Adventsmys hemma,

Ja..kolla vad mamma la ut på fb igår. Adventsmys i vårat kök där hemma, lite hemlängtan får man ju. 
Nyss hemkommen från en timmes pass på gymmet. Tränade ensam vilket va rätt skönt. Händer inget speciellt i skolan just nu. Luciatåget har börjat öva så snart kommer kanske julkänslan (och nej jag är inte med i tåget). Den 15/12 är det julbasar på skolan med mat, pepparkakor, lussekatter och massa mys. På söndag ska jag Anna & Bianca ha adventsmys här hos mig tror jag. Ta taberas på mina pepparkakor och min glögg & tända första ljuset. Nyss käkat lite mellis. Fått cravings efter kiwi nu. Asså kiwin här är helt sjuk, sååå god. Ska kolla en Maria Wern film nu och bara ta de lugnt, kanske börjar kika på samhällen med.
Träning imon sen myskväll!

Mellis,

Mitt fina mellanmål efter träningen haha. 
Var så sjukt seg imorse. Hade teoriprov på idrotten och sen historiaprov på eftermiddagen. Rätt mör efter det kan jag ju säga. Efter skolan drog Felicia och jag till gymmet där även Mira, Vendela och några fler tjejer från klassen var. Blir så mycket roligare när man kan gå o småprata mellan allt det jobbiga haha. Inte tränat på typ 5-6 dar nu pga allt i skolan så var riktigt skönt att sätta igång igen. Blir gym imon, fre & lör med. På fredag blir det träning med Anna, sen käkar vi ute på kvällen o därefter sover hon här så blir det mys med film och godis. På lördag blir det Madrid med Anna för lite shopping. Ska se om vi kan ta oss till Abercrombie & Fitch affären här så vi kan få med varsin modell hem, eller två.. Snackade med Mira innan med och i helgen ska vi försöka hinna med Las Rosas, ett ställe med massa grymma märkesoutleter. Får se om jag drar ut eller inte. Både Mira & Lotta skulle nog vara hemma hela helgen så får se om jag hänger på dem. Är ensam hemma nu som vanligt på onsdagar så ska snart käka tror jag. Sen kolla lite serier och försöka lägga mig i tid. 
 

50 sidors historia nu,

Jaha startat en ny vecka då. Tiden går snabbt..drygt 3 veckor kvar nu till hemfärd.
Varit en lugn dag i skolan.Kom hem, sov som vanligt en timme och nu ska jag ta tag i historian. Läsa 50 sidor, fest. Nästa vecka hade jag på måndagen samhällsredovisning och på tisdag samhällsprov (på ca 100 sidor). Lyckades iallafall flytta redovisningen. Hade förresten svenskaprov imorse..så..sjukt..tråkigt. Verkligen jättetrist. Var en typ av novellanalys med i provet så fick ju skrivkramp med. Åt så sjukt god kvällsmat igår. Hamburgare med fräschaste salladen o tomaten, ost och hemmagjorda pommes. Här nere är det typ lag på att alla ska ha en fritös..borde vara så i Sverige med. Va inne i Madrid igår iallafall med Lotta, Becka, Marre & Pady. Hängde med Pady när hon tatuerade sig o sen gick jag o Lotta o kikade lite i affärer. Hittade ett par stövlar på Zara & en blus, bild kommer om jag orkar hehe. Sen köpte jag två mössor på Desigual på beställning av mamma & Petra så får väl lägga ut dem med. 

Söndag 25 november,

Hahaha tänk va lite smink kan göra.
Tycker fortfarande att jag skulle kört på min grisdress men men. Hade kul igår! Vaknade för nån timme sen och har faktiskt hunnit vädra, byta sängkläder och städa..och hade ni sett hur mitt rum såg ut innan hade ni förstått vilken sjuk uppgift det var att ta sig an. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Brukar ju bara ligga hemma på söndagar o ibland träna men idag känner jag faktiskt för att hitta på nåt. Vi får väl se, har ju kvar en del på min "att-köpa" lista så kanske blir en sväng. 

Buenas noches,

 

Before, antes

 
Haha ja, såhär ser jag ut och klockan är snart halv 9, super! Nino är påväg hit så får vi börja fixa oss..detta går ju inte. Kanske ska dra ut i mjukisdressen?

New in,

 
Lite nyheter från shoppingen igår. Kan ju såklart inte visa allt, hemligt!

Myser,

Japp det är precis vad jag gör. Medan halva Halmstad är på SHM har jag alltså nyss kommit hem från en shoppingtur med Lotta. Fick med mig denna suuupermysiga mjukisdressen, en väska, en kavaj, en blus, underkläder och lite julklappar till dom där hemma. Ska kolla lite serier och bara ta det lugnt. Imon blir det träning och sen plugg. Eventuellt utgång, känner mig inte så sugen på de just nu men vi får väl se. 

Shopping & käk,

 
 
 
 

Mysig shoppingdag med Lotten. Sen käk med Marina, Becka, Pady & Lotta. Har sjukt ont i fötter och armar efter allt kånkande på påsar..

Why we love Kapital,


7 våningar

Missen,

Jo, visst får man hemlängtan när man ser mamma lägga ut sånna här bilder. Kolla på min lilla älskling, så himla fin! Hoppas han känner igen mig när jag kommer hem. 
SItter och ska memorera en redovisning för imon med Bianca & Ebba, håller verkligen tummarna. Det är en redovisning för ultur&idéhistorian så måste verkligen satsa eftersom kursen bara är en termin. Det har gått så bra änsålänge i detta ämnet så vill till att bita ihop o köra nu sista tiden. Hade svenska först imorse, har en novellanalys på måndag...förlåt men det är så himla trist verkligen. Måste vara tråkigaste delen i svenskan. Kollade film på spanskan, sen lunch. Äcklig bönsoppa grej med konstiga korvar. Hade särmatte innan vi slutade med. Jag. Hatar. Matte. 
Imon blir det Madrid, sen käkar vi ute på kvällen. Lördag träning, träning, träning, plugg och sen eventuellt utgång. Söndag=plugg, standardsöndag. 

21 november,

Haha asså jag var tvungen att ta denna bilden. Ser ni hur SJUK min axel ser ut?
Haha jag har nog skämt bort er med inlägg faktiskt. Fått klagomål på att det faktiskt gått en dag UTAN något inlägg, så kan vi inte ha det, visst? Kom nyss hem från gymmet med Lotta och sitter o käkar tonfiskpasta som Rocio lagat. Hon kommer ju hem sent på onsdagar så käkar ensam. Skolan var sjukt seg, sov jättedåligt inatt med så haft konstant huvudvärk hela dan. Somnade när jag kom hem och lyckades alltså sen släpa mig till gymmet, stolt! 2 dar kvar av skolveckan sen helg, åååh stanna tiden! Hade dock lite hemlängtan innan idag, eller skollängtan faktiskt. Saknar Sannarp! Blir träning imon sen lite plugg. Har en redovisning på fredag med Bianca & Ebba som kommer vara läskigt grym. Sen blir det storshopping! Troligtvis blir det det sista jag shoppar här, det är så det är tänkt iallafall. Har faktiskt hållt ordentligt i mina pengar här nere och inte alls shoppat mycket, så det börjar bli dags nu. Ska kolla lite Gossip Girl nu sen läsa min engelskabok som för övrigt är så tråkig så jag lär somna. 

He dormido casi todo el día,

Hahaha visade nyss dessa bilder för min värdmamma. Efter 5 min kom hon in med ett förkläde och sa att jag nog får äta med det imon...hahaha. 
Stannade förresten hemma från skolan idag. Sov seriöst max 3 timmar inatt så vaknade och var heeelt borta verkligen och en hemskt huvudvärk på det. Sovit nästan hela dan. Kommit en sida på min samhälle nu..wehoo. Skriver klart den imon. Har ett engelskatal jag ska hålla på onsdag med. Asså..förlåt men det är så sjukt tråkigt i skolan nu, verkligen. Tur att veckorna flyger iväg så det är helg snart igen. På fredag ska Lotta & jag mysa med lite julhandling, lika bra att börja i tid. Känns dock väldigt konstigt att julhandla i 22 graders värme. Det brukar liksom vara snö och minusgrader, men jag klagar inte. 

Domingo

 
Jodå fyra väldigt fina bilder från igår haha. Vaknade vid 11-halv 12 imorse vilket är väldigt tidigt. På helgerna hade jag lätt kunnat sova till typ ett (om vi varit ute då) men tvingar alltid mig själv att gå upp senast 12 typ. Fått ihop en halv sida på min samhälle..det är så jäkla svårt verkligen. Rocio kom in nyss och frågade om jag ville ha popcorn, det är ju söndag. Tagit en paus från samhällen och ligger o kollar film. Åker hem om en månad och 4 dagar, sjukt. 

Buenas noches,

Varit ute med mina fina tjejer! Myste med fika musik och sen pizza hos mig med Lotta innan idag. Sent nu så dags att sova. Morgondagen kommer spenderas framför datorn, skrivandes. Samhällsinlämning denna veckan..suck..

Vill inte hem,

 
Go'kväll.
Hade matteprov idag, no comments. Alltså jag förstår inte, det är så sjukt svårt. Hoppas det gick vägen iallafall. Tränade med Anna efter skolan. Åkte hem därifrån efter ca 1,5 timme med Mira som kom lite senare. Kommer sakna mina kompisar här så mycket när vi åker, de ska ju vara här ett år.
Hade världens mysigaste snack med min värdmamma innan. Vi pratade om allt från hennes kärlek till motorcyklar till min lägenhet. Hon ska eventuellt åka till Halmstad i sommar så då sa vi att hon skulle hälsa på hos mig, fast jag måste fixa maten haha. Sen började vi prata om att jag åker om 5 veckor vilket NÄSTAN slutade i tårkalas. Vi sa att vi skulle gömma bilen och min biljett så jag inte kan åka hem. Sen sa hon att hon kommer gråta hela dan, sa att det inte var nån fara eftersom jag gråter till ALLT hela tiden. Kommer bli så sjukt jobbigt att säga hejdå till henne och alla andra här.
 
Vill inte hem. Mycket i skolan nu, men vill verkligen inte hem. 

Strejk,

 
Nyss hemkommen från 1,5 timme på gymmet med Mira. Har sjuk ångest, ska nämligen öppna matteboken nu..suck. Blev ingen skola för mig idag. Det är strejk i hela Spanien så bussarna går lite hur som helst. När vi väntat på bussen en timme ringde vi Frida på skolan och fick tillåtelse att dra hem, så jäkla skönt. Marre hängde med mig hem så blev lite chokladtårta sen gårdagens födelsedagsfirande. Sen har jag typ sovit hela eftermiddagen tills träningen, sov kasst inatt. Igår var vi ju då på Museu del Prado, rätt häftigt faktiskt. Därefter drog vi oss till Goya kvarteren där vi bl.a. hittade Michael Kors affären.
Matteprov imon sen fredag och utgång!
 






 

20 grader i november,

Jaha ännu ett pass på gymmet avklarat. Är helt slut nu, som vanligt. Somnade så fort jag kom hem, siesta alltså, bästa uppfinningen. Skolan gick rätt snabbt, rätt lugna måndagar. Hade spanska uppsatsskrivning imorse...usch så tråkigt. Sen hade vi besök av Daniel från Sannarp så han kollade lite hur vi trivdes osv. Skickar in min artikel nu 3 dagar i förväg (!!!). Rocio är inte hemma än så ska börja kika på min samhällsinlämning..igen..
Sen blir det cenar och imon ska vi med skolan till Museo del Prado.
Har varit sol och 20 grader idag, grymt. 
 

Träning med Lotten,


 
 
 
Dudes, jag är död..typ. Körde 45 min intervall på cross och sen nästan 1 timmes gym.
Va där med Nino & Lotta men träffade Mira & Felle också. Så jäkla skönt var typ inget folk alls..fast där är aldrig nåt folk när jag är där. Väljer att dra dit under siesta-timmarna. Var iallafall sjukt skönt att få träna av sig lite, fjärde gången denna veckan..känns bra. Man hinner typ inte mer nu när vi har så mycket plugg. Klar med min svenskaartikel iallafall så känns bra. Ikväll blir det tarta! SÅ GOTT! Typ ett runt stort bröd som man skär på mitten, sen emellan lägger man typ tomat, ost o skinka sen "grillar" man den i ugnen..min favvomat så har fått det två söndagar i rad nu hehe. 

 

 

Juleskum,

 


 
 
Ligger o käkar juleskum och kollar på Irene Huss, asgrym kväll haha. Kolla vad mamma skickade till mig! Min misse saknar mig, han ligger på min väska på mitt skrivbord..buhuuu. Ikväll hade jag gärna suttit hemma i soffan med mamma, pappa och lille missen o bara haft det mysigt, men så är det desvärre inte. Det får jag göra om 6 veckor och tills dess ska jag njuta av tiden som är kvar..och plugga arslet av mig..

Lotten & jag,

 
Lotta & jag igår innan vi drog ut! Hade superkul igårkväll, dock har Lotta åkt på magsjukan så det lär la komma hit snart med..uuusch...vill inte! Har inte gjort ett skit idag, försökt läsa lite om finanskrisen 2008 sen har ja mest degat o segat. Kollade på filmen "Ted", asså...hahaha satt i min ensamhet o skrattade. Vatt ensam hela dan men Rocio borde va hemma snart. Blir ingen utgång ikväll iallafall. Ååååh nu börjar ungarna här skrika igen, alltså spanska barn..någonting som gått fel med uppfostran där kan jag säga. De borde fatta att de inte går att uppfostra ungar genom att slå dom allmänt ute bland folk när dom är olydiga..kaos. 

Städning och färgning,

Såhär fint fixade jag i mitt rum innan jag drog till gymmet. Fyfan så fint. Rocio kommer bli chockad. Bara hon inte kollar in i min garderob då kmr hon bli chockad av HELT fel anledning..ni ser ju...
Efter träningen käkade ja päron o försökte mig på min artikel igen. Sen plingade Lotta på o nu sitter vi o väntar på resultatet av hennes färgade hår, hoppas jag lyckats haha. 
 

Just perfect,

 
 
Mot gymmet med Nino och därefter träffa Lotta! 
Hörs senare 

Särmatte & utgång,

 
Haha ja såhär illa var det igår. Eller illa och illa, jag Anna, Nelly, Ebba & Lotta hade "särmatte" som jag så fint kallar det. Innebär att medan vår klass har vanlig matte med Bengt sitter vi med en annan lärare och kämpar. Matten är så sjukt svår men det kändes så galet bra igår. Hade ju spanskaprov med..det ska vi inte tala om, fyfan svåraste jag någonsin gjort. Man tror det ska vara lättare att göra prov nu men icke sa nicke. Igårkväll var jag hemma o filade på min svenskaartikel som ska vara inne på torsdag. Är ju lediga idag, så sjukt skönt att få sova ut. Bara chillat hela morgonen o ska snart fixa lite lunch. Sen blir det träning med Nino, efter det hem o duscha sen kommer Lotta så ska vi färga hennes hår, haha får se hur det går. Fixar oss här sen o efter de blir de utgång för hela slanten. 

Tacokväll,

 
 
 
Tacokväll med gymnasiet efter skolan idag! Supergooooott, inte käkat tacos på nästan 3 månader.
Skitseg dag i skolan idag, usch. Tisdagar är alltid hemska av nån anledning, får alltid kämpa med att inte somna. Två dar kvar nu sen långhelg, weho! Utgång på torsdag tror jag, lär behövas efter spanskaprovet. Försökte mg på glosorna idag..alla 121 st..fyfan säger jag bara. Skola imon, sen träning och sen hem och plugga.
 

Måndag 5/11

Yeeeeey det är måndag, äntligen!
Suck nej, sov som en prinsessa inatt, fast det gör jag typ alltid. Sover verkligen bättre här nere än hemma, kan vara för att man är så mycket tröttare här. Är hemkommen från en timme på gymmet med Felicia, kan ju säga att även där märktes det att det var måndag. Orkade knappt resa på oss när vi skulle hem. Sitter o käkar flingor med päron nu, standard mellanmålet här nere. Avklarade två prov idag, så sjukt skönt. Nu väntar bara Spanskaprovet på torsdag, sen är vi lediga på fredag! Imon ska vi ha typ tacokväll i skolan, myys. Nästa vecka väntar samhällsinlämning, matteprov och svenskainlämning..ja, livet kunde varit bättre. Blir utgång till helgen så vi överlever! Känns helt sjukt att det snart gått en vecka in i november, kul att det närmar sig jul och att jag snart får träffa alla goa där hemma. Kommer dock vilja åka tillbaka efter det. 

Jag saknar er så det gör ont

Det är nu det börjar märkas hur mycket man saknar alla där hemma. En extra stor saknad till 2 av mina favoriter. Saknar er varje dag och räknar ner tills jag får krama om er!

Christmas feelings,

Marre blev överlycklig när vi hittade en julgran. Sen hängde vi i den julpyntade matsalen för att få igång julstämningen
Älskar att vara på IKEA här, så himla mycket som står på svenska. Becka skulle tvunget va en taliban, den tjejen behöver inga anledningar inte. 
Cenar ikväll, mmm lax och rotfruktsgrej. Sjukt gott
Har verkligen inte gjort någonting idag..Eller jo. Försökt mig på att plugga vilket gick sådär, blir stenhårt imon. Blir träning imon med, och städa..suck. Haft en bra långhelg & nu går vi mån-tors sen är vi lediga fredag, älskar Spaniens helgdagar. Dock väntar en sjuhelvetes vecka nu. Två prov på måndag och ett på torsdag, kommer svettas historia & spanska..bläää. 
Gjorde en vettig sak idag iallafall. Var på IKEA & Plaza Norte med Marre & Becka som ni ser. Massa julpynt, så mysigt! Marre skulle tvunget ha glögg (vilket jag redan har och invigde förresten den ikväll), sen blev det käk där med. Goooottis

50 days left..

 
 18 grader och en fet sol
Ja, här blir det ingen höstdepression iallafall det kan jag lovs. Trots mycket plugg levererar Madrid. Idag är det 50 dagar kvar tills jag åker hem vilket är helt sjukt, känns knäppt. Var inne i Madrid idag med Marre & Becka. Hittade en SUPERFIN blus och en sjal. Ibland lyckas man. Åkte hem och chillade lite, kollade lite serier. Har nyss duschat o snart kmr Becka så ska vi nog dra ut. Imon väntar plugg, träning & plugg..ME GUSTA! 

Nighty night,

 
Blev lite snopna på Plaza Norte idag då de stängde 21.00 och inte 22.00, men det är ju fiesta så vi borde fattat. Hann med o köpa lite behövligheter iallafall. Becka följde med hem eftersom vi skulle plugga. Öppnade boken, läste ett papper..sen slutade allt i skratt. Blev inte mycket plugg alltså utan vi bestämde oss för att snacka o skratta bort hela kvällen. Längesen jag skrattade såhär mycket verkligen. Mått sådär idag och det är sån himla tur att man har en tjej som Rebecka då. Haha hon kan verkligen få vem som helst på gott humör. Vi bestämde oss för att öppna min Toffifee-ask och käka några. Fy vad gott det vaaaar. Imon halv 12 ska jag in till Madrid för lite shopping. Sen blir det träning med Becka och därefter utgång. Älskar långhelger!

Plaza dags,

 
 
 
 
Jaha jag skulle vatt påväg till Plaza Norte nu men det lyckas man aldrig med när man ska dit med Marre & Rebecka. Alltid är de nån av dem som är sena. Ska iallafall dit strax. Var o tränade med Becka innan så är rätt seg nu. Efter Plaza drar vi hem till mig, gottar oss med svenskt godis och pluggar kultur&idéhistoria. 

Treätters igår,

Fick Halloweenklubba i skolan igår. Som ni ser behövdes det..ibland lyckas inte skolans kök som ni ser på bilden till vänster..
Åååh hade skrivit ett skittlångt inlägg så råkade jag klicka bort det..
Igår var jag iallafall i Madrid o käkade trerätters på en superfin restaurang vid Operan tillsammans med Pady, Marre & Becka. Supermysigt verkligen. Var ju Halloween igår och 3 tjejer blev ihjältrampade på en arena här i Madrid. Var en tjej i min klass som var där och allt var tydligen kaos, som tur är mår hon bra. Hade ju prov igår med, fy vad äckligt svårt det var..åååh så trött på de. Blir ingen utgång ikväll utan plugg/myskväll med Becka, men imon utgång till 110%. Nyss käkat tortillas de patatas mmmm gottis. Solen skiner o de är klarblå himmel, blir en promenad till Plaza Norte med Becka sen för lite shopping, behöver fylla på garderoben..ja det är faktiskt sant..
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se