tisdag

I väntan på att 90210 ska börja (om 4 min, bråttom!) så passar jag på att blogga lite. Skämts bort hos mormor o morfar nu igår ikväll och imorse, alltid trevligt. Sen tar det ju ca. 20 min att få upp andreas så fick börja 20 min innan alarmet ringde för att lyckas få upp honom..suck. Övat hela dagen och även hunnit med lite sol mellan sketcher, sånger o danser. Vi har det verkligen hur kul som helstl och Tilda, min song-mate, var så smart och tog med kameran för o dokumentera våra dagar i bilder. Om en timme kommer Andreas o hämtar mig sen får jag trängas med den snarkande filuren en natt till, överlever förhoppningsvis.
♦Bild från min födelsedag tagen av Molly!

exhausted

Åh vad trött man blir utav alla dessa repetitioner till spexet..gaaah. Vi har dock sjukt roligt och har blivit som en liten familj. Imorgon stannar vi i Landeryd på övertid (till ca. 17-18.00) för att öva genom allt, då blir det pizza för allihopa där på eftermiddagen! Ska faktiskt sova i Landeryd med Andreas ikväll hos mormor o morfar, de bor ca. 50m från övningslokalen, sovmorgon för mig! Nästan 2 timmar extra, åååh vad det gillas!
♥Blir en bild på min älskling som förgyllde min födelsedagsmorgon i förrgår,
puss, nu blir han superglad...

dagen efter

Var uppe med tuppen kl 10.00 idag! Kl 11.00 vart det fika hos mormor o morfar och nu har jag mest degat i sängen o kollat på en riktigt skum film. Går runt o småstädar lite och på tv:n rullar Bullerbyn, mysfaktor 100!
Fina Anna Wahlström trillade in först på kvällen och tilldelade mig ett superfint armband, tack så hemskt mycket vännen! Fick även ett sjukligt snyggt halsband av Joel, lyckades dock inte få särskilt bra bild på det, men det föreställer en fjäder, tack tack tack alla fina!

hipp hipp hurra..

..För idag är det min födelsedag! Ohja det stämmer idag blir jag gammal..hela 16 bast! Fått finfina presenter av mina nära o kära. Fått bl.a. en ny berlock till mitt Thomas Sabo armband i form av två änglavingar, hur fin som helst! Men bästa presenten var ändå att få vakna upp bredvid min älskling♥
♦Nya ving-berlocken

spex!

Kl är snart 21.00 och jag e lagom trött, befunnit mig i Landeryd hela dagen för att öva inför spexet.
Det kommer bli GRYMT!
Asså dessa första tre bilder, FAVORITER! Bästa inställningen aye?
'
Dessa e rätt söta med!

last one

Jo men vet ni vad? NU har jag skrivit ut min allra sista uppsats på högstadiet, känns skönt, fast aningen sorgligt faktiskt. Blev gråtkalas, precis som jag trodde, på dagens svenskalektion och även lite på kemin, e-valet och spanskan. Hur ska jag överleva skolavslutningen? Vattenfast mascara, here I come!

07.53

Sista dagen i skolan på ett tag. Har även min sista svenskalektion med Roger, tårar? Räkna med det!

yeah

Sitter hopkurad i sängen framför 90210 och snart är det dags för Desperate Housewives, underbar tisdagskväll! Imon är det sista dagen i skolan för mig på ungefär 1,5 vecka pga spexet, ganska lagom skönt ja. Kvällen kommer spenderas skrivandes min geografi o senare bär det av till älsklingen!
Hittat lite söta 2 års gamla bilder på mig o min kusin!

hoppla

Och tiden bara FLYGER iväg. Suttit o pluggat i x antal timmar nu för o få bort all skit. Kom hem o somnade i 2 timmar. Kokade lite gröt o satte mig o skrev lite. Ska snart hoppa in o ta en LÅNG och varm dusch.
Sitter o hittar lite söta bilder

söndag 22 maj

hejhejhejhej ursäkta min sämsta update denna helgen men har helt enkelt inte haft tid, eller jo, okej..har helt enkelt inte orkat. I fredags sov jag hos min älskling, mys, film och kladdkaka! Igår Var vi på handledarkurs inför min övningskörning. TRE TIMMAR satt vi där o lyssnade på så sjukt onödig information, iaf för oss som ska övningsköra. Sen igår kväll besökte jag o pojkvän lite trevligt folk ute i Långaryd, grill och skratt när det är som bäst! Idag blir det plugg med Anna We och Molly, sista krafttagen nu denna näst sista veckan!

fredagsmys

OCH DET ÄR FREDAG!
Och det tackar vi gud för. Biologin klar och nu väntar en helg med mys. Just nu är mamma nere och hämtar min klänning som anlänt idag! Håller tummarna för att den sitter bra. Ikväll blire mys med pojkvän  och imon ska vi på kurs för bilkörning..i 3 timmar..suck. Därefter in till stan med Joel o eventuellt älsklingen, han lät dock inte särskilt lockad innan idag, hoppas på att Anna Westerberg hänger med också annars lär jag drunkna i testosteron. Hahaha nae nu ska jag prova klänningen, håll tummarna!
Bild från Molly!
Spex 2011 med 9B♥

abowww

Klockan är 21.50 och hela min eftermiddag+kväll har spenderats sovandes och pluggandes. Kom hem o somna i 1-2 timmar, dök ner i biologiboken i 2 timmar och därefter skrev svenskan och gjorde klart min lägenhet. Puh. Tack o lov att det är helg snart! Juste spexfoto idag i skolan o vi körde på byggarbetar-looken, så rätt.
Lite söta pics:

helt ok

Och så var det onsdag.
Fruktansvärt chill dag, sluta kl 13.00 med, helt underbart skönt! Kom hem, spendera lite tid med min fining till kille och nu sitter jag här o övar på en musikredovisning som avgör om jag får mvg eller inte, press? Nejdå. Hm. Sjuka dagar kvar med inlämningar o tjafs.
Till helgen blir det mys till fullo + bilkörarkurs i 3 timmar med Andreas, Joel och Anna Westerberg..hur ska det gå? Flams?
Börjar närma sig min födelsedag, herregud! Och nästa vecka börjar träningarna inför spexet, sinnes roligt! Okej då..livet är rätt bra nu ändå.

på jakt..

..efter skolavslutningsskor
♦Scorett 499:- ÄLSKA

17 maj

Dagen har väl funkat. Tisdagar är ju bara fruktansvärda. Spanska, matte, geografi, fysik o slöjd..inte världens roligaste. Efter det tog jag o Anna Wahlström o promenerade hemåt för att fixa musikarbetet till torsdag, tryckte i oss ca. 172 mackor först, kände att det behövdes. Slutar iaf kl 13.00 imon istället för 15.00, uppskattat! Klickat hem klänningen nu med, LYCKORUS!♥
Tjusig bild på mig o Betty i fredags!

lantlig romance


cute

Årets skolavslutningsklänning avklarad!..beställning i veckan maybe?
Potentiella avslutningsskor?

detta är lycka..

..på riktigt

myslördag

Myslördag.
Står o lagar mat o knaprar på nutellamacka samtidigt..de är faktiskt lördag.
Vadå världens snyggaste hamburgare? Har ni nånsin skådat nåt så snyggt?..trodde inte de heller.

07.45

Igår vare matte, idag historia.
Wish me luck!

godnatten

Kikar in o säger godnatt!
Måste visa en bild från N.Y.
Ser inte de här EXAKT ut som ett sånt där hus som är med i sisådär VARJE amerikansk film?

07.52

Nationella på g, hurra..mjaa..

sol

Hej underbart väder! Heeelt fantastiskt.
Nationella i matte imon, kul yeah.
Väntar på Anna för o få färdigt 34 historiafrågor om 2:a VK, kul de också.

news

Iklädd nytt från topp till tå.
Känner ett rus av jetlag..zZzzZzz

forever 21

En ganska liten del av mina fynd denna veckan!
Grymt ballt diadem! typ 30 spänn
Skolavslutningsklänning? Maybe?

på Newark

Jaha sitter på Newark (New Yorks flygplats) skumt namn? Tycker jag med. Planet går om typ 2-3 timmar så passade på o köpa lite internet..känns som det krävs om jag ska sitta här i fuckkkkin 3 timmar. Sen 6 timmars flyg till London, 3 timmars väntan där, sen två timmars flyg till Köpenhamn och därifrån tåg till Malmö och sen bil hem till lilla Hylte som jag saknat så!
En glad pappa med iPad 2 utanför Apple store
Times Square
Statue of Liberty
Ungefär såhär fräsch var man hela veckan..på en skala från 1-10?
skulle nog säga -2
Redi frukost..usch mår illa. Fast priset tar ändå den morgonen då jag fick en STEKT blåbärsmuffins?!
STEKT?! Inte okej..inte okej alls.

chili chili

Ja jag lever! Jag dog inte igår trots att Obama var på besök här i stan. Puh, nu kan man SNART pusta ut..om inte nån spränger vårt flygplan men de borde dom la ändå inte få för sig. Dagen idag har spenderats i Central Park och även lite på Times Square..gått ca. 2 mil och det känns i fötterna nu kan jag ju säga. Ska snart ut på absolut SISTA shoppingen..suck:(
Btw indiska restaurangen vi åt på för några dar sen..fint?

låååångt...

(utsikt från Empire State Building)
Ja, alltså självklart funkar det knappt att lägga upp bilder, men får försöka hålla er uppdaterade ändå. Igår åkte vi en sightseeing buss längs down town och hoppade sedan av nere vid färjan som tog oss ut till Liberty Island för o se Frihetsgudinnan. Därefter hoppade vi på en till sån buss (det är ju sånna bussar där man sitter på taket), sen gick vi av vid Apple Store vid Central Park (pappa skulle köpa tillbehör till hans iPad 2 som han äntligen lyckats införskaffa). Därifrån taxi till en liten indisk restaurang på 1th avenue. HELT SJUKT! Asså de placet..hängde lysande lampor i form av chilifrukter i HELA taket, asså man kunde knappt gå utan o slå i huvudet i alla lampor o utsmyckningar..galet gott med. Lite vila på rummet o sen skulle vi bege oss till Times Square för o ta nån sån där sightseeing buss igen, fast på natten då..sjukt häftigt! Fast först spenderade jag o mamma lite tid på Victoria's secret *jaaaaa* inhandlade två bh:ar..sved i plånkan men man måste ju passa på nu. Köpte även ett par knallblå klackar på Forever 21..mums. Idag är det ju pappas stora födelsedag, uppvaktning nu på morgonen o snart ska vi bege oss till Madame Tussaud (stavning?) för o kolla kändisars vaxdockor, awesome! Imon drar vi till SoHo för en RIKTIG shoppingdag. Redan börjat få lite hemlängtan, iaf till alla mina fina vänner!

ömma fötter..

Ligger på hotellet och vilar våra stackars fötter. Helt sjukt vad mycket man går, idag har vi la gått runt 2 mil och mina fötter är helt ruttna nu typ..ajajaj. Dagen började med frukost på ett riktigt amerikanskt diner med fruktsallad, smoothie och bagel, därefter åkte vi en sightseeing buss längs up town och imon blir det troligtvis längs down town. Sen käkade vi på nåt place som jag tror hette Heartland Brewery, grymt gott. Sen spatserade vi längs 5th avenue (min favoritgata btw finns sinnes med shopping) och haffade med mig lite fynd från Forever 21 och nån skoaffär som hette..nånting. Så nu stryker vi detta från listan:
♥1 klänning
♥hängsleshorts (stod iofs inte på listan)
♥Boots m. nitar
♥1 spetströja
♥Linne med volanger
Helt sjukt vilka awesome priser!
Ska vila lite nu, prata med mina fina vänner som jag saknar grymt mycket, och sen gå ner till Wine & Chocolate Bar som ligger precis bredvid hotellet, tänkte satsa på min första American cheesecake! Efter det blir det nog lite turistshopping d.v.s. "I♥New York" tröja och lite sånt där krims krams..

times square

Ja alltså, att flyga i 8 timmar är INGEN favorit nånstans. Plus att inte min tv fungerade heller, sov nog ändå halva flygturen men USCH aldrig igen (utom när jag ska hem då). Redan lokaliserat 4 st forever 21 affärer (varav en är 6 vånigar?!?!?!) + en megastor Victoria's secret. Det första jag gjorde när vi kom fram var o trycka i mig 3 cheeseburgare på McDonald's.. life's good.♥

pretty damn awesome

Segt som katten att lägga upp bilder..blir därför lite weird inlägg denna veckan.

svensk brud i N.Y.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se