Tamaris

Glömt o visa mina nya stövlar jag införskattat! Dessa kärlekar ska pryda mina fötter i höst & vinter!


Måndag 31/10

Jaha, klockan närmar sig sovdags, iaf för mig. Ska upp ca. 05.45 imon o jobba. Har sån ångest så det finns inte, men vet hur skönt det är efter när pengarna rullar in. Bara till att bita ihop! Spenderat dagen degandes i soffan, mmskönt. Kinamat stod för kvällens middag! Skickar många varma tankar till några av mina vänner som begav sig ner till Malmö idag för att se Rihanna men möttes av en inställd konsert, så himla typiskt! Hade själv blivit galet förbannad.


Galen helg!

Precis avverkat en Irene Huss film och ligger nu o väntar på Andreas. Helgen har varit SUPER! Fredagen inleddes med fest i Sofieslätt, gårdagens förmiddag spenderades hos Andreas för att sen komma hem, locka Bettys hår, och senare bege oss iväg till HIF's årsfest. Agerade alltså fotbollsfru igår. Hade galet kul & tack allihop som förgyllde kvällen! Många grattiskramar till Elisabet som tilldelades pris och tack till Annie, Matilda, Tilda och alla andra goingar!
Är dock rätt trött efter helgens bravader & ska ikväll mysa framför TV:n!

Mystjejer!

Såhär kul hade vi förra naturlektionen! Snygga tjejer från SEU11.
Näst sista dagen innan lov & imon är det sovmorgon till 9.45, härligt!
Man får bjuda till!

I god tid!

Redan börjat kika på årets nyårsklänning, lite extra såld på den svarta!

Mysigt!

Titta vilken mysig hårboll som ständigt besöker mitt skrivbord!<3


Just nu..

..sitter jag på bussen hem. Hade planerat in en fika efter skolan (14.30) när det visar sig att jag måste vara kvar och göra engelskaprovet från förra veckan, provtiden är dessutom mellan 15.00-16.00..suck. Ebba sällskapade med mig på bussen eftersom en viss kille inte orkade vänta på sin flickvän..
Matteprovet var fruktansvärt och ikväll väntar INGER plugg hör o häpna! Här är också en äckligt snygg bild på Fanny från naturen!


Desperata hemmafruar & matte..

Nyss klippt ett avsnitt av Desperate Housewives, guld värt! Pluggat inför matteprovet imon och är helt slut. Gick av hos andreas efter skolan, behövde bli pussad o kramad. Tisdagen avklarad, YES och imon blir rätt lugnt, 3 lektioner, börja 10.00 & sen sluta halv 3, funderar på en fika efter skolan på Espresso, längesen nu!
Min älskade mysmisse!♥

ny design!

Bloggen genomgår en rejäl renovering! Wunderbara Molly hjälper mig, dock är det inte klart än utan imon blir det ny header så den här är bara tillfälligt på hur det kommer se ut på ett ungefär, fint eller hur? Tack Mollsan!♥

på jakt..

..efter en jacka och jag är nu frälst av denna kreation!
399:-

superlängtan!

Sitter och kollar på bilder från Sardinien, New York och Turkiet, längtar verkligen utomlands nu! Haft en mysig helg med tjejmiddag i fredags, familjemys igår och pojkvänsmys idag. Kollat igenom samhällen lite med eftersom prov väntar på tisdag, alltid lika uppskattat! Nu ska vi bara klara av den här veckan sen är det efterlängtade höstlovet äntligen här. Är så sugen på o inhandla stora mysiga halsdukar, varma vantar, breda pannband, nya ljuslyktor till rummet och annat för att förbereda mig inöfr hösten/vintern. Längtar ihjäl mig till julen!

Nära&kära

Mycket mysig kväll med 6 mycket mysiga tjejer!
Förätt, kräfttoast, yum!
Varmrätt: kyckling inlindat i parmaskinka med balsamsås, pasta
Elisabet och Lisa!♥

härligt romantiskt lantligt.

Tror faktiskt jag har glömt o fisa (Fanny och molly tyckte det här var världens roligaste felskrivning så jag tänker låta den stå kvar) min grymt tjusiga pinnastol jag har stående vid mitt skrivbord! Hittade den hemma hos Andreas och lyckades fjäska till mig den hehe, älskar den! Och far min har ÄNTLIGEN satt upp mina två tavlor som stått på skrivbordet nu ex antal veckor (månader?), har även "fräschat" upp med lite nygamla rosor.

Tröttsamt..

..att vara hemma idag också, men så är det! Pluggat lite natur, kollat på tv, druckit nyponsoppa..ja, min dag i ord! Imon är det fredag o då ska jag till skolan om jag så har 40 graders feber. Imonkväll står jag för trerätters middag och idolmys för fina tjejer!


update!

Sämst update men ja, helgen i Helsingborg var iallafall KANON! Utom att jag fick ligga på hotellet på lördagen p.g.a. sjukdom, ajajaj. Piggnade till till kvällen och vi begav oss alla 8 till Wallmans, supergod 4-rätters meny och otroligt grym underhållning. Sitter nu o har slipat färdigt på mitt tal imorgon, blir väldigt djupt med ytliga inslag hehe. Är grymt förkyld och mår inte alls bra, ska nog krypa tilll kojs tidigt ikväll. Gjord eäven spanskaprov idag, gick bättre än väntat!
Sämst update men ja, helgen i Helsingborg var iallafall KANON! Utom att jag fick ligga på hotellet på lördagen p.g.a. sjukdom, ajajaj. Piggnade till till kvällen och vi begav oss alla 8 till Wallmans, supergod 4-rätters meny och otroligt grym underhållning. Sitter nu o har slipat färdigt på mitt tal imorgon, blir väldigt djupt med ytliga inslag hehe. Är grymt förkyld och mår inte alls bra, ska nog krypa tilll kojs tidigt ikväll. Gjorde även spanskaprov idag, gick bättre än väntat!
Jag och min fina innan Wallmans i lördags!

Kväll

Go'kväll! Träning för några timmar sedan med Ebba och andrea, man känner sig GRYM efter ett pass med Josef! Ligger nu o har pluggat på historian ca 2,5 timme idag, pust. Räknat ihop att sammanlagt har jag jobbat med det i drygt 7 timmar, dock är det sen i lördags hehe. Känns bra att veta att jag gjort mitt bästa sen får de gå som det går! =) imon blir det mkt VILA efter allt plugg och sen två träningspass, härligt! Dags att släcka ner och drömma om rom, antiken, medeltiden och sådant kul, natti natti alla fina!

Ps..bjuder på lite härliga bilder!


20.46

Dagen flöt på ganska bra, trots att vi slutade 16.30, morgondagen är dock värre. Bussen 06.50 och sedan avslutas dagen kl 15.40, suck, men därefter flyter veckan på som den ska! Har nyss läst klart historian för ikväll, puh. Sitter o myser i Andreas tjocktröja och ska strax hoppa in i duschen. Därefter blir det Hollywoodfruarna.Puss♥
Kolla vad jag hittade? Jesus vad mörkt de var en gång i tiden, NÄSTAN så man saknar det nu såhär i hösttider, fast nä..kanske inte.

monday morning.

Kickar igång en ny skolvecka som innehåller bl.a. historiaprov och samhällsdebatt. Beger mig!

13.56

har precis svarat klart på NÄSTAN alla historiafrågor, usch..hemskt. tänkte mysa lite med andreas senare i eftermiddag. Just nu ska jag hoppa in i dischen och FÖRSÖKA intala mig att kommande skolvecka ska bli helt underbar!
By: Molly H.T.

eftermiddagen!

En bild från eftermiddagen!
By: Mollsan

just nu..

Sitter just nu o väntar på Andreas o hans föräldrar. Blir en kväll med go' mat o turkiet bilderna! Gårkvällen spenderades hos Elisabet med god mat och supermysiga tjejer aka Anna Wa, Molly och Lisa. Har även pluggat idag, urtrist men måste göras. har också varit o fotat lite för min nya header med Molly, KRÄVS en uppfräschning. Var iväg med Molly o Elisabet o hoppas på att de blev en del fina bilder!
I väntan på pojken!

21.42

Nyss duschat o hemkommen från ett spinningpass och ett afropass, grymt kul! Nu sitter jag här med min fina och han möter mamma i en match wordfeud, kul för mig eller hur? Ska iaf snart gosa ner oss i sängen o eventuellt kolla nån film. Imon är det fredag och schemat startar 12.15 vilket vi ÄLSKAR! Sömn till ca 9.30-10.00, heaven! Därefter väntar en hyffsat lugn helg som innefattar en del plugg, vilket dock inte är lika mycket "heaven" i det. En sak till! Mina byxor anlände idag tro det eller ej. Vad tog det? 3 dagar ungefär tror jag? H&M som brukar ha hyffsat sena leveranser på drygt 1 vecka har plötsligt satt en raket i rumpan, och de satt som en smäck med! Puss & godnatt♥

svar!

Fick en fråga om vart de gröna byxorna jag inskaffade i lördags var ifrån, och de är från H&M och kostade 199:-
de andra bruna byxorna hittade jag på Lindex för 75:- varav ordinarie pris var 399, catch!

miércoles-onsdag

Klockan är nu 21.17 och om min fina kille inte hade varit så klantig (förlåt älskling) så hade han varit här nu hihi, men p.g.a. "förhinder" sitter han nu i stan istället. Precis ätit lite kvällsmat o duschat efter ett GRYMT spinningpass som pågick i en timme. Mina ben känns som gelé men jag har aldrig mått bättre! Ska snart sova och imon gäller 2 lektioner sen spinning+afro på kvällen, vi får väl se hur det går hehe. Gjorde även ett besök hos tandläkaren innan idag, gick så fint så! Sköterskan frågar mig om vilken linje jag ska gå o säger då att jag ska till Madrid och SJÄLVKLART är min tandläkare spanjorska o tycker att jag ska prata lite spanska. Nej, tack svarade jag då.

desperate housewives!

Ligger o kollar på första avsnittet av Desperate Housewives, sista säsongen! Värsta skoldagen avklarad och jag drömmer mig tillbaka till Turkiet!

army.

Beställda, trillar hem om nån vecka!
349:-

 


mysmåndag

Såhär mysklädd är jag just nu! Har precis mailat iväg min svenskainlämning och nu pustar jag ut för några minuter. Dagen har flytit på ovanligt snabbt även om måndagar är otroligt långa. Imon ställer jag klockan på tidigt, tisdag, suck. Tisdagar är verkligen horibla, men,men får stå ut. Nu väntar en lång dusch och sen Hollywoodfruarna med monstret Gunilla Persson!

nyheter!

Shopping med mamma igår! Nu har garderoben fått gå igenom en höstrensning och även fyllts på med dessa godbitar!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se