Sjukling

Mådde inte alls bra idag, kräktes imorse så stannade hemma. Sovit nästan hela dagen och ska snart ge mig påsett försök att äta makaroner. Blir dock skolan imon ändå, slutar vid 1 nån gång tror jag pga inställd idrott så blir nog en tripp till stan sen med Emma för lite snackis och mys. Lägger in några bilder från i tisdags! Puss❤


Vårtemperatur & bakelse.

SÅ himla skönt att sluta 12.20, älskar verkligen tisdagar. Skulle egentligen gymmat idag men mådde inte jättebra så skippade det, men imon väntar 2 pass! Nyss ätit lite mellis och gjort mig en kopp choklad. Var så himla härligt när jag gick ur bussen innan. För första gången på länge så frös jag inte över huvud taget, inte ens om fingrarna. Våren är påväg! ♥
Glömde ju lägga in en bild på de goda bakelserna jag & mamma mumsade på i fredags, inte helt fel va?

Chanel spring 2012


Drama drama drama.

Sitter hos Fanny och har nyss duschat. Vilket drama det varit här. Jag och Fanny skulle bege oss ut för att köpa choklad och precis när dörren stängs inser Fanny att hon glömt nyckeln (dörren har autolås) vi får sen ringa hyresvärden så får han komma och låda upp efter 45 min i trappuppgången. Nu är vi iallafall inne och ska kolla en film och äta fruktsallad med grädde.
Puss❤


Voffsing & plock

Hade det supertrevligt igår. Somnade vid 2 tiden och vaknade vid halv tolv bredvid Andreas. Här hemma har jag gått och plockat lite på rummet. Kollade reprisen av melodifestivalen idag som förövrigt varit en besvikelse. Lisa miskovsky var fantastisk och Danny hade jag redan bestämt att jag skulle tycka om, trots att han kom in helt fel och sjöng surt hela låten. Om ca 1,5 timme åker jag in till stan då jag slaggar på fina Fannys soffa inatt. Lägger också in en bild på Andreas voffsing, Molly som brukar mysa med mig i soffan❤


Virrhönan nummer ett.

Sitter hos Andreas vid datorn eftersom han, som alltid, kollar fotboll. Satte mig och läste imorse men självklart glömde jag att ta med boken hit, typiskt värre. Ikväll blir det häng här med några vänner, hoppas på en bra kväll. Snart är det dags för skola igen med, helt sjukt hur snabbt lovet gått. Nu kom jag på att jag glömde min kamera med, herregud. Hur som helst så får ni ha en fin lördagskväll!♥

Lycka när det är som bäst

Dagens inhandling!
Glömde dock fota t-shirten men men. Jacka från H&M och resterande Indiska.

Shopping och fika

Sitter i bilen påväg hem från stan med mamma nu. Köpte 2 små bakelser inne på östras med till oss eftersom pappa är iväg idag. Började dan med lunch på Bulls, alltid lika prisvärt. Därefter gick vi runt på stan lite och jag kommer idag hem med en vårig tunn blus, en ljusrosa klänning, en t-shirt och en jacka. Vilken lycka. Mötte sen upp Ebba Nermark och födelsedagsbarnet Nikolina för en fika på Roberts. Åker hem med ett leende på läpparna. Ikväll väntar wok med lövbiff och mys med pojkvän. Lägger snart in bilder på nyheterna! Puss❤


Hemkommen & slutkörd

Hemkommen från två tuffa men roliga träningspass. Kört en kur med silverinpackning och sitter nu och kollar på reprisen från gårdagens Sveriges mästerkock. Slängt ihop en fruktsallad tillsammans med smultronyoghurt och fil som jag mumsar i mig nu. Ska kolla BB vid 22.00 och sen lägga mig och läsa lite. Imon ska jag gå på jakt efter en jacka, den var slut i stan så får bli en tur ut till Eurostop, usch Halmstads utbud är oftast tyvärr en besvikelse. Pga bildbrist blev det en bild från Turkiet, Sides strandpromenad. Längtar tillbaka! Det ryktas här hemma hos familjen Lindström att en resa till Dubai väntar nästa sportlov? Hade varit helt underbart att få komma tillbaka!

23 Februari

Go'kväll!
Haft en kanonmysig dag idag. Vaknade bredvid min fina, åt lunch och satte mig sen i soffan och läste några sidor, är helt fast vid engelska novellen L.A. candy av Lauren Conrad. Därefter tog jag och Andreas en promenad i solen, börjar redan få vårkänslor, härligt. Somnade sen gott i soffan med lilla voffsingen tätt intill. Nu ska jag ut och käka nåt litet innan dubbelpass spinning & afro. Imon blir det stan med mami med lunch på Bulls och sen mysfika med lite fina & saknade tjejer.


Lockig-blond-page.

Första gången jag fixade det efter Frida så blev väl sådär bra nu kanske, men är ju så jäkla ovan. Ovant med så kort hår och sen har man gått och blivit ljusblond igen, knas. Är stolt att jag vågade iallafall. Vad tycker ni?

L.A. Candy

Såhär ser det ut just nu. Ligger och läser den engelska novellen L.A. Candy av Lauren Conrad, mkt bra bok! Snart kommer Jonna så ska vi ut på en promenad och sen laga lite lunch och så, ska bli mysigt att träffa henne igen, längesen nu. Ikväll sover jag hos Andreas och sen på fredag blir det en tur till stan. Puss❤


It's all in the details.

Rätt go bild med Andreas som ser ut som en liten prinsessa i mina flickiga vita volanglakan.

Nelly & Mi lajki.

Vårinspiration från Nelly.com & Mi Lajki.

God förmiddag..

..Gick upp redan vid 9 idag, eller ja, smög upp för att inte väcka Andreas som fortfarande sussar på där inne. Satte mig i soffan med datorn i knät och har kikat runt på lite bloggar, käkat special-K frukost och kollat på lite goa tjejfilmer (man får ju passa på). SKa nog ta en promenad sen så jag gör någon nytta. Ska också börja läsa min engelska novell Lauren Conrad, L.A. Candy. Imon kommer Jonna hit en sväng och funderar även på att dra till gymmet en på morgonen, ska höra av mig till Andrea och se om hon är på.

Gym och myskväll❤

Och jag har gjort det! Klippt blond page. Så himla ovant. Lite Angelica Blick inspirerat fast kortare. Efter klippningen stack jag och gymmade sen mötte jag och Andrea upp Ebba på Konsum där vi handlade lite frukt choklad och annat gott. De ska snart dra sig hemåt men har haft sån jäkla mysig eftermiddag/kväll. Kollat på några filmer, pratat och skrattat. Får se om jag drar till gymmet imon med om jag orkar. Ha en fortsatt fin kväll! Skickar med en bild på allt vårat gottis!
Puss❤


Beslutsångest!

Oj så tyst det blev när de gett sig av haha. Har haft en kanonhelg verkligen med nära & kära. Nu har jag faktiskt avverkat alla sagan om ringen filmerna för första gången, det hör väl ändå till allmänbildning att ha sett dom? Så nu kan jag stryka det från min "att göra innan jag dör-lista". Tyckte dock vissa scener var skitläskiga haha, alla äckliga monster, men sån är jag.  Känner att jag tar det äsckligt lugnt idag, men skönt de också. Imorgon väntar Frida med tid för klippning och slingning, spännande. Har sån beslutsångest så det finns inte. Vill göra håret rätt mkt ljusare, men känner då ett tvång till att klippa mer på längden. Ajajaj vilka problem jag har just nu känner jag. Page? Inte page? Mkt slingor? Lite slingor? HJÄLP!
Page? Inte page?

Put some edge to it.


Lördag

God förmiddag!
Nu ska vi hoppa in i bilen och köra upp till klädhörnan och kika, såg att de hade så himla fina smycken sist. Ska se om jag kan få nån bild på dom så ni får se. Hade inte gjort ont att komma hem med nåt fint bling. Gick upp vid 9 och åt frukost med allihop, utom Angeliqa som sov hehehe. Nu har jag och Desirée avverkat en film och även lite choklad såhär innan lunch. Ha en fortsatt fin lördag så ger vi oss ut i snöyran!


Myskväll!

Haft en superdag i skolan, dock ganska långtråkig eftersom man bara sitter & väntar på lov. Hade en väldigt rolig kort stund med Ebba Nermark på bussen, haha herregud satt och bet mig i tungan för att inte brista ut i gapskratt. Kom hem vid 5 och sprang in o snabbstädade innan familjen Berrgren kom. Så himla kul att träffa faster, farbror och mina två kusiner igen. Imon ska jag ta med Desirée (eller ja, hon kör) till Klädhörnan för att kika lite. Har även lovat att vi ska se en film imon hon tror jag kommer älska så det ska vi med göra. Ikväll har vi bara ätit go mat, kollat på tv, pratat och självklart ätit massa onyttigheter. Är dock helt slut nu så ska faktiskt hoppa till sängs,
puss & godnatt♥

Fredag & facelook.

Fredag. Det ordet klingar fint. Sitter på bussen med Andrea och Marina efter en solig promenad ner till busshållsplatsen. Sitter och memorerar mitt tal jag ska hålla nu. När jag kommer hem i eftermiddag har vi familjen Berggren hemma, trevligt. Måste säga att det känns att jag tränade igår, iallafall i rumpan..ajajaj. Ha en fortsatt fin fredag!


Snabbt inlägg!

Nedkrupen i sängen efter 2 hårda men roliga pass. Imon ringer klockan inte förrän 8.30, skönt! En 4 timmars lång skoldag (inkl. raster+lunch) därefter välkomnar vi lovet. Sov gott!♥

Nu, träning!

Nyss skrivit ut några få spanskameningar (betonar FÅ) och även mitt FN-inledningstal, närmar sig nu. Dagen har varit super, återfick min Rwanda analys om ni kmr ihåg? Den jag jobbade på så länge, B blev resultatet, supernöjd. Idrotten idag var precis lika rolig & jobbig som vanligt, gött att få ta ut sig ordentligt. Snart är det dags för ytterligare 2 träningspass, spinning och afro, är faktiskt riktigt riktigt taggad efter att ha degat i soffan ett tag. Imon är det fredag och efterlängtade faster, farbror kusin & kusin kommer på besök i helgen. Därefter väntar sportlovet, lycka.
Kusin Desirée och jag för ca. 1,5 år sedan på Sardinen!♥

Dresscode.


Miércoles

Go'kväll♥
Sitter och kollar på Glee och vad ser jag? Ricky Martin gästar programmet, mums! Två dagar kvar på veckan sen LOV, mycket efterlängtan. SKolan idag gick som vanligt helt okej och därefter tog jag Emma, Andreas, Ebba och Patricia en fika sen sprang vi lite på stan, supermysigt. Träningen idag blev inställd så imon laddar vi för två hårda pass! Tog en dusch för ett tag sen, plockade brynen och la make up stores mudmask, känner mig som en ny människa..typ.

Lyckad dag & en lycklig tjej.

En otroligt lyckad alla♥dag med massor av kärlek från vänner, familj & pojkvän. Imorgon väntar 2 träningspass och eventuellt en tur på stan. En lycklig tjej ska nu krypa till sängs.
FIck denna superfina blomma av min fina mamma!
Och lilla mamma fick dessa örhängena av mig, blev så förälskad i de puderrosa pärlorna
Därefter kom pappa hem med världens vackraste bukett rosor!
Och av min älskling fick jag en underbar vit tunika från VILA, ett superfint armband & en ring, lycka!♥

Alla♥Dag

Tisdag och allahjärtans dag är på besök. Slutade tidigt så blev en allahjärtansdag-dejt med Ebba på Asian palace med vårrullar, nudlar och annat gottis. Supermysigt! Sitter nu och har pillat med Andreas present och köpte även en liten present till mamma. Vid halv åtta ikväll ska jag till Andreas och få lite presenter jag med och äta chokladmousse hihihi mys.

Vårkänslor.


Nytippade naglar!

Efter mycket pill är jag äntligen färdig, typ. Fixat gelénaglar, på mig själv! Ser inte jätteproffsigt ut, men men. Satte dit tipparna igår och filade idag, sen bestämde jag mig för att ta manikyrpennan med, fräscht med vitt! Det ser bra ut på långt håll, så kan vi säga.

Sean Banan.

.                            
Haha var bara tvungen. Sean Banans nya film fick alltså ett MINUS i aftonbladet. Jag tror det stod att det kunde vara den sämsta film som någonsin gjorts, bara så att alla vet!

En poncho rikare.

Slutade dagen tidigare än vanligt pga att vi skulle kika på olika individuella val. Kom hem och slängde mig i soffan. Sen begav jag mig en sväng upp till min gudmors affär, Klädhörnan, och kom hem med en supermysig brun poncho, visar eventuellt bild sen. Ska snart in i duschen och sen KANSKE, KANSKE ta mig en cupcake. Sen plocka undan på rummet, förstår inte hur det kan bli så stökigt. När jag var liten skyllde jag på att det bodde ett troll under min säng som alltid stökade ner, synd att man inte kan säga så nu. Imon ska jag eventuellt luncha på stan med Ebba efter skolan (om hon kan svara på mitt sms?!). Till helgen kommer faster, farbror och kusin X2, MYSIGT!

Hemkommen från söndagsfika

Välkomnar söndagen! Solen skiner och det är blå himmel, härligt. Dock är gatorna så jävla skitiga och slaskiga, här är anledningen till att jag inte gillar snö, suck. Gårdagen var supermysig. Andreas föräldrar var här & åt gott och kollade melodifestivalen. jag & Andreas tröttnade lite smått och gick hem till Andreas. En halvtimmes promenad kl 23.00 på kvällen, uppfriskande och mysigt. Har nyss varit och fikat hos mormor & morfar där även Annlouise (min gudmor) var. Resten av dagen ska jag göra som jag brukar, ta det lugnt. Förra söndagen vid denna tiden satt jag och gjorde 30 historiafrågor inför provet, skönt att man slipper det. Har några nageltippar här hemma så funderar på att fixa lite med det. Sen blir det eventuellt att jag sätter mig och kollar på Sagan om ringen med pappa, trod et eller ej men har aldrig sett den. Sen vill jag bara påpeka hur lycklig jag är då det ser ut som att Real Madrid vinner ligan! Ha en fortsatt fin söndag!♥
Inte bara jag som slappar idag!

Finstickat.


Cupcakes!

Här ser ni resultatet av drygt 2 timmar bakning! Hade fina tjejerna Izabella, Nikolina och Andrea här för lite tacos, småprat, skratt och självklart cupcake bak. Bella hade aldrig ens smakat cupcakes så detta var ju alltså ett måste. Otroligt mysig fredagkväll med helgoa tjejer. Kommer verkligen sakna Bella & Andrea när vi skiljs i höst då de åker till London. Tur att jag får med mig Nikolina och ett annat gäng goa brudar till Madrid! Haft en toppendag annars med inställd matte och en tur på stan. Ska gå o tvätta av sminket snart och hoppa i myskläderna.

Välbehövd sovmorgon!

Så underbart att ligga kvar i sängen och gå upp halv 9. Dock kom det in en liten lurvig krabat vid halv 8 tiden så fick gå upp och släppa ut honom, suck. Blå himmel och solen skiner. Efter skolan väntar en snabbis på stan med Izabella, Felicia och Andrea för lite presentjakt. Därefter blir det cupcake bak hos mig, köpt så himla fint strössel och annat så ska se vad vi kan få ihop.
Ha en fin dag!❤


Jordgubbar & lime

På den absoluta godaste Brämhults jag druckit! Apelsin och andra i all ära men jordgubb lime är helt klart en ny favorit! Till er som är nyttiga så ja den innehåller lite socker, men offra er, jag lovar att det är värt det!
Imon är det fredag, veckorna blåser förbi. En vecka kvar sen väntar sportlov, klippning och efter det FN-rollspel. Kan vi inte bara spola fram till sommaren?

Pumps


Är i stort behov av ett par nya pumps. Vill bara ha ett par vanliga svarta, frågan är vilka? Finns ju så JÄKLA många & klacken ska va ca 10-11cm så man klarar av att gå i dem utan att få kramp, hm. Är förtjust i de paret längst till höger, är ju lite smått förälskad i just mockamaterialet, ajajaj..vilket dilemma. Tänk vilka problem en snart 17-årig tjej kan ha idag.

Inspiration.

Angelica Blick.

Lunch med goa tjejor!

Hemma från ett kort men intensivt pass på gymmet med Andrea. Det kom så himla mkt folk så bestämde oss för att dra. Vi kom dit senare än vad vi brukar eftersom vi lunchade i stan innan med Ebba. Blev Venezia vid lilla torg där de har GRYMMA pizzor. Historiaprovet klappade jag klart på 20 minuter haha, positivt eller negativt? Vi får väl se hmm.. Ikväll väntar INGET plugg och jag är så lycklig så jag spricker! Imon följer en tidig morgon och ett gäng tuffa lektioner, stå ut!

Hemma igen

Hemma tidigt idag, mådde inte bra i skolan och bestämde mig för att åka hem. Ligger nu med lite feber och tar det väldigt lugnt, ska snart börja plugga så jag fixar provet imon med. Usch.


En ny vecka

Sitter på bussen på g till skolan nu, suck. Känner mig inte sugen på en ny vecka men det får bara gå. Lyckades klirra ett helt 4 säte i bussen, älskar när det händer och ingen vill sitta med mig (buhu) så det blir sen kanonplatser för Ebba och Andrea haha.
Ha en fin dag!❤


Ge mig vår!


Och så var det söndag, igen.

Såhär såg min lördag ut! Inklusive en bit annanaspaj och vet ni vad? Den ser exakt likadan ut idag! Minus pajen, men i ugnen står en kladdkaka som snart ska ut, var faktiskt mamma som var sugen. Känner dock att jag med behöver en bit efter allt plugg. Ska snart hoppa in i duschen och eventuellt unna mig lite tv. Veckan innehåller prov, träning & cupcake bak på fredag med 2 goa tjejer.

God förmiddag

Världens mysigaste härligaste kväll igår!
Så himla sköntatt sova ut, vaknade för en liten stund sen och möttes direkt av MEGAÅNGEST. Måste plugga näst intill hela dagen idag, men så är det bara. Ikväll kommer eventuellt Andreas men vi får se. Morgondagen innefattar OCKSÅ plugg, har sånt jäkla knasigt historiaprov på tisdag så. Ja nu börjas de så smått med arbeten och läxor igen, eller ja, arbeter med FN-rollspelen på Sannarp nu så rätt mkt jobb för oss som är nya. Snart kommer mormor & morfar hit på lunch och sen ska jag nog ta och käka upp de få rester som fanns kvar av annanaspajen.

Fredagsmys

Haft en supermysig tjejkväll med några få fina flickor. Ätit god mamma-mat och annanaspaj med vaniljglass, kollat film, skrattat, pratat och sjungit singstar till grannarnas förtjusning. Är helt slut och ska snart lägga mig, morgondagen innefattar plugg plugg och plugg.


Bussdags!

Och det snöar, igen, suck. Beger mig nu ner till bussen för en skoldag och sen firande av Fannys födelsedag!

Dags att sova.

Dags att släcka lampan nu. Imon fyller fina Fanny år och det blir mys i hennes lägenhet med Ebba och Andrea, vi står även för kvällens meny. Spännande? Två riktigt tuffa träningspass innan idag och är helt slut så nu säger jag godnatt på er!❤




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se