Fin dag med fina vänner.

Haft en superbra dag, iallafall eftermiddag. Käkade lunch i skolan och sen begav vi oss in till stan ett gäng tjejer för lite fika och shopping. Supermysigt med supergo tjejer, verkligen. Längtar till tusen när vi drar till Madrid i september, kärlek! Morgondagen blir tuff då vi börjar tidigt och har många energikrävande lektioner, men men. Ikväll hittar ni mig framför 90210 med marinerad parmesan, mm så gott.

En helt vanlig måndag

Och så var måndagen snart avklarad. Usch slutade 16.30 idag, alltid jobbigt. Kom hem och åt en tallrik gröt, då mår man genast bättre. Imon ringer klockan tidigt, suck. Slutar tidigt så blir gym direkt efter skolan, skönt! Precis duschat och ska se vad som sänds ikväll. Kl 21 är det iallafall mammor & minimodeller, alltid lika intressant.

Söndagsångest.

Och så välkomnar vi söndagen igen, suck. Imon är det måndag och kör igång en ny vecka. Dagen har spenderats hemma. Städat rum & garderober och hunnit ta en tupplur. Är verkligen inte sugen på en ny skolvecka. Är i stort behov av ledighet..och en ny frisyr. Tur att dessa två kommer samtidigt i form av sportlovet som iår infaller vecka 8, alltså om typ 3 veckor blir det va? Veckan efter lovet är det dags för FN-rollspelen, lovet innefattar alltså en del.
Kontoret är i stort sett klart, men inte helt. Här ser ni ett litet smakprov, tjusigt tjusigt.

Nyheter till hemmet.


En röra av bling..

Dags för en rensning av alla dessa smyckeskrin! Ha en fin lördagskväll♥

Slapp outfit.

Här ser ni lördagsoutfiten, rätt slapp eller vad säger ni? Men som sagt, det är ju lördag! Ikväll blir det god mat och mys i soffan, så underbart med helg.

Inleder helgen med lite nytt!

Kom hem för drygt en timme sen efter en stunds shopping i stan med Andreas. Mötte på massa andra av mina fina tjejor.Slog till på ett par grymt snygga jeans inne på Soda, blev frälst. Fick dock ta en storlek större än vanligt eftersom dagens klädskapare tydligen tycker man ska vara smal som en pinne. Därefter gjorde jag och Andreas sällskap med Emma för en mysig fika inne på Robert's. Tog en mocca latte och en peanut chocolate brownie, favvisen! Nu har jag börjat rensa i min garderob, suck. Ikväll blir det pizza och sen beger jag mig eventuellt till Andreas. Lägger in lite halvkassa bilder på jeansen!

Just nu..

Ajaj blev inget inlägg igår heller men hann helt enkelt inte. Tog bussen direkt från idrotten hem, sen satte jag mig och åt LÄNGE. Därefter var jag tvungen att vila några minuter efter idrotten som som alltid var kul men jobbig. Sen var det dags för ett dubbelpass träning, därefter biggest loser med familjen och sen somnade jag så gott. Ja som ni hör, ursäkter ursäkter. Sitter iaf på bussen nu & ii eftermiddag blir det en liten runda på stan med Andreas. Ha en fin dag!❤


Sovdags

Blir ett snabbt inlägg bara innan jag somnar. Efter skolan begav vi oss till stan och min älskade kille bjöd på fika, mm. Kom hem och bytade direkt om till träningskläder för att sen köra ett dubbelpass. Fys och kondition, tufft, trodde jag skulle kräkas men så otroligt skönt just nu. Ha det fint och sov gott, natti natti❤


H&M

¨                               
¨      
¨               Superfina, simpla tröjor till ett pangpris från H&M! Hit med alla tre!

Ebbas födelsedagsfirande!

Så himla skönt att vara hemma. Ligger nerkurad i min säng och bara tar det lugnt. När skoldagen slutade begav vi oss in till stan. Virrade iväg Ebba långt bort innan vi gick till Asian Palace där resten av tjejerna gömde sig, hade fixat långbord och pyntad med ballonger & sjöng så fint när vi kom in. Lilla Ebba blev så rörd att hon började gråta. Var supermysigt iallafall och jag är så galet mätt. Sprang in och kikade på H&M och kom ut med en vit/aprikos-spräcklig tunn tunika, 100 spänn, catch!

Mysfilten fram!

Krupit ner under min fluffiga filt med mina blå pyjamasbyxor och läser Sofis Mode & Chic som jag fick av goa Petra. Imon blir det tidigt men slutar som vanligt 12.20 och då blir det födelsedagslunch för fröken Ebba Petersson. Onsdag eventuellt en tripp i stan efter skolan med Andreas och sen träning. Håller tummarna för att min blus kommer imon på posten!

Nostalgitripp

Älskar att sitta vid pappas dator, speciellt när man hittar dessa söta bilder. Herregud vad tiden går. Hade riktiga Sandy-frisyr i Grease när jag var liten. Ljust och med fina lockar, hm. Nostalgitripp!

Pyssliga jag har idag tagit form!

Titta vad jag suttit och pillat med idag. Fick för mig igår att ta en svart gammal väska och ta lite bitar för att sy en mobilväska från scratch. idag tog jag tjuren vid hornen och drog fram min symaskin och började klippa. Kikade i min sylåda och hittade lite fina silverpärlor och klippte och sydde till lite tassels och här ser ni resulatet, behövs dock lite finslipning.
Vad tycker ni?

God morgon!

Solen skiner och snön ligger tjockt utanför fönstret. Vaknade vid 10 och bestämde mig för att gå upp. Fixade en god frukost och senare funderar jag på att pallra mig ut i snön en stund.

Det kanske bara är jag..

..Men var inte denna frågan ganska, hur ska jag säga, korkad? Jag menar resultatet måste ju ändå varit ganska självklart?


SATC

Ligger i min ensamhet och kollar på mitt guld, SATC. Drömmer mig tillbaka till New York och all shopping, central park, broadway, 5th avenue, ajajaj.
Klickade hem en jättefin topp innan, har dock ingen bild för köpte sista exet, lucky! Det var iaf topp från Fransa köpt på bubbleroom, lite rynkat och halvglansigt material, supersöt. Imon är det söndag, usch, ångesten kryper fram. Tror morgondagen bjuder på en pw om jag inte orkar bege mig till gymmet.

Angelica Blick.

Världens snyggaste brud med världens ballaste stil.
Och så sjukt snyggt hår, möjligt att jag tar efter det när det är dags för klippningen.

Och snön faller, suck.

Usch bara titta så det ser ut här utanför fönstret!
Medan hela facebook fylls med lyckliga kommentarer som "det snöar" och "äntligen snö!" sitter jag och surar. Jag vill att det ska vara snö några veckor innan jul och fram till nyår, sen kan lika gärna allt försvinna. Vintern förknippar jag endast med julmys och januari och februari hade jag gärna skippat. Usch tycker inte alls om snö. Om solen skiner, det är minusgrader och det är snö så är det helt okej, rätt fint faktiskt. Men när det ska vara grått och ruggigt, och framför allt när snön ska försvinna, då är det bara skit. Supermysig kväll igår hos Andreas och nu i eftermiddags bjöd Carina på kladdkaka med ett täcke av vit choklad, hallon och vispgrädde, mums. Ikväll ska jag inte göra någonting alls. Det är första gången på kanske ett halvår som jag är själv en lördag/lördagskväll, men ska bli så himla skönt. Ska snart ta en lång varm dusch och sen bara ta det väldigt lugnt.

Fredagsmys.

Sitter i soffan och var SÅHÄR nära på att klicka hem de bruna skorna jag la upp för nån dag sen, men lät bli. Varför gjorde jag det? Aja, får se om de finns kvar imon. Analysen inskickad och till kvällsmat serverades tacos, som i de flesta svenska familjer en fredagskväll. Ska snart till Andreas och gosa. Han sa att det fanns god efterrätt så är lite nyfiken, mm så gott. Nu är även klipptid bokad under sportlovet, ska bli skönt! Imon har jag noll planer så får se vad som sker, på söndag blir det troligtvis gym och kanske simning. Ha en mysig fredagskväll!


Godnatt på er.

Satt nyss i soffan med mamma och kollade på Biggest loser. Träningen var grym men det känns i benen. Sitter och kikar kläder ikväll igen, det är som terapi eller vad tycker ni? Ska iallafall krypa ner och sova nu. Är så frusen av mig så sover i min mysiga pyjamas, min luddiga pläd och mitt tjocka fluffiga duntäcke, himmeln! Sov gott, imorgon är en ny dag med nya problem, men framför allt nya möjligheter!

Träning, FN, tomatsoppa.

Haft en bra dag med spinning på idrotten och nu ska jag iväg på ett pass till och sen AFRO! Så jäkla kul. Är dock rätt trött men,men. Försöker kämpa på med det sista på analysen men känner mig ganska klar, ska iaf försöka skriva lite till. Vi har ju börjat förbereda oss för FN-rollspelen nu på samhällen. Jag Nickolina & fanny kämpade men till slut fick vi Förenade arabemiraten, mycket intressant. Senare ikväll blir det toscansk tomatsoppa efter träningen, gottis. Imon är det fredag vilket betyder sovmorgon, skönt.

God morgon!

Slaskigt och blött ute och nu beger jag mig ner till bussen. Ha en fin dag!♥

Ellos.se

Okej jag ska inte ljuga. Riktigt sugen på att slå till nu. Speciellt på den grå tunikan och skorna..eller ja, allt, love!♥

Trötthet var ordet.

Sent inlägg idag, eller ja..för mig är det sent. är helt slut. Tog bussen hem vid 14.42 men fick åka nån Oskarströmbuss för att sedan byta till 400 bussen i Maredlid? Hur som helst, kom hem, var en stund med Andreas, åt och sen stack jag iväg för två träningspass. Först ett cirkelpass i 45min (kondition & styrka) sen där efter spinning i 45min, trodde jag skulle dö. Men, men nu mår jag fint och ska strax sova, ska bara kika lite till på kläder, lägger snart in några skönheter. Puss och godnatt!♥

Analysering pågår.

Go'kväll!
Och jag sitter med min analys ikväll igen, uppe i 3 sidor nu men inte helt klar än. Slutade 12.20 idag och käkade lunch i skolan sen. Kom hem vid 14.00 och stack till gymmet med Andrea. Ca 16.00 gick jag hem därifrån, halvt död. Var tvungen att springa in på konsum och köpa keso-mellanmål och en drickyoggi, ajaj lågt blodsocker. Och om ni tror att jag är så duktig och kommit igång med träningen så visst, kommit igång rejält men tro mig är samma ganla Stina som frossar godsaker på helgerna, man måste få leva herregud! Nu ska jag in i duschen och sen ta ett glas pucko, mmm choklad♥

Måndagsmys.

Hej alla fina!
Slutade kl 14.45 idag istället för 16.30 pga inställd spanska, vilken lycka. Kom hem och och kröp upp i soffan med en mugg choklad och rostade mackor. Därefter satte jag mig vid macen och skrev på min samhällsanalys, är uppe i två sidor nu men inte klar än. Imon är det tidig morgon som gäller och slutar 12.20, härligt. Ska ta bussen hem och gymma efter det, sen blir det ytterligare lite plugg. Suttit och kikat på träningskläder nu och ska nog beställa hem snart. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på mammor & minimmodeller, usch får se hurlänge jag klarar av innan jag blir arg haha.

Versace for H&M Cruise Collection.


Work-out clothing.

Knåpat ihop ett tjusigt kollage på Gina Tricos nya träningskollektion. Några favoriter!

15 januari, 2012

Och så var det söndag & måndagsångesten kryper fram. Vaknade bredvid Andreas idag, firar 8 månader! Kom hem och åt kotlett med rostade rotfrukter & nu tar jag min "slapptid". Om drygt 20 min hämtar Fanny upp mig så ska vi bege oss till gymmet. Först tar vi en springrunda & sen pumpa mina megastora muskler, hm. Därefter eventuellt lite simning. När jag kommer hem ska jag nog fortsätta skriva på min samhällsanalys, kul! Nehe, nu ska jag lyfta mig och börja packa ner nödvändigheter.

Grymmaste PW skorna, speciellt när man köper de ca 70% billigare i N.Y.

Abu Dhabi/Dubai

Lite härliga 2 år gamla bilder från när vi var & hälsade på pappas kusin Linda & mina 2 sysslingar i Abu Dhabi.
Om jag inte minns fel låg detta hotellet vid en av palmöarna och därinne fanns MEGASTORA akvarium. Tycker det ser ut som ett disneyhotell.

Ute på en av de konstgjorda palmöarna, tyckte gps:sen såg rätt nice ut.
Dubai.
Abu Dhabi strand.
Marina Mall i Abu Dhabi.
Världens största köpcenter, 1200 affärer. Där inne rymdes även ett 2 våningar stort akvarium och en isbana om jag inte minns fel.
Världens enda 7-stjärninga hotell för den som vill.
Burj Dubai (stavning?), världens högsta byggnad, maffig.
En galet mäktig moské.
Mammas b-day spenderades på Hilton.

Från PW till iMacen.

Sitter vid iMacen nu som pappa flyttat in till mitt rum eftersom de ska göra om kontoret. Ganska skönt med en såpass stor skärm. Nyss hemkommen från en kort PW med mammi. Haha skulle gymma med Fanny idag så vi tog en pw dit upp som en uppvärmning. Kommer in kl 13.38 och inser att gymmet stänger kl 14.00, hm. Vart ett väldigt kort intensivt pass. Vi gör ett nytt försök imon då vi VET att gymmet stänger 16.30.  Tvn visar bröderna lejonhjärta, gull! Om nån timme kommer Andy och hämtar mig så sover jag där inatt, firar 8 månader imon så. Suttit & kikat på bilder pappa har på den här datorn från bl.a. Abu Dhabi, så himla häftigt det var när vi var där för ca 2 år sedan. lägger eventuellt in lite bilder, hittade några fina.

Fredag den trettonde.

Sitter inne i tv-rummet och skriver en analys om "Hotel Rwanda", en brutal men gripande film. Ska ut i köket och börja trixa med maten. Kyckling inlindad i parmaskinka, balsamicosås och pasta..mmmmmm. Till efterrrätt serveras vaniljglass med chokladdoppad banan och äpple. Ikväll kommer Andreas hit och imon ska jag nog ta mig en rask promenad, känner inte för att gå till gymmet på en lördag. Ha en fin kväll!♥

Såhär efter passet..

Hej!
Skolan idag gick fint, gick upp halv 8 vilket var väldigt skönt. Nu ska mamsen & jag krypa upp i soffan och kolla Sveriges mästerkock, mys! Imon är det fredag, underbart. Nyss varit och tränat en timme så nu blir det melon & flingor, perfekt nu efter passet. Ha det fint!♥

Inspiration.

Känner verkligen för att göra nåt drastiskt med mitt hår, är så trött på det nu. Funderar på att klippa knappt 10 cm och färga det rätt mycket ljusare. Tänkte på nåt i stil med Ashley olsens grymt snygga page & Gwyneth Paltrows lite ljusare blonda färg. Får se hur det blir med den saken!

11 januari.

Kollat Glee precis & ligger nu 6 kollar Mean Girls, en riktig tjejfilm! Skoldagen gick bra, var dock riktigt jobbigt att gå upp imorse när mobilen plingade. Är så van vid att alltid gå upp tidigt på tisdagar men sedan sova 1-2 timmar längre alla andra dagar så var inte kul att gå upp tidigt idag. Har dock bara 2 tidiga dagar så ska inte klaga. Gick av hos Andreas och somnade i hans säng nån timme. Sen bar det av för ett grymt jobbigt men skönt träningspass. Nu ska jag strax stänga av och ta mig en lång god nattsömn. Puss♥

Himmelskt.

Har blivit frälst av två riktigt fina jackor. Första är helt klart favoriten!
799:-

499:-

Granny smith & mästerkocken.

Go'kväll! SItter här i min ensamhet, men har det rätt bra ändå. Käkar lövtunna äppelskivor (granny smith självklart) och det är så grymt gott. Började tidigt idag så är aningen trött. Slutade dock 12.20 imed det nya schemat vilket var UNDERBART! Blev inget gym idag för Andrea kunde inte och det tråkigaste som finns är att gymma själv. Usch för att stå där nere vid spegeln och träna med hantlar när nån biffig grabb bredvid tar typ 150 kilo eller nåt, inte kul. Blir spinning en timme imon istället. Annars blir veckan rätt lugn. I lördags kollade jag mamma, pappa & Andy på första delen ur kronjuvelerna, så sjukt bra. Den var så bra att jag och Andy var TVUNGNA att se ett avsnitt till, och ett till. Såg alltså alla 3 avsnitt (3 timmar) och blev så förälskad. Helt fantastiskt bra, rekommenderar starkt! Snart blir det en dusch och sen Sveriges mästerkock.


Lite mer nytt!

Ursäkta lite suddig bildkvalité, jag och kameran har inte riktigt nått vänskapsplanet än.

Shorts: BikBok
Jeans: Cubus
Tunika: Cubus
Örhängen: Gina Tricot
Earcuff: Ur&Penn
Örhängen: Ur&Penn

Tillbaka till verkligheten.

Jag är helt slut, herregud. Började dagen med en halvtimmes rask promenad upp till gymmet. Gymmade med Andrea i en timme och därefter en rask promenad hem igen. Nu säger min kropp ifrån! Imon ska jag upp tidigt, suck. Slutar dock kl 12.20 så då är det värt att inte få sova den där extra timmen. Ska gymma imon med efter skolan, passar så bra nu när vi slutar tidigt. Imon är det alltså tillbaka till verkligheten känns det som. Har haft så himla skönt under lovet & bara tagit det lugnt, helt underbart verkligen. En termin kvar att stå ut sen beger vi oss till Madrid, längtar!♥

Några få nyheter.


Söndag

Hemma efter en 4 timmars lång bilresa, suck. Väntar på att Andreas ska komma hit efter han tränat. Ikväll blir det fruktsallad & ska eventuellt börja kika på Kronjuvelerna på svt, inte sett avsnitten ännu. Imon blir det nog gym med Andrea, behövs efter all den mat jag ätit i helgen. I fredags bjöds det på italiensk planka för 8 personer, så underbart gott. Här nedan ser ni några bilder från den, så himla härliga färger och JORDGUBBAR!♥

I Linköping.

Åker precis från Linköping där vi stannat och käkat. Sprang in på bikbok en snabbis och hittade ett par bruna skinnshorts med guldiga dragkedjor som jag var TVUNGEN att ha. Ska försöka visa lite bilder på helgens shopping när jag kmr hem. Ca 2,5 timmars bilresa kvar nu..suck.


En dag bestående av shopping.

Har sån värk i fötterna, jisses. Varit och shoppat i 5 timmar nu med kusin. Fyndade en del! 2 par byxor, en topp, en tunika, earcuffs, vanliga örhängen, halsband och en kjol..supernöjd. Vart en sallad på Milla's till lunch. Ikväll blir det mys med god mat och släkten och imon beger vi oss hemåt, suck.

Fel i systemet..

Ursäkta det förra inlägget, inte orkat ta upp datorn så bloggade från mobilen vilket resulterade i att bilderna blev måånga. Sov gott alla fina!❤


Ge mig sol & värme.

Ligger i Desirées säng, kollar vänner och äter julgodis. Bilresan upp var rätt seg men men. Imon blir det paketspel och exotisk planka, mums. Dagen bjuder kanske även på en promenix. På lördag blir det shopping i Sthlm och sen middag hos faster & farbror. Skönt att komma bort från vardagen! Var dock skitväder när vi kom fram, ge mig vår & sommar! Puss


Today was a good day.

Ska strax sova. Gick upp 9 idag och iväg på ett möte. Därefter var Fanny hemma hos mig för lite tv-mys, som slutade med att båda somnade.. Vid 17.00 vart de träning och därefter packa inför imon och sen till mormor och morfar och äta. Imon åker vi vid 13.00 och ska sedan sova hos mina kusiner medan mamma och pappa sover hos farmor. Mys!


3 Januari

Ajajaj såhär käner jag mig just nu, trött & sleten. Ska bli så skönt att åka iväg på torsdag till farmor. Blir en liten sväng till Sthlm också, score! Var nere och köpte en mysig rosa tjockare tröja som jag tänkte ha med när jag tränar, trött på min gröna. Fick också hem ett par beige byxor som på rean kostade 80:-, catch! Ute börjar Emil, ytterligare en storm, att dra in..pust. Sov gott, puss♥
Mycket söt, mycket söt. Känner mig otroligt fräsch.

Nyhet!

Äntligen trillade den hem!

Workout.

Första träningspasset 2012 avklarat! Kände att detta inlägget var väldigt nödvändigt.
Trött, sleten, hungrig och svettig tjej..fräsch-het när den är som bäst!

2 Januari

Gd eftermiddag! Ligger & kollar en Beck (som jag sett ca 4 gånger innan) de blir aldrig dåliga! Ska åka iväg och träna om en timme tänkte jag, sen ikväll ska jag sova hemma hos Andreas, passar på nu eftersom vi inte ses på 4 dagar sen när jag åker iväg. Plusgrader utr och ingen snö, måste säga att det är galet skönt att slippa allt slask, hoppas det håller sig såhär. Sitter & väntar på att jag ska få min mobilväska, suck. Om en vecka sätter skolan igång igen & då går jag den sista terminen på Sannarp innan jag beger mig till Madrid efter sommaren, herregud vad tiden går.

Header i rätt storlek!

Men kolla där! Nu har headern antagit sin rätta form, lovely. Tack Molly!  Fick en kommentar om vad jag söker på om jag ska ha photobooth eller ja något sånt, förstod inte riktigt. Men ja eftersom jag har en macBook Pro så sitter det ju i själva datorn. Vet inte om jag ens förstod frågan rätt men jaja! Ha en fin kväll!

2012.

Lite bilder från gårdagen på mig & Jonna! hade superkul även om det alltid ska finnas folk som ska förstöra, synd. Var hemma vid 3 och vaknade idag vid 13.30, skönt. Dock inte lika skönt att sova bort nästan hela dagen. Snart kommer Andreas hit och myser. Imon ska jag träna, på tisdag umgås med fina tjejer och på torsdag beger vi oss upp till farmor och kusiner!♥

Nyårsoutfit X2



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se