Sista dagen i november.

Ja herregud vad tiden går fort, torsdag och 1:a december imorgon. Ska snart sova, är helt slutkörd efter en timmes spinning, men kul som satan! Haft en bra dag med lite mys på stan efter skolan. Köpte faktiskt ett sjukligt snyggt halsband inne på ur&penn för 79:-, kommer bild. Morgondagen bjuder på historia, svenska och IDROTT! Härligt, våra idrottslektioner är verkligen GRYMMA, så himla go klass jag går i! Under kvällen imon finns det en möjlighet för att jag eventuellt smiter iväg och kollar på Andreas fotbollsmatch med a-laget, får se. Imon öppnar jag första luckan i chokladkalendern och självklart i den traditionella julklappskalendern mamma pysslat ihop, spännande!

details.


Mysonsdag.

Blir en mysonsdag för min del idag! Dags att vandra ner till bussen. Hörs senare, puss♥

Julfint♥

Julfint i mitt fönster!
Hade inte hjärta att flytta mina ljuslyktor så de fick ta plats bredvid lyktan.
Pyntade gardinerna med en tofs "tassel" på varje sida.

29 november

Såg hur fel det blev när jag skulle blogga från mobilen igår, dubbla inlägg, suck..
Hemma från utvecklingssamtal, gick super. Ska snart skriva lite engelska som ska in imorgon. Vi lyckades flytta fram naturprovet till tisdag, yes. Ska snart in i duschen och sen blir det grymma serier hela kvällen! Pysslat lite på rummet med, bytt blomma i fönstret och satt upp ljuskandelabern jag köpte igår för 129:-. Trots att jag endast körde på vita gardiner ser det faktiskt aningen juligare ut, temat får väl bli vintervit (bilder strax). Ska snart också in i garderoben och röja, får se vad vi hittar till helgens bloppis! Puss♥
Går just nu runt i min absoluta favorittunika från VILA, love♥

Startar veckan!

Idag låg det hinkar, reservdelar, grenar och träd överallt..vi klarade oss dock utan strömavbrott vilket var skönt. Stackars Andreas blev av med strömmen igår och den är ännu inte tillbaka..hemskt. Däremot var vi en MEGASNABB runda på gekås, skulle ha sminkborttagning och julgardiner. Blev även en taklampa och en ljuskandelaber i silver som var så himla fin. Hållt på att pyssla lite med det ikväll men fortsätter imon (visar också resultatet då) för nu väntar kudden, tidigt imorgon! Puss


Klappar till henne..

Tänkte bara tipsa om att Gina Tricot har fått in supersöta pyjamas/mjukis-set. jag valde ut mina 4 favoriter men de finns i mängder av fler härliga färger. Perfekt julklapp till, mor, syster, dotter, kusin eller en tjejkompis, och till ett jädrans rimligt pris med!



1:a advent.

Sitter här och lyssnar på Berit, herregud vad det blåser. Åkte hem tidigt från Tallnäs eftersom Fanny mådde dåligt, usch. Dock sjukt skönt att komma hem. Träffade Andreas några timmar efter att inte ha setts på nån vecka, mys! Extra mys att komma hem till lukten av pepparkakor och lussekatter, och självklart adventsljusstaken. Jul♥
Nu väntar en veckas plugg och sen en helg med ett besök till frisören och eventuellt till VÄLA för julklappsinhandling. Kikade på några kommentarer och det önskas mer bilder och bloppis så till helgen ska jag eventuellt rensa garderoben och smyckeslådorna lite, har ett par ljusrosa converse i storlek 5 eller 6 (alldeles för stort för mig)som stått där inne i år nu, kanske dags att släppa taget Stina?

Gosedjur?

Packar, packar och packar. Man skulle ha med sig ett gosedjur? Jag undrar om de skämtade? Men,men..tar inga risker..

Some ideas, please.

Ligger i sängen och bara segar, usch är så trött. Imorgon försvinner min sovmorgon pga FN-dagen..suck. Börjar 8.10 vilket=den tidiga bussen..är så arg för det här. Fick dock min lön idag vilket gjorde min dag miljoner gånger bättre. Kommer ju inte bli mkt bloggande i helgen eftersom jag ska iväg, däremot behöver jag tips på vad jag ska blogga om? Kmr bli mkt i skolan framöver och kan behöva lite tips. Mer kläder? Tips? Tankar? Bilder? Inredning? Bloppis? Give me some ideas!♥

Jacket.

En lite halvkass bild på jackan, men den är helt underbar. Kragen är perfekt när man ska sova i bussen hehe. Jackan är från ONLY men köpt på Klädhörnan, en av min gudmors affärer. Den kostar 359:-, PANGPRIS för en vinterjacka? Behövde en billigare variant p.g.a. jag nyss köpte en jacka.

19.18

Sitter och väntar på ett avsnitt glee. Är så sjukt lugnt i skolan så man börjar bli nervös, snart väntar mängder med prov. Skulle egentligen tränat idag men har sån hemsk huvudvärk och mådde riktigt illa innan så blev inget med det. Imon däremot väntar både 1,5 timmes idrott och en timmes pass spinning och afrodans! Kollar på masterchef USA och jisses..blev så hungrig att jag var tvungen att hämta mat. Arlas yoggi persika/ananas är det allra bästa! Sen blir det givetvis en mugg glögg, så himla gott och juligt. kommer slänga in en bild på jackan senare eftersom jag inte hann igår, Puss♥

God morgon!

Sitter just nu i köket med en mugg glögg och ska snart kila ner till bussen. Är fruktansvärt trött av nån anlednig, drömt mängder av mardrömmar inatt så kan ju va därför. Hemma nånstans mellan 15.30-16.00 och kl 19 ikväll blir det en timmes spinning, härligt!


The rose.

Glömt att visa den otroligt fina rosen jag fick av min kära i fredags,
Love♥

Tisdag 22 november.

Julstjärnor nedtagna från vinden och snart ska jag ut och koka glögg, mums! Värsta skoldagen över och imon väntar 3 lektioner. Jag & mama svängde inom klädhörnan på vägen hem och kom faktiskt hem med ännu en jacka, en varmare sådan, supernöjd. Slänger in en bild på den senare.Tänkte lägga en ansiktsmask senare för och lugna huden lite, när kylan kryper fram kryper rodnader och torrfläckar fram. Ett tips är make up stores mudmask som är GRYM! Kostar ca 250 kronor tror jag och räcker riktigt länge, plus att den är knallblå! Ser ut som en smurf i den men som sagt, riktigt prisvärd. Ikväll fortsätter Desperate Housewives, äntligen! Puss♥
Pyntat min lilla kärlekshylla med ytterligare några rosor.
Tycker det är riktigt fint, vad tycker ni?

Tomten, kika hit!



Aningen tidigt julmys..

Och så var denna dag snart slut. vi pratade idag om hur fruktansvärt fort tiden går, det är ju helt sjukt. Sitter inne på rummet nu och har nyss knåpat ihop årets jullista på spotify. Har glögg i muggen och ett fat pepparkakor, mys! Imon är det tidig morgon och lång dag som gäller..suck.
Tidigt julmys♥

Ny vecka..

..nya möjligheter, även fast det inte riktigt känns så när klockan ringer 7.10 på morgonen..suck. Haft en sådääär bra morgon av nån anledning, sov rätt dåligt inatt eftersom jag är livrädd att det ska komma tjuvar. Har varit inbrott i mitt område där jag bor nu så lite sådär halvläskigt. Saken blir inte destu bättre när man avverkat ca. 3 Maria Wern och Irene Huss filmer.. Ni får ha en trevlig dag så hörs vi senare. Puss!


Ett tips!

För er som är som jag och älskar shabby chic-stilen vill jag bara tipsa om Stina-Lees webbshop ljuvali♥ Finns sjukt härliga grejer och hon har köpt in massvis utav underbara ljuslyktor i fattigmanssilver, vill ha, vill ha! Funkar också som perfekta julklappar!

Sunday

Har varit riktigt dålig uppdatering i helgen men har varit så himla seg och på allmänt kasst humör..ingen aning om varför. Har nyss kollat senaste Harry Potter (igen) och den är ju SÅÅÅÅ grym! Har bara tagit det lugnt i helgen, behövdes! Nästa helg beger jag ju mig till Skillingaryd på läger/kurs och är borta från fre-sön, så behövde en lugn helg nu. Nästa helg blir det bak av pepparkakor och lussekatter inför advent, mys!

Kärlek till min sovmorgon.

Älskar att sova till 9.45 på fredagar, nästan som helg. Släppte in missen imorse som hade trillat i en lerpöl eller nåt för han va dyngsur och var lerig överallt..suck. Mamma får tvätta honom när hon kommer hem, jag gav det ett försök men insåg snabbt att det tog allt för lång tid..
Sitter nu på bussen och lyssnar på musik medan jag läser genom min spanska. Två lektioner idag sen är det helg!


Workout.

Go'kväll! Är helt slut. Tränat i 2,5 timmar idag, suck. Först en och en halv timmes dans + fyspass, sen nu ett pass spinning och ett pass affro..asså, jag är helt borta. Suttit och jobbat på min spanskapresentation som blir SÅDÄR bra. Det är ju en sak att skriva och en sak att sitta ensam i ett rum med spanskaläraren och berätta om en tavla på spanska i 2 min..skjut mig, usch så nervöst. Imon är det iallafall ÄNTLIGEN fredag och den bjuder på endast mys med pojkvännen. Adiós y un beso para tí♥
Detta sitter jag och mumsar på ikväll, slank dock bara ner ca. 4 skedar? Vad har hänt med mig?

Ytterligare kvällsmys.

Myser i soffan även idag och ska snart in i duschen. Andreas var här en liten sväng nyss. Blir snart grönsaksdipp och eventuellt lite fruktsallad med fetaostmousse gjort på grädde,feta,honung och lime, grymt gott! Tre lektioner under dagens skoldag och likaså imon. Idrott väntar och ska bli kul, mycket beröm till vår idrottslärare som gör lektionerna kul oavsett hur jobbigt det är! Träning väntar imon, 2 pass, GRYMT!

Luktar nybakat..

Myser i soffan med grönsaksdipp och mamma har bakat hejdans goda kanelbullar!

Healthy as hell.

Go'kväll! Mår tusen gånger bättre idag, blev dock ingen skola för mig iallafall p.g.a. smittorisken och för att jag var helt matt efter allt kräkande igår. Har NÄSTAN kommit igång med maten igen och imon blir det skola! Var ute på en minipromenix med mamma innan för att få lite luft, ska strax in och ta en LÅNG varm dusch. Ikväll blir det grönsaksdipp med mamma som står i köket och bakar mina favoritkakor och kanelbullar..mmums hoppas jag kommer igång rejält med maten snart. Kl 20.00 väntar The secret life of the american teenager på 11:an och efter det.. Desperate Housewives!

Otur i oturen.

Måndag och nån typ av kräksjukan är här. Är så himla trött på mitt immunförsvar som ständigt sviker, har sån sjuk ångest så det finns inte. Ligger och kollar på Madicken, ett litet ljus i mörkret iallafall. Förhoppningsvis missar jag inte så mycket, har det ganska lugnt i skolan just nu, lär bli värre innan jul. Jul, Gud vad jag längtar!


På jakt..

..efter årets julklänning..
'                                      
..Och kikar även på potentiella nyårsblåsor.

Godförmiddag!

Godförmiddag! Gårdagen spenderades i stan med Anna och Ebba. Blev käk på Bulls och sen bio, "I don't know how she does it". Riktigt bra film med Sarah Jessica Parker, rekommenderar starkt. Ska snart iväg och äta farsdagsmiddag hos mormor och morfar, gotti!


Make up store.

Supernöjd med kursen. De är alltid lika trevliga på Make up store i Halmstad, en fröjd att bli sminkad där! Valde även ut dessa produkter..
Deras GRYMMA Trippel concealer 275:-
Ögonskugga "Cashmere" 140:-

Fick dock endast dåliga bilder på resultatet, men blev supernöjd!♥

It's friday, friday.

Älskar känslan när man springer ut genom dörren, snart förstår att man glömt spanskaboken, inser att man inte hinner vända om och fortsätter tills man sätter sig i busskuren och ser att den är 10min försenad..suck. Tur att solen skiner och det är fredag. Blir en riktig myshelg! Lägger nog upp en bild efter sminkningen senare i eftermiddag, puss!



Torsdag 10 november.

Jaha, och så var det fredag imorgon med en lång härlig sovmorgon. Skolan har gått bra förutom idrotten. Vi hade skridskor vilket inte är HELT min grej men börjar göra framsteg. Ramlade iallafall o slog i rygg, armbåge och bakhuvud vilket gjorde att jag tappade luften o låg o kravla som en larv..ajajaj. Har riktigt ont i huvudet nu och har haft sen jag gick av isen, suck. Morgondagen spenderas i skolan och däreftr en fika med Lisa & Elisabet. Efter det är det dags för en sminkkurs på Make up store (som blev inställd förra veckan) och sen hem och åka till Bredaryd och äta med familjen. På lördag blir det käk på Harrys & därefter bio! Puss♥

Goda förutsättningar.

Det är 8 grader, blå himmel och sol. Ser ut o bli en mycket fin dag! Kom dock knappt upp ur sängen imorse, men till slut gick det. Sitter på bussen o får nu trevligt sällskap av Ebba. Hörs senare, puss!


Och så var det den där hostan..

Sitter o kollar en gammal Beck film, att man aldrig tröttnar. Skolan gick bra, dagens feta minus blir dock busschauffören som dissade oss totalt o körde iväg från oss, suck. Är på allmänt dåligt humör, trött, ont i huvudet, förkyld, magont & så var det den där förbannade hostan, suck. Man blir ganska deppig av att vara förkyld i snart en månad, det sabbar liksom allting. Ser inte ens fram emot helgen längre?! Och DÅ är det riktigt tiktigt illa. Känner för att bara dränka mina sorger i nya kläder och smycken, dock blir det aningen svårt när ekonomin inte tillåter det, suck nr.2.

Hälsodag.

Började dagen kl 9 och slutade ca. 13.30, härligt! Haft en rätt kul dah på 035 med klassen tillsammans med skolsköterskan & kuratorn. Pratat om folks olika förutsättningar, gjort värderingsövningar, pratat olika känslor, stress, press m.m. Rätt nyttigt med andra ord! Vart o fikat hos mormor & morfar nu i eftermiddags med mamma, pappa & Andreas. Ligger & kollar The secret life of the american teenager och kl 21.00 är det ÄNTLIGEN dags för Desperate Housewives som haft uppehåll nu i 2 veckor. Morgandagen består av 3 lektioner vilket känns ganska lagom. Ska fortsätta kika vidare, puss♥

Tillbaka till verkligheten.

Lite kvällsmackor och flingor.Slapp spanskalektionen idag p.g.a. en föreläsning. Satte mig sen på bussen och sov HELA vägen hem, helt slut. bara sovit några få timmar inatt. Morgondagen spenderas på 035 (en lokal i Halmstad) där vi ska ha nån typ av hälsodag, intressant. Börjar 9 och slutar ca 14.00, skönt att det var just imorgon då det är den jobbigaste dagen. Andy var här nyss en sväng o pussade på mig lite, behövde det. Är på sjukt dåligt humör nuförtiden, kan vara för att jag varit förkyld i ca. 3 veckor, suck. Ska nu hoppa in & ta en lång varm dusch! Puss♥

Monday morning.

Sitter just nu på bussen o smsar med Anna som nu sitter på bussen på sitt håll, suck. Vi diskuterar att ingens busskort funkar idag? Härliga måndagskonversationer. Skoldag väntar med lite föreläsningar & annat spännande..och nuuuu bromsade bussen så halva jag sitter fast på framrutan, herregud. Bjuder också på en redi snögg bild.Hörs senare, puss!


Ett hav..

..av himmelska sjalar!

Basic.

En liten nyhet i garderoben från min fina kille!
99:-

Söndag.

Sitter och har precis skrivit klart naturen, gick på ett kick, riktigt skönt. Blir självklart finslipning imon men grovarbetet helt klart. Nu sitter jag mest o smådeppar för att skolan börjar igen, ska bli skönt men ändå inte. Ska bli ganska oskönt att Anna flyttar, haft henne bredvid min sida på mornarna i snart 10 år..TOMT var ordet! Ska mysa o kolla kläder nu och ikväll blir det EMA's! Puss♥
Söndagsmys i mitt fönster♥

Lite lycka i höstmörkret..

Införskaffade mig denna jacka igår, kikat på den innan & bestämde mig igår för att slå till!
399:-

Godmorgon..typ

Godmorgon säger jag och klockan är 13.00(?) vaknade för en halvtimme sen. Kom ju inte hem förrän halv 2 inatt och somnade la runt 2. Sömnen var alltså välbehövlig! Ligger hos Andreas o mamma Carina har gjort porterstek, himmelskt! Hos Anderssons blir det bara fotboll idag så jag tänkte åka hem o kolla nån film. Filmen igår var förresten rätt bra, väldigt skrämmande dock. Såg "Contagion" med bl.a. Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet & Jude Law i rollerna, ganska stjärnspäckat. Var som sagt bra men skrämmande för mig som är så rädd för konstiga sjukdomar. Ska bege mig ner till köket nu, Puss!

Ps..söt bild, söt bild


Alone-time.

Sitter just nu o har lite egentid, Andreas sover och jag tassade försiktigt upp o gick o gosa ner mig i soffan med en "Sofis Mode". Känns som jag inte bloggat på år men la faktiskt in ett inlägg igår men det kom aldrig upp, får se om jag lägger upp det senare. Ska med bussen in till stan vid tolv senare idag med Andreas, Sebbe, Jonas och Elisabet, sen möter vi upp Fanny där inne. Skulle egentligen bara in med Andreas men sen kom jag fram till att kl 16.00 ska jag på sminkkurs på Make up store och då måste han ha nåt o göra så han fick ta med sig lite polare. Sen kom jag på att jag lär inte stå ut med att gå i stan med 3 kilar så jag behöver ha med några fina tjejer med för att överleva!
Turkiet-11♥

Ms.Sleepyhead

Är helt slut efter en 9-timmars lång arbetsdag, suck. Har kontrollerat & ändrat artikelnummer på över 800 lampor (ca. 70 lådor), usch mina fingrar svider! Jobbar bara imon med sen får jag lov på riktigt. En timmes träningspass imon kväll os en ska jag hem till killen & mysa. Och Andreas har ÄNTLIGEN införskaffat sig en iPhone, det var allt på tiden eller vad säger ni? Jag blev iaf överlycklig hehe. Dags att sova, natti! Puss♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se