En eftermiddag med Marre,

 
 
He estado en Plaza Norte con mi amiga bonita que se llama Marina. He comprado champú y un helado. Haha ja, jag skrev det faktiskt så enkelt jag kunde så ni får se hur bra det funkar i google translate, ni måste ju med få jobba lite. Nu har jag hört spanska i snart 1 månad och ja, man börjar tröttna lite faktiskt haha. Nejdå, det är härligt. Idag har det varit kanonväder verkligen. 25 grader och sol och så ska det vara hela veckan. Går i skolan som vanligt mån-ons sen går jag från 10-12 på tordag och ledig fredag. Börjar komma lite lovdagar osv nu. Gick ju då alltså till Plaza med Marre idag, så blev en 45 min pw med. Köpte shampo, inpackning och sen satte vi oss på en bänk och tog en fika i solen. Helt sjuka muffins, så goda. 20 spänn för dessa två, hade fått lägga minst 25 för EN på Starbucks haha. Ekonomisk jag känner mig. Ska in i duschen nu och prova mitt shampo, sen ska jag lägga ut lite bra fraser på spanska här. Främst för Marina som har bytat familj till en som inte kan någon engelska (vill också påpeka att hon inte ens läst spanska i ett år). Sen kan det vara bra för min mamma så hon inte känner sig helt språkhandikappad när hon kommer haha, och kanske för er SEU som ska iväg nästa år!

Ayer,

Några bilder från igår! Dock samma från min Facebook men, men. Hahaha ser ni att ena rosetten på mina ballerina gått av? Detta hände alltså igår. Blir till att köpa superlim. 

A night out,

Go'kväll
Vart en utekväll i Madrid idag med firande av Ebba och Nelly. Käkade gott på en mysig italiensk restaurang och drog vidare på barrunda. Lovar att lägga upp bilder imon men nu ska Rebecka och jag göra oss klara för natten, sen småprata o sen somna. Är helt sluuut. Hörs imon, natti natti!

Trött

Blir inga bilder idag haha är helt slut. Har ösregnat hela dagen verkligen så man är rätt bitter. Såg dock att det ska bli sol och 25 grader nästa vecka så känns ändå okej. Drog till Plaza Norte med Mira, Matilda, Ebba & Isabell. Hade egentligen velat åka direkt hem men behövde verkligen köpa en tjockare tröja och ett par byxor till. Blev ett par helt vanliga vita byxor, ett skärp och en stor mysig stickad kofta från Zara, ÄLSKAR Zara här. Vi beslutade oss för att gå hem från Plaza eftersom jag bor rätt nära. Det tar dock tusen gånger så lång tid att gå i regn så kändes fruktansvärt. Kom hem, dyngsur, käkade lite godis och sen lagade jag mat tillsammans med Rocio, trevligt! Nyss ätit en liten rabarberpaj så nu är jag mätt och belåten.
Imon blir det chill under dagen och sen utgång tror jag med Rebecka som nattgäst en casa!
Buenas noches, 

Echo de menos a mi familia,

För er som inte orkar öppna google translate betyder rubriken: Jag saknar min familj. Nu är det inte så illa men klart man blir påmind ibland om att man har nära & kära där hemma. 
Fick två paket idag. Tusen tusen tack till mina faddrar som förgyllt min helg med 2 kilo godis från hemmakväll! Och tusen tack till världens bästa mamma och pappa för godis, choklad, tidningar knäcke och kaviar. Skolan har väl varit som vanligt, haha verkligen inget intressant. Hämtade paketen direkt efter skolan sen har jag mest suttit här. Imon är det prov i kultur & idéhistoria, blir nog rätt lätt. Min värdis blev helt till sig när hon fick se mitt godis. Hon smakade och sen höll hon ett förmaningstal om att vi måste borsta tänderna noga sen (hon läser till tandläkare). Hon blev sen överlycklig när jag sa att jag skulle laga cenar imon, alltså kvällsmaten. Hon är så upptagen med allt så tänkte att det nog skulle uppskattas. Efter skolan imon ska jag in till Madrid och handla lite nödvändigheter. Tror Matilda hänger med iallafall och ska försöka komma ihåg kameran så kanske jag kan klicka ihop några bilder. 
Qué desanses chicos♥

Templo de..nånting,

 
 
 
Oliver vid tillbehörsbuffén på det nya GRYMMA frozen yoghurt stället. Jag är ledsen men det toppade llao llao.
 
Hampus försöker bota sin nackspärr, gick väl..sådär
 
Titanic känsla vid utsikten
 
Templet/muséet
 
Rebecka visar sitt enorma intresse för spansk kultur
 
Min nya lya jag la bud på, även känt som slottet här i Madrid, helt sjuk byggnad
Slottet & en bit av trädgården
 
Hampus & Lydia, Don Quijote statyn i bakgrunden
 
Yoggle
Ja, lite dåligt med bilder men ska faktiskt sova hehe. Dagen i skolan var som vanligt. Rätt tråkig men dagarna flyger verkligen iväg. Efter skolan var det dags för utflykt till El templo de..ja..jag minns inte vad det hette men men. Rätt intressant, dock var det djukt trångt där inne så fick klaustrofobi. Innan templet var vi och upptäckte en himmel för oss frozen yoghurt-lovers. Helt sjukt, bara kolla tillbehörbuffén? Man fick ta VAD man ville så vägde dem glassen sen. Fanns ca 10 olika smaker på yoghurten med bl.a. naturell, mango, cheesecake, kokos och många fler.  Haha det var en man som kom fram till mig vid templet och frågade vart jag kom ifrån, Sverige sa jag. Sen svarade han "jaha jag är från ecuador och gjorde tummen upp". Artig som jag är gjorde jag tummen upp tillbaka och fick fram ett "great", undrar verkligen vad han ville hahaha. Kom hem sent så hann inte hämta ut mitt paket från mamma och pappa vilket jag verkligen är jätteledsen för..men det får bli imon. Plugg väntar imon efter skolan och sen är det freeedag. 
Sovmorgon imon, underbart. 
 

Blåser bort,


Sitter och fånar mig i photo booth. Insåg sen att jag måste plugga historia, wehoo. Dock ska jag inte klaga på skolan, det är ganska lugnt. Alla lärare är rätt softa. Haft lite glosor hit och dit och så. Ska anteckna lite frågor till imon i historian sen har jag prov på fredag i idé&kulturhistoria. Haha det är dock inte särskilt svårt. Det är ett analysprov där vi ska analysera olika konstverk o behöver därför veta lite vart de finns osv, överlever nog det. Det blåser så sjukt mycket ute nu! Svinkallt idag, 20 grader, och jaa det är kallt om man jämdör med hur det har varit. Fast det är klart, det är ju snart oktober. Imon ska vi på utflykt med endast halmstad-klassen. Ska in till Madrid till nåt tempel. Nej men nu ska jag ta ett knäckebröd med lax, sen sova en stund och sen plugga. Ååååh nu börjar ungarna och rabieshundarna skrika här. Spanjorerna har varken koll på sina djur eller barn.

IKEA food,

 
 
Haha lite bilder från idag!
Var sjukt segt att gå upp, det är ju måndag, usch och blä. Som tur är är måndagar i skolan rätt lugna. 3 lektioner och lång lunch. Det blir dock desto jobbigare imon & på onsdag..torsdag med för den delen, alla jobbiga dagar med mycket lektioner. Det som är bra här är att lektionerna är inte så jäkla långa, det leder ju dock till att det är fler lektioner. Ska ha samhällsläxförhör imon wehooo, det ska nog lösa sig. Efter skolan tog Marre och jag en halvtimmes promenad till Plaza Norte. Köpte en t-shirt på Hollister och sen blev det storhandling på IKEA. Älskar att jag har gångavstånd dit. Köpte detta:
Knäckebröd
Kallrökt lax
Senaps/dillsås
Vaniljsås
Rabarberpaj

Tänk ett knäckebröd med lax och sån senapssås sen, mmmmm. Käkade även pannkakor med choklad och grädde på IKEA. Orkade en medan Marre fick i sig tre haha, hon har tjatat om pannkakor så länge nu. Ska plugga lite ekonomi nu och sen sätta på nån mysig svensk film. Igår vart det ju Eva & Adam & sen Tjenare kungen, tack gud för youtube. Ska strax käka med tror jag. Tycker faktiskt om mattiderna här i Spanien, gillar att äta rätt sent. Vi äter ju ändå typ tidigt jämfört med många andra som käkar runt halv elva. Jobbigaste dagen imon, fast kom på nyss att vi har inställd idé och kulturhistoria vilket betyder att vi slutar halv 3 typ, wehooo hem och ta siesta sen då, missade det idag.
Besos
 

Hemmafeeling,

Åååh sitter i min säng med ett paket chokladglass och utanför fönstret, håll i er..REGNAR DET! Är så himla glad tro det eller ej haha. Nej men det har varit så himla varmt och kvalmigt nu och allt är verkligen snustorrt så detta behövs verkligen. Har saknat att sitta o mysa under tak medan det regnar. Ska strax hoppa in i duschen. Har börjat kolla på samhällen inför imon med, känns sådär. Haha sitter och kollar på Åsa-Nisse, Wälkom to Knohult, får ju nästan lite hemmafeeling med småländsk film och regn. 
 

Söndagsångest,

Usch nej vad sur jag är idag. Skulle blivit Santiago men nepp, ingen kunde. Usch så trist, men rätt bra ändå för behöver ändå plugga o vila idag. Supermysig kväll igår och idag har Anna & jag legat och kollat på Eva & Adam haha. Käkade för ett tag sen o sen åkte hon hem. Så nu ligger jag här och väntar på bättre tider. Alltid hemlängtan på söndagar, säkert lite blandat med den vanliga söndagsångesten. Ska leta upp min glass snart, sen hoppa in i duschen, och sen plugga lite samhällsekonomi. 

Myskväll,

Jaha, ligger här med Anna nu och har nyss käkat hamburgare. Är sjukt trött verkligen. Får se om vi orkar kolla nån film. Såg iallafall senaste avsnittet av sv hollywoodfruar innan. Hahaha alltsååå vad jag älskar det. Imon ska vi ju då till Santiago Bernabeú, så sjukt overkligt. Kommer att stå på MITT lags feta arena. MITT lag. Måste verkligen plugga sen, orkar inte. Har redan ångest inför skolan men troligtvis för att jag inte trivs jättebra där. Nej nu ska vi nog käka lite kakor osv, ha det bäst!

För dyr paella,

Bild på en grym paella vi åt igår. Dock alldeles för dyr men nu vet vi vart vi INTE ska gå igen.
Gårkvällen var bra, gick runt på lite barrunda osv. Är dock väldigt trött idag haha. Ska snart dra till Burger King med Lotta och Anna och käka lite gottis. Ikväll blir det myskväll med Anna. Ska köpa glass, godis, choklad, cola, chips osv osv, mmmmmm. Sen sover hon här och imon blir det Santiago Bernabeu. Måste dock plugga samhälle så det får bli senare idag och imon. 

Lycklig tjej,

Jaaaa idag har jag fyndat inne på Sephora!
Köpte ett get started kit från bareMinerals. Fick testa alla produkter och de är verkligen superduktiga och trevliga inne på Sephora. Kostade 700:- och hemma kostar det minst 1200:- så är så jäkla nöjd. Helt sjukt bra produkter verkligen. Skolan var seg, som vanligt. Drog alltså in till Madrid direkt efter skolan, underbara stad. Lite frozen på llao llao och sen affärspaning. Imon är det fredag, woooooho! Är inte alls taggad men men. Ska ut o käka först och sen ut. 

Seg onsdag,

Så himla söta♥
Sjukt jobbig skoldag idag, usch. Började med idrott där vi skulle uppnå maxpuls, ja, det var jobbigt. Sen spanska, engelska, historia, matte och "klassråd", väldigt seg dag. Skulle skrivit in oss i kommunen idag sov men nepp, blev inte av idag heller. MÅSTE göra det snart, Patricia?! Varit ensam hemma hela eftermiddagen & kvällen nu eftersom Rocio kommer hem sent på onsdagar. Det är faktiskt ganska skönt att få lite egentid med, är ju så van vid det. Är dock jävligt förbannad nu. Hundarna här utanför på gatan är helt störda. De skäller och morrar och håller på, högt låter det också. Samtidigt är varenda spansk familj på gatan ute med sina skrikande ungar o gör gud vet vad. Igår var det fotboll, idag är det bara massa skrik, sjukt irriterande. Kollar film på youtube nu och ska strax sova. Man är verkligen trött HELA tiden här. 

Ben&Jerry,

Som ni ser har jag haft en rätt go eftermiddag. Drog till en mack innan med Patricia & köpte Ben&Jerry så har suttit och mumsat på den nu hela eftermiddagen och kollat Desperate Housewives. Somnade en stund med, såklart. Är dock väldigt mätt och tänkte inte på att vi ska äta tidigare idag eftersom Rocio ska på salsa, woooush kommer bli stoppmätt. Rullar redan fram. Imon ska Patricia & jag skriva in oss i kommunen och sen köpa gymkort, tror jag tränar imon med & sen är jag själv hemma under kvällen. Känns bättre idag, är dock alltid jobbigt på morgnarna av nån anledning men men.
Saknar er där hemma!

Estoy cansada, como siempre.

Ja alltså, grejen är såhär. Sen jag bytade design, inte header, design, så har min statistik blivit helt knäpp så jag har inte en aning om hr många som faktiskt följer mig här. Ni får jättegärna skriva en kommentar så jag vet. Tänk så lägger jag ner min själ på denna blogg och så är det typ 4 som läser den?! Lägga ner min själ var dock att ta i, men tycker ändå att jag skött mig rätt bra och ju fler läsare destu bättre inlägg, yo promeso!
Bueno, voy a dormir.
Eller inte riktigt än men snart iallafall, efter lite serietittande. Pluggade samhälle innan med och kände mig riktigt riktigt duktig faktiskt. Allt börjar dra igång! 
Buenas noches bitchachos!
 

More is more, pink is the new black

Här har vi dem. Okej, dem är faktiakt sjukt mycket sötare i verkligheten. Marre & jag stod länge o bedömde och kom till slut fram till att dem nog inte skulle se helt dumma ut till en helt vanlig vit enkel tunika och ett par vita jeans. Detta måste givetvis undersökas. Jag la knappt 200:- för dem så kändes ganska värt. Plus att mina sandaler är så ingådda nu att det snart kommer börja växa saker i dem tror jag..

Det bästa med Madrid,

Det absolut bästa med hela Madrid, llao llao. Seriöst, beroende nu. Tror jag ska skapa en ny kategori med endast bilder från llao llao, hehe. Var sjukt segt att gå upp idag men skolan gick rätt snabbt eftersom vi bara hade 2 lektioner & sen inställd samhälle, så slutade vid 11.30, sköönt. Käkade i skolan, spaghetti bolognese, gooott. Dock var jag och Lotta väldigt frustrerade då det ALDRIG finns någon ketchup?? Okej att spanjorer inte äter de till så mycket men hallå det är en svensk skola?! Besvikelse. Drog in till Madrid sen med Marre, Becka, Nino, Lydia och Patricia. Köpte faktiskt ett par ballerina, riktigt fulsnygga ni ska få se dem snart. Nu har jag feting värk i mina fötter och i veckan måste jag ta mig i kragen och gå o köpa shampo, balsam och andra tråkigheter som det börjar tryta på. Ska in i duschen nu sen vänta på att Rocio ska komma hem så blir de maaat.

Deppdag idag,

Ja idag är det en sån dag. Riktig deppdag. Kände det när jag vaknade imorse. Hemlängtan gör sig påmind lite då och då. Det är tufft första tiden nu och man får bara bita ihop. Stundtals är det helt fantastiskt att bo här, så man får försöka tänka på det. Orkar inte ens prata om idag haha. Meningen var ju Santiago Bernabeu idag men så blev det inte. Lydia ringde och väckte mig o sen bestämde vi oss för att dra till utomhuspoolen vid ett superfint gym här. Kostade drygt 200:-/person för att bada, inte värt det. Sen mötte vi Nelly, gick till Lydia o frågade hennes värdfamilj om pool osv. Hittade ett ställe o gick länge för att hitta en taxi. Hittade sen en buss som gick dit så väntade en halvtimme, Lydia gav dock upp haha. Nelly & jag drog dit, betalade, insåg att utomhuspoolen va stängd, badade i badhuset, drog hem. Så nu ligger jag här och hade dödat för en påse godis från Hemmakväll. Ska kolla lite serier osv. Hade behövt nåt uppmuntrande idag men vet inte vad..

Fresh X2

 
Haha hittade dessa två bilder från igår när jag skulle fixa mig haha. Väldigt fräsch bild med mackan och allt. Ska in i duschen nu sen kommer Felicia så blir det nog en bar här i Alcobendas ikväll.

42 grader,

Var nyss och fikade på Starbucks med Niko och Felle. Supermysigt, behövdes verkligen idag. Kom fram en helt random kille på 16 bast och satte sig hos oss o frågade va klockan va sen började han babbla på haha herregud. Han hade en kompis en bit bort som såg ut exakt som Justin Bieber och OJ vad jag ångrar att jag inte bad om en bild, hittat min framtida man om inte Ronaldo vill följa med mig hem. Skulle egentligen bara säga att det är 42 grader idag, svettas som en gris men jag klagar inte. 

Gårkvällen,


 
Några bilder från igår!
Hade en otroligt grym kväll med klassen. Vi började hemma hos Jennifer med lekar, musik, skratt osv. Supertrevligt. Därefter tog vi en buss till Madrid. Delade upp oss i grupper i Madrid o gick på barrunda. Vi hade Lovisa i spetsen vilket nog var tur. Därefter drog vi till Kapital. Alla vet säkert vad det är men för er som inte vet är det en fet club vid Retiroparken inne i Madrid. Den är sju våningar och varje våning har typ ett speciellt tema. I mitten är det ett dansgolv med 7 våningar högt till tak. Var där några timmar och tog sen taxi hem med Lydia, Becka & Marre. Tack till alla för en grym kväll!
Nu skrev nyss Niko att hon vill äta milkshake med mig, haha ja vi får väl se. Har inga speciella planer för kvällen faktiskt men hoppas de blir nåt litet iallafall, inte så sugen på att festa till det. Hade gärna legat hemma i min soffa nu och kollat sex and the city med en påse godis från Hemmakväll, ååh vad det hade suttit fint nu.

 
 
 
 

Kvällens,

 

Siesta,

Haft en bra dag i skolan idag. Först idé & kulturhistoria i en timme, sen tre timmars håla och sen 40 min spanska. Kändes så sjukt onödigt men ändå rätt skönt när det fortfarande är fint väder att ha så lång håla. Tagit siesta en stund nu o snart kommer Marre Becka & Patricia så ska vi fixa oss inför kvällen. Lägger strax ut en halvkass bild på vad som blev kvällens outfit haha. 
 

Plaza Norte,

Felicia på Plaza Norte innan idag!

Japp där har eftermiddagen spenderats. Gick upp vid 8.45 idag, skööönt. Började 10.00 med svenska o sen rullade dagen på. Dagarna går så jäkla snabbt här, troligtvis för att man gör så mycket hela tiden. Mysig eftermiddag på Plaza Norte med Felicia. Mötte upp massa tjejer från klassen som alla var ute efter samma sak, outfit till imon. Hittade jag en? JA. Världens sötaste vita klänning med guldbroderi. Det kommer bild på den och även på jackan så fort jag hinner. Köpte ett par stora guldiga örhängen till den med, perfekta. Kom hem vid 9 och då hade Rocio hittat min lapp jag skrivit. "Hola mi Madridista" stod det överst haha. Hon kom in till mig o sa att hon fått en hemsk lapp och att jag fick sova på gatan inatt haha, alltså. Imon har jag 3 timmars håla wehoo..

He comprado una chaqueta!

Blev frälst utav llao llao idag.
Ja, det var väl dagens största nyhet. Det och att jag gått o köpt världens snyggaste vinterjacka verkligen. Kändes väldigt fel då det var 36 grader idag haha men, men. Det fanns bara en storlek kvar så var tvungen. Så nu har jag gjort mitt första köp inne på ZARA. Vad jag älskar den affären alltså. Shoppingen har faktiskt impat på mig. Förväntade mig verkligen ingenting och blev glatt överraskad. Skolan idag var riktigt seg. Drog direkt in till Madrid sen och käkade frozen yoghurt på llao llao (MUMS), nya stammisstället? Kom hem sen & har nyss käkat med min värdmamma & tagit en välbehövlig dusch. Sovmorgon till 10.00 imon, skööönt. Blir eventuellt en tur till Plaza Norte sen efter skolan imon (ett shoppingcenter här). Alla är i behov utav en festklänning & eventuellt skor till insparken på fredag. Blir förfest hos en tjej i klassen sen drar hela gymnasiet ut på Kapital, wehoo. Är sjukt otaggad just nu men hoppas det blir bättre. Jag vill ha filmjölk, knäckebröd, kaviar, marabou, SIA-glass, lohmanders bea och köttbullar. Cravings efter en vecka, hur ska detta gå, börjar faktiskt undra..

Tomato-head

 
Ja men titta så fräsch va? Tomat. 
Ligger i min säng o kollar film. Har varit hemma från skolan idag. Varit snorförkyld i över en vecka nu så blev dags att stanna hemma en dag iallafall. Har öppet fönster men de blir inte precis svalare, men de fläktar iallafall lite. Inte så mycket mer att säga, legat här hela dan och har verkligen bara sovit. Känner mig lite smått deppig faktiskt. Man får så mycket mer hemlängtan när man är sjuk. Känns lite bättre nu o imon är det planerat shopping i Madrid så ska se till att bli frisk. Har faktiskt inte shoppat mycket alls här. En tisha, bh & skärpet, inget mer. Alla pengar har änsålänge lagts på mat, fika, busskort, taxi, snacks m.m. Helt sjukt. Hihi innan jag skulle sova igår kom Rocio in & sa godnatt, så hade jag hängt min Real-flagga på stolen. Vilket liv det vart mellan oss haha. Hon sprang in o hämtade sin Barca-halsduk medan jag satt o skrek hur hemsk den var och HALA MADRID! Nästa söndag blir det Santiago Bernabeu.



Loving IKEA,


Och så var det kväll i Madrid igen. Nyss pratat med mamma o pappa. Är genomförkyld o rätt trött så ska snart sova med. Idag satte skolan igång "på riktigt". Eller på riktigt..vi hade vanliga lektioner men gjorde ingenting haha. Kommer nog vara rätt lugnt några veckor framöver känns det som. Efter skolan drog jag Nelly & Bianca hem till mig o tjockade oss med choklad, chips & cola, gooott. Sen kom Anna hit så tog vi bussen till La plaza norte, ett shoppingcenter. Ångrar att jag inte köpte en tröja inne på Hollister så får bli en resa dit igen. Efter det gick vi till IKEA och käkade...KÖTTBULLAR! Åh så gott det var. Bara varit här en vecka o har redan cravings efter filmjölk osv. På onsdag ska vi in till Madrid & shoppa tror jag.
Natti natti♥

En kväll i vimlet,


Jag igårkväll, ingen idé att locka håret. Inget håller i denna värmen

 
Go' kväll!
Ska strax sova nu. Gårkvällen var super. Första kvällen inne i centrala Madrid och OJ vad folk. Helt sjukt verkligen. Gick runt länge o letade efter en bar o de hittade vi med. Supertrevligt med ett stort gäng från klassen. Kom hem vid 2 & så sov Anna kvar. Idag har vi bara hängt vid poolen hos Ebba. Jag, Anna, Nelly, Ebba, Lydia & sen Patricia & Nikolina. Usch har verkligen söndagsångest nu..orkar inte skola. Känns som man är på semester nästan eftersom plugget inte börjat än. Men nu ska jag sova, hörs imon♥

 
 


 
 

Estoy en casa!


 


 
Haft en superkväll!
Blev rätt tidig hemgång eftersom alla ville vara hemma i god tid första utekvällen. Kalas som sagt, blir fler bilder imon. Är helt slut verkligen. Imon blir det poolhänh och sen utgång tror jag. Får se om det blir Madrid eller om vi ska hålla oss hemma i Alcobendas.
Natti natti!
 

Lite skola, lite shopping,

Glad tjej!
 
Tisha från Pull&Bear 
 
 
Skärp från Guess
 
Jaha ja nu sitter jag här med Marina. Ska strax käka pizza och sen ska vi dra ut i Alcobendas ikväll & kika runt lite. Skolan idag var bara sjukt seg, hade spansk-dag. Skrivning, prat osv för att se vart vi låg till. Idag har det varit sjukt varmt verkligen, klagar inte men man blir rätt seg. Efter skolan drog vi till ett köpcenter strax utanför centrum & lite shopping blev det iallafall, min första här i Madrid. En tisha, ett skärp & en wonderbra (helt grym verkligen + 100:- billigare än hemma). Var rätt jobbigt imorse, har haft en dålig dag så vatt rätt deppig till & från. Vaknade & fick plötsligt en sjuk hemlängtan, men det lär väl bli några sånna dagar med. 
 

Jueves,

Jag och Niko tog rätt buss idag och hittade rätt o allt, wihooo! Sjukt stolta var vi. Haft dansdag i skolan idag med popin' & lockin' lite salsa osv osv. 34 grader idag, bueno! Efter skolan blev det Starbucks med Anna, Nellsan & Bianca, supermysigt. Tog en siesta med Anna därefter & har nyss käkat middag med Rocio. Sparris först & sen tortillas de patatas, så jäkla gott alltså. Lunchen i skolan idag var inge vidare så var skönt att få lite riktig mat idag. Imon börjar vi följa schemat på riktigt, "ÄNTLIGEN" för att citera Rocio. Imon blir det en tripp till en Factory Outlet & eventuellt kvällspicknick. Lördag var vi sugna på att dra in till Madrid, får se hur det blir. 
(Ps..älskar gatuartister och ja, vi löste gåtan på bilden rätt snabbt)

En dag i Madrid,





En dag i Madrid, helt underbar stad, är förälskad. Blev häng i Retiroparken, rundvandring, käk, fika shopping osv. Drog till La Moraleja och käkade mexikansk. Anna & jag stack tidigare än de andra. Haft kanonväder idag med & imon blir det dansdag i skolan..hm..suck.
(Ps..Nikolina & jag gick vilse imorse igen)

Myseftermiddag,

Vilken händelserik dag alltså.. Började med att Niko & jag tog fel buss så vi irrade runt i La Moraleja i 1,5 timme. Ringde våra lärare & sa att vi blev sena sen tog vi taxi. Hahahha alltså vad bra detta går. 
Hade fotbollsdag i skolan men satt & solade istället eftersom jag är genomförkyld. Tog bussen sen och tog en fika på Starbucks med tjejerna från klassen. Därefter invigde jag metron, hur smidigt som helst, tusen gånger lättare än bussen. Jag & Nikolina alltså, världens bästa. Sitter hemma nu med Anna & Rocio är precis lika snäll o go som vanligt. Hon är världens bästa verkligen. Känns himla jobbigt nu i början men det löser sig säkert. Va ute med Anna innan & köpte massa choklad & chips haha, det behövdes idag. Imon ska vi in till Madrid på rundtur o sen eventuellt shopping & tapas. Förresten var det 35 grader innan idag vid 15.00, rätt skönt. 
 

Välkomna till mig,


Toaletterna!
 
Hallen, helt i min smak
 
Köket, sitter & käkar frukost & middag här om vi inte har gäster
 
 
 
Och till slut, mitt sovrum..och Annas arm!
Är verkligen supernöjd, allting är fröscht och rent och har fått ett rätt stort rum. 
 

La primera día,

 Jaha sitter här och skypar och har gjort det ett tag nu. Rocio har en kompis hemma så sitter rätt bra här inne hehe. Skolan idag gick bra, fick ju skjuts så slapp problem med bussen..imorse iallafall. Sen på hemvägen råkade vi ju då hoppa av på helt fel busshållsplats. Jag Patricia & Nikolina skulle till Nikolina o sen till mig. Så skrek Niko "HÄR BOR JAG" så hoppade vi av. Insåg snabbt att de va helt fel. Vi var inte ens i S.S. utan i Alcobendas..en annan stadsdel typ. Började gå en bit men gav snabbt upp. Försökte hitta bussar men inget gick vägen. Blev sur och gick fram till en taxi och fixade skjuts hem där, hur smidigt som helst. 20:-/person, kanon ju. Vatt ute lite med Rocio i området osv o har precis ätit. Igår var allting bra & roligt, idag känns det sådär faktiskt. Nervös inför bussen till skolan imon har typ ingen aning om när den går. 
 
 
 
 
 

Estoy en Madrid!

Taggade tjejer på tåget mot Kastrup imorse.
Körde på osminkat, bäst så. 
 
Hampus den glade
Taggat gäng på Kastrup, här kändes det rätt overkligt.
Brudar på Starbucks, ett måste givetvis. 
Resans tre manliga resenärer.
På flyget, ännu mer overkligt. 
Och så Emilio & Hampus på Barajas, Madrid. Lite lugnande innan vi skulle möta värdfamiljerna. Ser dock ut som om Emilio fick lite too much hehe. Här kändes det helt sjukt overkligt. 
 
Jaha, det var några av dagens bilder. De enda som blev bra faktiskt. Nåt konstigt med autofokusen på min kamera så måste fixa det. Dagen började med lite gråtkalas i Halmstad & sen tåg till Kastrup. Efter några timmars kånkande, bärande & Starbucks-fikande checkade vi in. Väskan fick väga 23 kilo, min vägde 23,0 kilo..hur grym?! Sen satte sig ett spänt o nervöst gäng från Sannarp på planet ner till Barajas, Madrid. Flygresan var rätt seg och sjukt varm. Väl framme hämtade vi bagage osv, 25 grader och klar sol kl 20.00, helt underbart. Aningen mer nervöst blev det när vi skulle ut genom dörrarna o träffa våra blivande värdfamiljer för de kommande 4 månaderna. Rocio var där & även hennes kompis Antonio (vilket var tur efter som han med är Madridista så vi gaddade ihop oss lite mot Rocio & hennes Bajselona). Körde hem till San Sebastián de los Reyes och stackars Rocio fick bära min väska uppför typ 8 trappor haha. Hon sa att hon inte behöver gå och gymma nu, hon e så himla skön. Supermysig lägenhet verkligen. Blev hamburgare till kvällsmat o hon blev  överlycklig för sina presenter, puh. Imon kör hon mig till skolan & kmr va där svintidigt för hon ska jobba höhö. Här pratar iallafall alla i 120km/h och man fattar ungefär en tredjedel av allt, men men, det är bara att nicka o se glad ut. Vi hörs imon chicos! Buenas noches



 
 
 

Invigning av ny kategori,

Detta känns så fruktansvärt konstigt alltså. Inviger min nya kategori idag, Madrid. Tänkte gjort olika kategorier såsom "Shopping i Madrid", "Skolan i Madrid", "Utelivet i Madrid", men jag vet inte riktigt känns som om kategorin Madrid får omfatta allt mellan himmel och jord. Usch har sagt hejdå till nästan alla jag ville nu. I förrgår betade jag av Betty, Molly, Joel, Dennis, Andreas, putte m.f. Sen igår vart det lite gråtkalas när jag skulle säga hejdå till Jonna, usch. Såg förresten att det ska bli regn här imon, synd för er, i Madrid imon väntas 26 grader och klar sol. Denna kommande veckan räknas det att bli runt 30 grader och sol varje dag, det duger. Ska fortsätta packa idag, det är dock inte kul alls. Felle & jag har gjort en deal att vi åker ner i våra Sverigekoftor, hur snyggt? Är så spänd på att få träffa Rocio, min värdmamma. Hon verkar verkligen vara världens bästa. Ha det bra så får vi se om vi hörs mer innan jag åker, annars hörs vi imon kväll när jag sitter i mitt nya rum för de kommande 4 månaderna. Hur sjukt är inte detta? 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se