som helst och skulle fixa min header och nu vet jag inte hur man lägger upp den. Skickade den till Molly och hoppas hon får ordning på't. Är iaf jättenöjd över den för att vara min första header jag gjort själv hahah, hoppas det funkar! Klockan 6 kommer Jonna hit och då blir det lite go' mat och därefter ska vi göra oss fina, iaf försöka, innan vi beger oss iväg på nyårsfirande. Blir klänningen jag köpte till julbalen förra året, är fortfarande förälskad i den så den blir det med ett par knallblå klackar. Fått uppgiften att sminka Jonna med. Hoppas på en lyckad kväll!♥

Wake up to spring.


Morgonpromenix

Ojojoj, ställde klockan på 9, låg kvar till 9.30, gick upp, åt frukost och tog en halvtimmes promenad. När jag tagit sisådär 10 steg började det ösregna, gick dock över snabbt som tur var. När jag närmade mig hemmet sen trodde jag att jag skulle få ett träd i huvudet. Så fort jag gick förbi ett träd sprang jag för jag trodde det skulle ramla, hehehe. Blåste så det tjöt i öronen. Går runt och plockar lite på mitt rum i min ensamhet tills Andreas kommer och vi åker till frissan. I eftermiddag kommer Jonkan! Sitter och fånar mig med photo booth..

Beställd


21.22

Ojojoj säger jag och suckar djupt. Är helt slut efter ett träningspass. Dragit av ett Glee-avsnitt och ska nog plocka fram Sex and the city boxen. Umgåtts med fina min fina Anna Wahlström idag, först en promenad, sen käk och sen en Pirates of the carribean film, mysigt! Imon blir det en morgonåromenad och sedan iväg med Andreas som ska klippas hos Frida. Därefter följer Jonna med hem därifrån för lite mys och eventuellt någon promenad, saknar henne så!
Denna bruttan hälsar på mig imorgon!♥

Fyndat!

Var inne i stan igår på mellandagsrean. Helt sjukt mycket folk. Kom hem med denna tunikan, hittade massor men orkade helt enkelt inte köa så länge. 149:- Gina Tricot, härligt pris! Dock är den skrynklig och gör sig verkligen inte rättvisa på bild.

Jul.

Några bilder från julhelgen!
Och så till två utav årets klappar. Spadag på Tylösand av Andreas föräldrar, tusen tack! Detta fick även Andreas så blir väl att vi två tar dagen tillsammans.
..och sedan Daisy av mamma och pappa. Guld på flaska, doftar underbart! Fick fler jättefina klappar men som sagt så var det här bara två utav dem som jag blev otroligt glad för.

God jul!

God jul alla fina! Beger mig till mormor och morfar för dopp i grytan!

Snart dags.

Oj klockan närmar sig tolv vilket betyder att det snart är julafton. Helt otroligt vad snabbt tiden har gått. Låg nyss och tittade på Bridesmaids, mysig film! Kvällen har annars bjudit på en trevlig julmiddag hos pojkvännens familj. Fick en hejdlöst fin tunika av honom i julklapp (både jag och han gav varandra två klappar var så vi öppnade en av dom idag när vi va tillsammans). Han tilldelades ett långt läderhalsband av mig. Spännande att se vad som väntar imorgon, hoppas han blir glad för nästa paket! Kom sedan hem vid 8 snåret och satt framför bingolotto med mor och far, som vanligt stod vi ut ca 30 min innan vi tröttnade. Nu ska jag krypa till kojs som farfar alltid sa. Önskar er alla en riktigt god jul! Puss❤
Ps..titta så fin ram jag fick av Anna i julklapp! Passar helt perfekt på skrivbordet då båda har samma slitna yta. Hittade även ett fint kort att sätta i.


Dan före dan.

Och så var de sist klapparna inslagna. Finns det nåt roligare än att slå in paket? Älskar det! Ska snart in i duschen och sen beger jag mig till familjen Andersson för julmat, mums. Åker hem ganska tidigt, måste självklart ha uppesittarkväll med mamma och pappa, en tradition är en tradition. Puss!


Lov!

Äntligen lov. Ljusen är tända och jag kollar på berg flyttar in medan jag väntar på att Andreas ska komma. Ska in till stan imon med honom och luncha och handla sista julklapparna, mysigt. En timmes spinning innan inledde lovet! Mina ben är helt slut men underbart skönt ändå. Sov gott alla fina, puss!


Silver.

Efter att ha haft plastgran i x antal år var det nu dags för en riktig. Årets gran kläddes av silverkulor, glittriga hjärtan av stål och glasspiraler, fint! Ska dock eventuellt köpa ytterligare något pynt i stan imon eller på torsdag. Det kommer bättre bilder på granen när jag mixtrat med systemkameran lite. Börjar 9 imon och slutar 10.10, härligt! Sen närmar sig julafton.


Måndag

Nyss hemkommen och krupit upp i soffan med en kopp varm choklad med minimarshmallows, mums! Ingen läxa ikväll utan ska till Andreas och sova där, tidigt imorgon. Slutar dock 10.10 på onsdag, sen frihet!


Julstök.

Här hemma julstökas det. Slagit in och köpt nästan alla julklappar. Nyss bakat fudge och rocky road godis till jul, gottis! Inleder imorgon sista veckan (3dagar) innan jul. Skönt!


På hemväg..

Påväg hem och är helt slut. Drömt mardrömmar hela natten, suck. Är också grymt hungrig eftersom vi inte slutar förrän halv 5 och har lunch vid 11. Tur att man har så fin kille som smyger in en cheeseburgare på bussen . Ikväll väntar några timmars plugg och tidig sänggång. Puss!


Sunday.

Ojojoj så dålig uppdatering. I fredags var jag & Fanny hemma själva hos mig och myste till idol, underbart var ordet. Igår blev det partaj i Frösakull med massor av härliga människor. Lyckades givetvis att glömma väskan med plånbok/nycklar/busskort men men får den imon så ska nog överleva. Dagen har spenderats genom att plugga, äta julgodis och äta panodil för min äckliga huvudvärk. En vecka med 2 prov väntar SEN är det frihet!
Tilda och jag i lördags! Söta tjej!

10.15

Godmorgon! Äntligen fredag. Ute piskar regnet och det blåser som satan, blir mysigt att gå ner till bussen. 2 lektioner idag vilket gillas! Börjar sent vilket betyder att en rejäl frukost krävs. Tänkte ta en mugg äppelglögg innan jag går ner, mums. Hörs senare, puss!


Julklappstips!

Är inne på coolstuff och kikar.
Grym sida för julklapar herregud vad mkt kul det finns, här är några favoriter!
♦Macaron-plåt!
♦Slippies att värma i mikron
♦Chokladfontän, vem vill inte ha?
♦Har man tråkigt på toan kan man lika gärna spela golf?
♦Apa som blåser nagellacket torrt
♦Tvålnäsa
♦Passar inte golf funkar kanske basket?
♦Undvik tårar med "onion-glasses"

Hemkommen

Hemkommen och frusen, usch. Ligger och kollar på glee innan jag drar upp mig från sängen och går och käkar köttbullar & makaroner. Därefter ska jag plugga, plugga & plugga. Natur, suck.

8.06

Godmorgon! Utanför ligger nu ett 3 cm tjockt lager snö, mysigt! Ska snart bege mig till bussen nu för en lång skoldag. Ha det fint! Puss♥

Aningen fler ting..

Conversen har stått i min garderob ca 2 år nu och är nästan aldrig använda p.g.a. att de är 2 storlekar för stora för mig. Ibland planerar man att köpa nåt och köper det, även om storleken är fel, ett av mina sämre köp.
-200:- (ord. 700)
-Ljusrosa Converse
-Strl 6 (ca. strl 39)
-Använda ca. 4 ggr
-50:-
Väska inköpt i Dubai
-Ursäkta den riktigt dåliga bilden.
-75:-
-Knähöga stövlar i svart mocka strl. 37

Bloppis!..nästan

Tror vi gör så att jag slänger upp ett plagg lite här och var när jag har tid oorganiserad som jag är.
Startar med en grym byxdress från H&M. Vid intresse kontakta mig genom att skicka en kommentar, mejla mig på [email protected] eller släng iväg ett sms, vad som än passar helt enkelt! Köp mot kontant betalning. Puss!♥
-150:- (ord. 399)
-Byxdress strl. 34 (stretchig)
-Använd ca. 4 gånger.

Galen REA!

Började morgonen med ett besök hos Emelie för fix av bryn, skönt! Har nu suttit i ca 2,5 timmar och gjort 64 frågor på datorn till naturprovet på tisdag. Har allt utskrivet nu och bara att börja läsa. Kommer eventuellt flytta fram bloppisen lite, iaf vissa saker jag inte hunnit fota eftersom jag har rätt mkt i skolan nu innan jul, typiskt. Klickade hem 2 toppar och en tunika från H&M igår och gissa vad det kostade? typ 98 spänn eller nåt, helt galen rea. Lägger in bilder snart så ska ni få se! Veckan bjuder på smaskigt prov och en novellinlämning och till helgen blir det cupcakebak med Bella & Andrea & även fiesta! Längtar!
♥Topp 19,50:- (ord. 149kr)
♥Tunika 59,50:- (ord. 199kr)

Lite nyheter..

..i garderoben efter dagens besök på Väla. Klippt 10 cm hos Frida idag men det behövdes! Slingat ljusare och är ganska ovant. Börjat ta bilder för en mini-bloppis men får se när jag hinner lägga ut priser/bilder. Puss♥
♥79:- (ord. 99:-)

♥79:- (ord. 99:-)
39:-
179:-

På bussen

Promenaden ner till bussen idag (tar ca. 6 min) var ovanligt blöt. Japp ni hörde rätt, det är andra december och det spöregnar. Är så deprimerad så det finns inte, tur att det är fredag! Lycka! Ikväll blir det bara mys i soffan med Andreas. Imon däremot Har jag tid för klippning+slingor, spännande. Därefter beger jag och Ebba oss till Väla för lite julshopping. Är på jakt efter nån topp i metallic och självklart julklappar till nära & kära. Hörs senare fina ni, love.


Första december.

..och jag sitter och äter en pepparkaka, mysigt. Missade julkalendern imorse men har dock kört en liten julkalender strejk i några år nu för att alla är så himla kassa, besvikelse. Ska se första avsnittet snart och hoppas på kvalité. Bättre var det på min tid när det fanns Mysteriet på greveholm och Kaspar i nudådalen, börjar bli gammal (höhö). Fredag imon och jag är så lycklig! Snart kommer Andreas och myser framför tv:n och sen tidig sänggång för båda två! Det är dock rätt härligt när klockan ringer 06.00 för honom medan jag ligger kvar till 09.30, sweet. Ska snart ta mig en kvällsmacka och sen en dusch. Lägger in bild på mitt grymma nya halsband senare om jag hinner. Love♥
Saknar sommaren. 1:a december och det är baa regn och rusk, suck.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se