nytt nytt nytt!

Tänkte lägga in lite bilder på mitt nyrenoverade rum som SNART är färdigt! Istället för att köpa nya möbler målade bara om de gamla till vitt, däerefter sandpapprades ytorna för o få det att se äldre ut. Blev verkligen grymt bra, allt går ju i lantlig romantik, lite chabby chic så passade perfekt! Ganska dåliga bilder men det är desvärre allt jag har att bjuda på för stunden.
♥Skrivbord före:
♥Skrivbord efter:
♥Och resterande:
Som sagt inte helt klart ännu, men är supernöjd änsålänge!

lantis


snart dags!

Måste bara få klaga på vädret lite. Vad är detta? Sommaren har hitills bestått utav max 1 vecka superväder. Suck. Hoppas iallafall på 3 fina dagar när vi beger oss till Öland. Krupit upp i sängen nu o kollar på film, mysigt! Inte haft igång datorn på ett tag, ganska skönt faktiskt.
Och titta vad jag hittade! Ett reportage från vår första dag i nian, och om tre veckor sätter vi foten på Sannarp, och drygt ett år efter det bär det av till Madrid för en termin, I love!
Fr. vänster: Elisabet, Fanny, Jag och Lisa

drömmer mig bort..

Go'kväll!
Dagen har spenderats på Skärholmens center, la beslag på en marinblå vitprickig klänning från New Yorker + ett halsband för att ersätta mitt förra som gick sönder imorse, suck. Gjorde även ett besök på IKEA för o kika på en ny säng. Haft min gamla 90 säng sen jag var 3..dags för en ny? Ja denna gången slår vi till på en 120 säng iallafall. Imon beger vi oss hem igen, skönt att få träffa alla igen!
Puss!♥
Sitter o drömmer mig tillbaka till underbara New York!♥

nära & kära

Hemma från en mycket trevlig dag. Upp med tuppen och ut till Stendörren (som är ett superfint ställe ute i skärgården). Vädret var på vår sida, ett tag, tills moln började kika fram. Vi tog då vårt pick o pack o stack hem. Hemma sken solen och knappt ett moln på himlen, blev nån timme på gräsmattan med faster och kusin. Efter det tog jag, mamma, pappa, kusin, faster o farbror en promenad ner till "Fina fisken" för lite drinkar, mys! Imorgon åker vi upp mot Stockholm för ett besök på SKHLM center. Börjar sakna alla fina där hemma♥
puss!


las primas

Måste slänga in ett litet inlägg med lite information om gårkvällen. Som sagt skulle vi fira Desirées födelsedag, allt gick fint och vi hade supertrevligt! Blev inbjudna till en limousine av nåt gäng, åkte ca. 2 meter sen kom vi fram till att det va en rätt dum idé så vi tackade o hoppade ut. Kvällen slutade med ett megaslagsmål mellan några utav Desirées nära o kära och nån nerdrogad kille, min laglydiga kusin ringde polisen o allt löste sig fint! Muntrade upp min 18-åring och sa att hon iallafall kommer minnas sin födelsedag, inte sant?!
Kusiner på vift för ett år sedan♥

filosoferar

En bild på hela klädseln igår, fått en del fina fläckar på klänningen men det finns ju trots allt tvättmaskin. Kvällen har spenderats hos mina kusiner för lite 18-årsfirande med släkt och familj. Imon ska solen skina och då bär det av till Stendörren för lite sol och bad och sen under kvällen en drink på Fina fisken, livet är rätt bra nu, flyter på. På måndag åker vi upp en sväng till Sthlm, tar ca 30 min här ifrån, för eventuellt lite shopping. Får hålla i pengarna nu eftersom mina kusiner överraskade mig med en resa till Öland i augusti. Vi lånar farmors bil och kör ner vi 3, hyr en stuga och åker och kikar på vår gamla sommarstuga (som såldes för ca 5 år sedan), ska bli superhärligt att få komma tillbaka dit. Ska filosofera med mina kusiner nu, puss!♥

på balkongen..

..nu beger jag mig!♥

dolph

Tre bilder från Harrys igår, och Lisa som blev ÖVERLYCKLIG för sin present som hon gav namnet Dolph (?!)
Trevlig kväll, saknade dock resten av tjejskaran!

20 plus

Efter en 4 timmars lång färd är jag ÄNTLIGEN framme i Trosa "Världens ände" som det kallas. Resan har bestått utav regn och endast regn tills vi kom fram, nu skiner solen och termometern visar 20° (aningen bättre än hemma). Ska ner o gå genom stan nu o eventuellt ner till hamnen. Senare ikväll ska jag ut med min fina kusin och fira hennes 18-årsdag! Nehe, dags o hoppa i långklänningen!

upgrade


i denna stund..


luktar nybakat

Godförmiddag! Här hemma luktar det nybakat av muffins och solen skiner utanför fönstret. Ikväll kommer släktingar på besök för lite prat och god mat, därefter kommer älsklingskillen och hämtar mig, ser fram emot en trevlig kväll! Nu tänkte jag lägga mig ute i solen en stund innan jag börjar rensa min sophög till garderob. Suck.

en i silver, en i guld

Vart på jakt efter en halsring så länge nu och ÄNTLIGEN har Nelly fått in den perfekta,
en i silver (eller guld?) ska beställas hem till lilla hålan imorgon!
♦ Nelly.com 79:-

nyförälskad

Har ju totalt glömt att visa upp mina nya godingar som ska pryda mina fötter kommande sommarkvällar. Ett riktigt fynd! Hade kollat på ett par skor på Scorett där de kostade 549:-, gick sedan in på Nilsson och hittade exakt likadana på rea, 549:- ersattes med 275:- och därefter täcktes mitt ansikte av ett massivt leende resten av dagen. Mina nya kärlekar♥

mysfredag

Började morgonen bredvid älsklingen, perfekt start på dagen! Därefter begav jag mig till Emelie för att färga och permanenta (?!) ögonfransarna, alltså för att få de mer böjda. Resultatet blev kanon och håller i ca 4-6 veckor. Fixade även brynen, vardagslyx! Sen hem och fika kladdkaka med grädde och jordgubbar, kela lite med kattungar och även med pojkvän. Kvällen har sen spenderats i stan med min fina vän Anna Wahlström, det blev käk på Harrys och en promenad i centrum, hög mysfaktor! Nu har den åtsittande toppen åkt av och ersatts med myskläder.Tänkte höja mysfaktorn ytterligare genom att krypa upp i sängen och sätta på lite SATC och eventuellt läsa några stycken ur min underbara bok, men först ska jag kika in lite möbler till den kommande renoveringen av mitt rum.

gosigosi

Andreas små missar!


si och så

Hej världens lamaste blogg, men det är faktiskt sommar. Ligger just nu inburrad i mitt täcke o kollar på film, mys men aningen ensamt. Tänkte iaf slänga in lite bilder från senaste veckorna. Och vad som händer denna veckan? Inte en aning! Har ca. noll planeringar.
Konfirmationslägret, provade på looken som gangster..kanske inte..
Midsommarfrisyren! Har man inga riktiga blommor får man köra på strassblommor, vad gör man inte
Lördagens konfirmation
Och sist men inte minst, min favvo kille!♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se