28 augusti,

Haha ligger och kollar på svenska hollywoodfruar. Världens bästa. Maria Montazami är ju helt underbart korkad och mysig haha. Slutade vid 11 idag, käka lunch och åkte hem. Kollade lite Desperate housewives o somnade gott sen. Mailade info till Rocio om flygresan osv, på söndag bär det av. Saknar redan tjejerna och Simon som är i London nu, trist att splittra klassen sådär. Fick även reda på att de glömt bort oss när det kommer till skolfotot. Vi skulle fått ta, men så glömde de typ bort det..så jäkla besviken..

En vecka kvar.

Detta känns rätt avlägset nu. Haha första dagen som niondeklassare.
Kommer sakna er så mycket!
Strandfesten igår blev inställd pga ösregn, trist. Spenderade kvällen hos Danne med massa goa vänner som ja kommer sakna så otroligt mycket. Idag är det exakt en vecka kvar tills vi åker. Ipoden är laddad med musik, skype-account fixat och i veckan börjar jag packa. Skola imon från 8.30-9.30 sen ett litet möte med eleverna som var i Madrid förra året. Har inte fattat det ännu. Imon åker London-gänget iväg och vår klass splittras i 4 månader. 

Friday,

Har nyss rullat i säng, bokstavligt talat. Va och käkade massa gott på Fridolfs med mamma & pappa innan och är så sjukt mätt. Vet inte vart jag ska ta vägen haha, måste lägga ut bilder på trerätters-menyn sen, så himla gott. Igår hade vi två lektioner vilket kändes väldigt ovant, känns som hur mkt som helst nu när man blivit van vid att vara ledig eller ha en lektion. Träffade Molly Fanny & Elisabet sen o va på mysfika nu innan vi åker. Träffade alltså Fanny för sista gången igår på 4 månader, usch blev en del tårar. Kom hem & drog på två träningspass. Spin & sen afro, sjukt jobbigt men skönt. Åkte in med tidiga bussen idag o får reda på att vi har vår enda lektion inställd, igen..lite surt. Imon blir det avskedsfest med massa vänner, kan inte fatta att jag snart åker. Ska strax öppna en ny kategori här på bloggen, livet i Madrid. 

Bättre sent än aldrig,

Såhär kul har jag just nu..
Ja, vart har jag varit nånstans egentligen? Började skolan i fredags och slutade kl 9, kändes väldigt nödvändigt. I lördags åkte vi till Liseberg med familjen Berggren o självklart slutar dan med att ja får ligga på hotellet för att jag e sjuk som en hund. Förra året innan Liseberg var det njurarna, iår körde vi på nåt influensaliknande. Undrar vad det blir nästa år? Kräksjukan kanske? Mitt schema just nu för 2 veckor framöver är helt sjukt verkligen. En lektion varje dag och ledig på onsdagar, nästan tråkigt. Känns som man vill passa på att va i skolan och träffa alla innan man åker nu. Började 9.50 idag & slutade 10.50, rätt lagom. Blev en tripp till stan med Fanny & Felicia. Är som sagt ledig imon så vet ej riktigt vad jag ska hitta på då. Suttit o gjort 2 headers nu på två timmar typ, effektivt! 

Carrie Bradshaw

 

Workout,

Ja som ni ser har jag det rätt bra nu. Fruktsallad med vaniljkesella mmm. Gick upp vid 10 idag & tog en 20 min pw till frissan. Ingen större skillnad, fyllde i lite utväxt o klippte kanske max 2 mm på topparna. Sen en 20 min pw hem igen. Va sen o körde en timmes spinningpass, så är lagom mör just nu, & så sjukt mätt efter min fruktsallad. Ligger o kollar desperate housewives o mailar med Rocio, min blivande värdmamma. Woop woop spännande. Imon (om vädret tillåter) blir det stranden med bästa Felicia. 

Nytt!

Här har ni resten av årets design! Hoppas det duger, nu räknar vi ner från 3 veckor sen får ni hänga med mig till Madrid! Bjuder på en mycket glädjefylld bild på Nellsan & mig från after beachen igår♥

Summering av helgen,

Ja nu ska jag försöka hålla er lite underrättade med vad som hänt senaste två dagarna. I fredags va ja då inne hos optikern o fixade nya bågar osv. Sen åkte vi o kollade på lägenheten vilket resulterade i att jag faktiskt flyttar in till Halmstad så fort jag kommer hem från Madrid. Känns fortfarande som jag svävar på moln, är så himla glad eftersom jag velat detta väldigt länge nu. Fredagskvällen va jag bara hemma o myste framför Desperate Housewives. Sen igår drog jag till stan vid 11 och käkade lunch med Anna o sen lite glass vid Nissan. Därefter mötte vi upp Emelie & Andrea & drog till after beachen i Tylösand o träffade Nelly, Bianca, Hanna & väldigt snabbt Nikolina o Patricia, grymt var det. Tog sen bussen hem så va vi ett gäng här igår i grillade. Måste passa på att träffa alla nu innan jag åker. Hade superkul & Fille & Rasmus bjöd på underhållning stora delar av kvällen, singstar. Puh..
Idag går jag runt i myskläder och ska bara ta det väldigt lugnt. Klippning imon sen på onsdag ska jag o Anna eventuellt ta med hennes lillebror ut till Tylösand, mysigt! Får se om det dyker upp nåt jobb i veckan. På fredag börjar skolan och den riktiga nedräkningen till Madrid. 

Fit for fight,

Den absolut bästa juicen gjorde mig sällskap ute i trädgården idag. 
Blev ett spinningpass för mig trots allt. Kände att det behövdes. Mycket effektivare än en PW. Är helt slut nu men de va de verkligen värt, kändes jukt bra. Blir minst två pass nästa vecka med- Stenhårt innan Madrid. Kom hem sen käkade lite o sen blev de fruktsallad med vaniljkesella, sååå gott! Ligger & kollar Desperate Housewives o ska strax sova, bra dag!
 

Ändrade planer..igen,

Ja, det skulle ju varit stan idag då alltså men blev ytterligare ändrade planer eftersom idag var det jag som inte va särskilt pigg. Spenderat dagen ute på gräsmattan i solen istället. Igår spöregnade det hela dagen och idag är det klar sol (dock vissa envisa moln som alltid), sjukt väder i Sverige. Regnade som sagt igår men under kvällen började solen titta fram. Tog på mig mina easy tone och drog ut på en springrunda. Hamnade lite smått vilse i skogen eftersom jag tänkte köra lite variation o springa en runda jag aldrig sprungit innan. Kom dram till ett läskigt ruckel med en skylt framdör, "sista boende..." o massa namn, usch va äckligt. Vände därför där och sprang tillbaka hahaha. Ikväll skulle egentligen mamma o jag dra på ett drop-in spinningpass men me tanke på vädret blir de nog PW istället, man får ju passa på. Imon ska ja in till optikern o fixa nya brillor höhö. 

Woop, woooop,

Pysslat med den här ett tag nu. Lika bra att ta tag i det (inte för att det är speciellt tråkigt hihi). Är inte helt nöjd men vi får väl se. Detta blir troligtvis headern för de 4 månaderna jag är iväg, tror dock den kommer upp tidigare. Kommer inte kunna hålla mig. Som ni ser var jag TVUNGEN att få med Real märket, tyckte jag smög in de rätt snyggt där eller hur? Vad tycks? Duger det att glo på i 4 månader?

Ändrade planer

Enformig garderob?
En halvkass bild på alla mina grytor i köket idag!
Ja planerna idag var ju att åka in till stan med Ebba. Men den lilla tösen kräktes imorse så det blev inget av med det. Istället ska jag till stan med Anna Wahlström imon, supermysigt inte träffat henne ensam på evigheter. Varit sjukt effektiv idag med. Gick upp o började rensa på mitt rum, städa iallafall. Så nu är här toppenfint. Gick vidare till min garderob sen o rensade ut massa skit, skönt! Så himla kul att kolla i min garderob. Vitt, vitt, beige, rosa, puderrosa, vitt, vitt. Dammsög lite o sen ställde ja mig o slängde ihop lunch. Blev pasta med pesto, ost, vitlök, svartpeppar, bacon & broccoli..mmmmm. Plockade undan i köket o nu har ja satt mig ner för en stund. Ska ut på en PW senare idag. Har dock lite dåligt samvete nu om de ringer o behöver hjälp imon på jobbet så kan jag inte, men men. Även jag ska ju få lite semester eller hur? Satt mig ner en stund nu o ska kolla desperate housewives, de har stått på o rullat på datorn hela dan medan ja hållt på o pysslat.

New in,

 
Lite nyheter. Den rosa tunikan från Rockstyle, blusen från MQ/Bondelid & västen ett Stockholm-fynd från H&M, allt värt varendra krona! Har fler nyheter men de får bli en annan dag. Har iallafall jobbat idag så är rätt trött. Skulle jobbat till 19.00 men fick ta 17.00 turen istället, så sjukt skönt. Aldrig jobbat en såhär "kort" dag innan! Imon ska jag in till stan och luncha o bara ha det bra med min saknade Ebba Peterson.
 

Helgen,

Jaha då var det alltså jobb som gällde fredag & lördag. Igår var det faktiskt rätt segt att sitta en lördag från 8-18.00, men det gick det med. Planerar att försöka göra mkt denna kommande veckan, bara två veckor kvar och det får man ta vara på. Imon blir det nog en fika med Felicia. På tisdag eventuellt en shoppingtur kanske, sen får vi se. Göteborg har varit uppe på tapeten med, alltså främst för shopping eftersom jag min familj o mina kusiner ändå ska till Liseberg om 2 veckor. Kvällen igår spenderades i Vallås hos Felle. Började med lite grille med bara mig Felle o Anna, mys! Sen kom lite trevligt folk och det blev ändå inte så sent. Sov kvar hos Felle och tog bussen hem vid 12.42 innan. Hoppat i mjukiskläder o är allmänt seg. Idag blir en sån där riktig mjukisdag, är sjukt trött. Märktes att jag hade jobbat hela dan igår. 

Enkla förklaringen..

Kokos funkar inte. Visst, den luktar gott. Men jag vill inte gå runt och lukta Tylösand hela dagarna. Man kommer hem för att tvätta BORT kokosoljan, därför vill man inte smörja på ny. 
Denna luktar säkert egentligen gott, men jag har ätit en penicillin när jag va liten som luktar precis såhär så det går helt enkelt inte. 
Behöver jag säga mer? Vill ju inte lukta toalettstol..
 
Med tanke på min passion för choklad tycker man ju att denna borde vara perfekt. Men nej, skulle bara gå runt och slicka på mina armar och hur dumt hade inte det sett ut..?
Här har vi den absolut bästa, alla kategorier!
 

Mango love,

Fått klagomål för min dåliga update haha. Förlåt. Är iallafall hemma nu. Kom hem igår och tog bussen in till stan direkt. Mötte upp min fina Ebba för käk på Venezia, stans absolut vassaste pizza. Hade en supermysig kväll med en av mina bästa vänner. 
Idag är det exakt en månad kvar till Madrid, känns helt stört. För ett år sedan var jag en vilsen liten etta som skulle börja på Sannarp, och nu drar vi snart. 40 grader i Madrid nu, woop woop. Visar förresten bilder från Sthlms-shoppingen så fort jag kan. Har haft semester i knappt en vecka men den höll inte i sig länge. Imon blir det back to work fre-lör för lite inhopp pga att stackars Nathalie har åkt på sjukan. Känns helt okej faktiskt. Planerna inför helgen e ej helt färdigslipade, som vanligt. Ska i vilket fall som helst till Felle på lördag, sen får vi se. Nyss smort in mig med absoluta favorit body-buttern från body shop. Gjort ett väldigt fint kollage som förklarar varför detta är den enda "doft" jag kan ha. Kommer upp inom kort!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se