Senaste två dagarna,

Lille missen
 
mmmmmm choklad, 
 
Chillade lite i sängen innan jag åkte!
 
Ceasarsallad, mmmm
Ute på Tylö!
 
Några bilder från de senaste två dagarna. Tog en pw till Andreas igår o kollade på missarna. Herregud så söta. En timmes spin sen, bilket var sjukt jobbigt. Va med min fina Anna under kvällen och fick impulsryck att göra chokladbollar, mmm. Sov där med och vaknade rätt sent. Blev en mysig frall-frukost/lunch och tog sen en riktig pw hem därifrån i rädslan av att det skulle börja ösregna. Kom hem, fixade till mig lite o drog in till stan för att möta upp Felle. Strosade runt en stund o satte oss sen på Roberts, blev en sallad för min del, mmm gottis. Sen fick även vi ett impulsryck och drog ut till Tylösand en stund. Blåste nöstan iväg men mysigt var det! Imon tar ja bussen iväg till Gullbranna, får se vart och hur det slutar. 

H&M,

 
Rätt tråkigt att färgen inte alls stämmer, får ta en riktig bild sen. Den är egentligen inte så grådassig utan mer gräddig, cremefärgad (som resten av min garderob).

Midsummer,

Midsommarstångstillverkning, oj..långt ord. 
Ja en bild från midsommarhelgen iallafall. Gjorde en grymt snygg midsommarstång med kransar och allt vad som hör till. Haft en kanonhelg. Alltså vårat midsommarväder var helt galet. Klarblå himmel, sol och 24 grader hela dagen/kvällen, helt underbart. Åt massvis av mat, trullade fram. Sen vart det en tur ner till hamnen till bl.a. Sjökrogen. Igår käka vi riktig finmiddag på Statshotellet & sen idag körde vi hemåt. Jag körde faktiskt lite jag med, även fast jag tycker det är jätteobehagligt hehe. Stannade till i Linköping & fyndade en superfin klänning inne på H&M. I veckan blir det lite jobb, men ska passa på att hitta på grejer med eftersom det är min sista vecka innan jobbet börjar på allvar. 

Farmor, och farfar

Oj, här har de ändrat hela layouten för blogg.se när man ska ladda upp inlägg ja. Usch vad jobbigt allt blev nu, jaja. Såhär tuff var jag idag när vi körde uppåt 08:a-trakterna. Är hos farmor nu & imon ska vi iväg till kusinerna och fira midsommar, ska bli ganska skönt med tanke på att förra midsommar var rätt kass.  Ska träffa Desses nya kille med, Damiano, italienare, en del har tur. Får satsa på en spanjor. Kollade fotboll innan och ja, Ronaldo du ska med mig hem vare sig du vill det eller inte. T.o.m. pappa sa att om ja kmr hem med honom är det helt ok, han är liksom godkänd & det känns ju bra. Varit så grymt väder idag. Känns rätt gött att de där hemma kommer ha ösregn från 12 imon medan vi kommer ha sol, hehe men man vet ju aldrig, kan ju slå om helt. Imon är det 4 år sedan min farfar gick bort. Därför kopplar man ihop de lite med midsommar vilket är väldigt synd. Var & la en superfin ljusrosa ros på hans hylla i minneslunden innan.
Vila i frid farfar♥
 

Onsdag,

Dagens födelsedagsbarn!♥
Och så var onsdagen snart slut. Tiden flyger iväg som vanligt. Varit kanonväder idag med, superhärligt. Var en sväng inom Klädhörnan innan idag och köpte ett par svarta byxor (måste ha det på jobbet & ni som känner mig vet att jag äger ca 2 svarta plagg). De satt iaf superbra och är jättenöjd. Gått o packat lite nu eftersom vi åker norrut imon. Ska bli jättekul att träffa alla. Ser fram emot all god mat hehe. Ligger o kollar Gossip girl för ovanlighetens skull. Ska strax nana så jag kommer upp i tid imon. Megastora gratulationer till Anna Westerberg som fyller 17 idag♥

Myskväll med B&J,

Jaha nyss hemkommen från en myskväll hos Albert. Så skönt att man har kvar en del gamla vänner med. Blev lite käk film snack och Ben & Jerry, mmmm. Haha hittade en sjukt rolig lapp i köket som ska hjälpa honom komma ihåg vad han ska göra. Vad tycker ni? Va rätt skönt att gå hem därifrån sen faktiskt. Är ju bara 5-10 min promenad men rätt behagligt ute så. Låg ute på altanen innan idag, superfint väder ju? Det gillas starkt och tror det skulle bli fint imon med? Har sommaren hittat till Sverige? Antagligen inte men hoppas går ju. Får se vad jag hittar på imonkväll/eftermiddag. Åker ju till kusinerna & farmor på torsdag så hade ju vatt kul att hitta på nåt innan dess. I måndags jobbade jag och ska göra de nästa fredag o nån mer dag med. Är ju fortfarande "lärling" i kassan men de går lite bättre än första dan iallafall. Börjar jobba "på riktigt" vecka 27 och minst 4 veckor där framöver.

En grym helg,

Ebba & jag♥
Fille i spets, tjusigt.
Gårdagen
Och vårt fina födelsedagsbarn♥
Några halvkassa bilder från helgen. Har verkligen varit grymt. Så himla kul och mysigt och roligt osv. Vad tycks om Fille i min spetsklänning? Det var dock illa tvunget då alla andra kläder var dyngsura. Hade kanonväder både fredag & lördag förutom en fet regnskur kl 00.00 i fredags. Och idag fyller Felicia 17 somrar vilket vi firade med sång inatt efter 00.00. Maskinen & Svenska Björnstammen var grymma. Missade dock Nause och det kommer jag vara sur för hela detta året men men.

Mot West Coast!

Jaha då ska jag strax upp till Elin & hämta Andrea så ska vi ner till bussen. Usch blir mycket buss idag, 2 timmar, suck. Hoppas det är värt de. Varit uppe sen halv 10 idag för att jag verkligen INTE skulle behöva stressa ner till bussen och tycker jag anpassat tiden bra idag. Har dock inte sminkat mig osv men det tar vi när vi kommer till stugan. Vädret är på vår sida iaf, hyffsat med sol och rätt varmt, skööönt. Synd dock att det ska ösregna imon men men det kan ändras fortfarande. Ha en grym helg!

Angelica Blick,


West Coast,

Sommarlovet har varat i en vecka och änsålänge har jag inte gjort nåt speciellt. Imon ska jag upp i tid för att sen ta bussen in till stan och därefter bussen till Falkenberg där helgen ska spenderas. Varit taggad till West Coast i evigheter och så nu plötsligt dagen innan känns det sådär. Är rätt seg och har haft ont i magen hela dan så är troligtvis därför. Betat av massvis av Gossip Girl avsnitt och lär väl bli några till innan jag somnar. Tycker dock inte att det är så fruktansvärt bra som många säger? Sex and the city kommer alltid ha första platsen säkrad, finns inget som slår det. Vi har suttit o diskuterat vem som ska ha med vad till helgen. Menyn känns väldigt mycket..camping, jag som hatar att campa o campingar över huvud taget men de blir säkert bra. Blir nudlar, korv med bröd o snabbmakaroner med köttbullar, mmmm. Ska ta och fortsätta packa nu!

Today,


Första dan på jobbet,

'
En trött tjej är hemkommen från sin första dag på jobbet. Okej det va ju mer en "provjobb-dag". Fick granska de som satt i kassan o sen sitta där själv med. Kassorna är ju ett mysterium i sig men men, det gick bättre och bättre. Ändå rätt skönt att det inte blir några mer dagar denna veckan, ska tillbaka på måndag igen. Kan ju va rätt skönt att mjukstarta lite nu i början. Nu har ja krupit ner i sängen under täcket och ska kolla Gossip Girl hehe. Får se vad som händer nu i veckan innan West Coast på fredag, som lär bli grymt. Skrev till Felle innan men hon har inte svarat så om du läser detta Felicia Larsson, svara. Får se om vi eventuellt hittar på nåt imon.

Swimwear,

Funkar fortfarande inte att lägga ut bilden på klänningen men, men. Här är bikinin som kommer synas på mig på playan i sommar! Dvs om vädret tillåter. Det är juni och det pissregnar och är svinkallt, man blir lagom deprimerad. Är iaf supernöjd med bikinin. Har alltis jättesvårt för att hitta nån som sitter bra. Sen påminner den lite om Phax swimwear kollektion, fördelen med denna är att jag kunde prova den och inte bara beställa från nätet! Nu ska jag strax nana, imon blir det jobb.

New in,

♥Kappahl Vintage
♥MANGO
♥MANGO
Några nyheter från gårdagens besök på Väla. Är dock fly förbannad nu för det funkar inte att ladda upp bilder på resten av grejerna men, men, det kommer upp så fort det funkar. Är fullständigt kär i väskan, vit och allt, en Stina-väska helt klart. Gårkvällen spenderades på bulls med Marina & Felica & sen hemma hos Felicia framför Vänner och en påse godis, mysigt. Imon ska jag ner till Konsum och lära mig sitta i kassan osv. Kommande helg spenderas i Skrea på West coast house festival med Andrea, Ebba, Felica och Anna, längtar!

Glad Stina,

Nu är en glad Stina påväg hem från väla efter dagens shopping med mami. Utbudet var sådär men hittade en del! Bl.a. en väska från mango som jag blev helt förälskad i.


Två underbara dagar,

Min torsdag och fredag i bilder! Bulls med världens bästa klass, SEU11. Och igår fick jag min värdfamilj jag ska bo hos i Madrid. En ensamstående 33 årig kvinna som läser till tandläkare, bor i en 110kvm stor lägenhet, underbart nöjd! Det närmar sig med stormsteg. Sov hos Ebba igår med Felicia och tog bussen hem vid 11 idag. Vid 4-5 vart det studentfirande för fina Josefin! Usch vad jag är avis, vill ta studenten so bad..fast ändå inte. Nu är jag helt slut verkligen, usch. Ska kolla några avsnitt Gossip Girl sen ska jag nog ta o sova. Upp tidigt imon, då ska jag få min födelsedagspresent. En heldag på Väla med mamma där ja får välja presenter hihi LÄNGTAR!

At this very moment,

Jaha och så var snart denna dan slut med och imon är det skolavslutning. Helt sjukt att jag redan gått ut ettan. Dagen har spenderats ute på vägarna med pappa och nu kompismys med min fina Anna. Ja körde faktiskt på "storvägen" idag, sjukt stolt eftersom jag tycker att köra bil är så jäkla obehagligt haha. Imon ska mitt jobbschema diskuteras och jag håller tummarna för att jag inte jobbar 15-17 juni då det är West Coast i Skrea men vi får se. Ska gå in i garderoben nu och se vad jag kan ha på mig imon på avslutningen. Blir ju inte precis balklänning men är dock sugen på klänningen ni skymtar i första bilden. Blir kanske den på kvällen när vi bokat bord för 27 pers (!) på Bulls. Ska fortsätta gå igenom Gossip Girl säsong 2 nu såhär innan läggdags.

En ny vit?


Bala mig hit & bala mig dit,

Hemkommen från stan och ligger nu och kollar finalen i Big Brother. Alla var så himla fina på balen och man längtar ju inte lite tills man själv står där om 2 år. Vilka klänningar. Är rätt trött så ska nog ta och nana snart. Hann inte till modevisningen, suck. Det var verkligen kaos. Bussen till Tylö släppte av oss vid campingen så fick vi gå i ca 25 min för att ens komma fram, fick iallafall bra platser, till slut.

Time for prom,

Oj det var ett litet tag sen. Gårdagen spenderades dels hemma men sen också i stan på Roberts med NickoSitter, Dennis, Ebba och Albert, mycket trevligt! Sitter just nu på bussen påväg till stan. Det blåser som fan och är svinkallt, suck. Ska möta upp Felicia sen ta bussen ut till Tylösand och kolla på balen. Ska eventuellt på en modevisning ikväll med, får bara hoppas jag hinner med bussen hem. Imon inleds sista veckan i skolan, galet. Sen har jag fått sommarjobb! Är så himla lycklig så ska dit näst nästa vecka så ska de lära upp mig i kassan på Konsum osv. Vilken lättnad.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/2188455/images/2012/pic_205129106.jpg" class="image">




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se