Lördagsväntan på fröken Andersson,

Sitter o fånar mig i photobooth medan jag väntar på Jonna som ska komma hit. Myskväll på högsta nivå med film och snack. Har verkligen inte gjort NÅGONTING idag. Har jobbat lite med det hemarbete jag fått och sytt in klänningen lite (blev dock inte ett önskat resultat men men). Haft igång sex and the city från typ kl 14.00 med, tröttnar aldrig. Känner mig rätt rastlös, tur att Jonna kmr om ett tag iaf annars hade jag nog desvärre ruttnat här hemma. Ha en fortsatt fin kväll!♥

Fredag & gino,

Go'kväll!
Fick hem min klänning idag, superfin! Dock var den lite för stor så får sy in den lite. Härlig sovmorgon idag och efter skolan blev det en tripp i stan och en fika nere vid Nissan med Andrea & Felicia, soligt o härligt. Mamma & jag åt coops egna varmrökta lax med romsås och potatis, oslagbart gott. Sen var det jag som stod för efterrätten. Blev gino, gratinerad frukt med vit choklad & vaniljglass, mmm fredag. Kollade givetvis Let's Dance med, pappa fällde en del kommentarer jag eventuellt lägger ut senare haha. Imon får vi se vad som händer, pratat med Nermark om att eventuellt hitta på nåt. Får se hur det blir. Ska snart sova nu, helt slut.

Torsdag och jordgubbar,

Sitter i soffan efter två tuffa träningspass och äter fil med jordgubbar, päron, banan och flingor. Herregud så gott, jordgubbar! Bredvid mig sitter mamma och äter popcorn..hm. Bloggade inget igår för var helt slut efter cirkel och spinningpassen. Haft en superdag och imon är det fredag, sen lov.
Love!❤


Mumsig kvällsmat.

Slängde ihop en grymt god kvällsmat innan. Mozarella, körsbärstomater, rödlök, avokado, olivolja och balsamvinäger, så himla gott! Bilden blev dock inte riktigt som jag önskade, ser rätt ofräscht ut..


Kanye West.

Måste visa en grymt snygg bild jag gjorde till Anna på draw something för ett tag sen. Ritade Kanye West, hur likt är de inte? Micken, skägget och givetvis glasögonen! Stolthet!
Vädret idag är GRYMT här hemma. I Halmstad var det hyfsat, dock väldigt kallt. Här hemma är det klar sol och 19 grader i skuggan, helt sjukt. Hörde dock att det skulle bli kallare och dåligt väder nästa vecka då vi har lov, typiskt. Är så sjukt trött så ska nog ta en liten tupplur nu.

Evig längtan

♥Lindex 499:-
Invigde jackan idag och fick god respons haha! Supernöjd.
Dock är den mycket finare i verkligheten än på bild, enligt mig.
Nyduschad, nyäten och hemkommen från mötet. En timmes möte om resan till Madrid. grym information och man längtar ju inte precis lite. Får reda på värdfamiljen redan i slutet av april/början av maj, snart ju. Skolan har varit bra och imon är det kort dag. Hade ett annat möte i skolan och efter det åkte jag och Nermark in till stan och åt lite på Espresso House, behövdes i min då så tomma mage. Därefter åkte vi tillbaka till Sannarp för möte nummer 2. Såg att det skulle bli typ 17-20 grader imon? Hej sommar! Så jäkla härligt. Veckan innehåller ca NOLL plugg, underbart och nästa vecka är det lov? Herregud vad tiden går snabbt, älskar våren!


Två av 6 nyheter.


Vit dröm

Äntligen beställd!
Fanns bara min storlek kvar, vilken tur man kan ha va?
Underbar klänning till vårens & sommarens festligheter!
♥Nelly.com 199:- (ord. 499:-)

Vårkänslor gånger fem


Trevlig lördag, solig söndag.

Ursäkta lördagens dåliga bloggande. Var uppe vid 8 och vid 9 åkte mamma och jag till Väla. Väl framme gick vi runt i ca 4 affärer tills brandlarmet går, ja, brandlarmet?! Mamma stod inne i omklädningsrummet på Indiska så det blev att utrymma hela byggnaden, suck. Många var nog rätt oroliga för branden, själv var jag bara förbannad för att jag inte hunnit shoppa nåt (mamma hade redan köpt 2 par byxor). Vi gick in på IKEA och käkade, sen gick vi tillbaka för att se vad som hänt. Vi gick förbi första ingången, där stod massa folk och vakter vid dörrarna, nehe tänkte vi, vad gör vi? Antingen väntar vi tills dem öppnar igen (OM dem ens öppnar), eller så åker vi till Halmstad, vilket för mig inte fanns på kartan. Vi gick vidare till nästa ingång. Folktomt, vakttomt och några människor som gick in och ut genom snurrdörren (vad heter sånna?). Vi gick in lugnt och där inne gick de runt massa folk, yes, Väla it is! Troligtvis hade dem väl stängt av den andra ingången för o säkerställa att det inte brann någonstans (falskt alarm). Köpte ett par byxor, 2 tröjor, en sjal och fick en supervårig jacka av snälla mami. Var alltså lite besviken på utbudet faktiskt men, men, det jag fick hem var jag supernöjd med så. Bilder kommer! Igår var jag i Vallås hos Felicia med några fina tjejer, supermysigt! Åkte in en sväng till stan sen och vi hälsade även på Putte & Danne. Sov hos Fanny och kl 10.38 åkte vi hem till Hylte igen. Åt lunch, somnade och har nu suttit på altanen i nån timme, härliga sol. Nu ska jag beställa en klänning, håller tummarna att den finns kvar.

Monki 400:-

Typiskt att det blir avbrott en minut efter BB ska börja, suck.
Tack den som uppfann internetshopping! Två pastelldrömmar från Monki.

Och så var det återigen fredag,

Fredag, fredag, efterlängtade fredag.
Haft en svenskaskrivning idag i skolan, ungefär det som har hänt, gick bra.
Fixade ID-foton i eftermiddags med Emma. På måndag ska vi på vårt möte inför Madridresan och då behöver de kort till bl.a. våra spanska busskort. Åkte hem och somnade gott på bussen. Underbart väder idag, man blir så lycklig! Meningen var egentligen att Jonna skulle hit men så blev inte fallet. Har istället myst me mamma och pappa framför "Hair" (som för övrigt inte var särskilt bra). Ätit grym mat. Förrätt: rödbetor med chevre, salt, svartpeppar och honung, varmrätt: kalvkotlett med gräddsås och hasselbackspotatis, mmmm fredag. Imon blir det Väla med mami och ska möta upp Joel för en fika eftersom han med ska dit med Maria, myyys! Hoppas på några nyheter i garderoben.

Colegio escandinavo

Haft en bra dag i skolan. Hade dock inställd första lektion vilket betydde att jag kunde sovit 1,5 timme till egentligen men men. Samhälle, samhällsekonomi och därefter idrott. Usch tog ut mig så mkt att jag höll på att svimma o sen kräktes slem, det var så himla obehagligt, aldrig varit med om nåt äckligare. Kom hem och fick ny energi genom mat och vatten, därefter sov jag en liten stund. Bestämde mig för att träna ikväll iaf, 2 pass. Tog självklart inte ut mig lika mycket som jag brukar, men gick super ändå, alltid lika roligt. Fick förresten hem en blankett idag inför Madrid vi ska fylla i, herregud, det närmar sig nu. Imon är det fredag, love. Blir mysig hemmakväll med go mat eftersom vi ska upp tidigt på lördag för att bege oss till Väla, SHOPPING!♥

Pearls for girls.


Två tjusiga och käk på Verona.

Nyss duschat och innan dess kom jag hem från stan. Efter skoldagen åkte jag in till stan o gick runt med några fina vänner. Därefter kom mamma o pappa in och vi åkte till Sannarp för lite snackisar med lärare, gick fint. Sen åkte vi till Verona o käkade och nu är jag alltså hemma. TV:n rullar och visar Sveriges Mästerkock. Hade förresten en engelskaredovisning idag av L.A. Candy vilket gick kanon. Hittade två tjusiga bilder på mig & Joel när jag hade mörkt hår, fina eller? Hmm..

Min fina Fanny

Titta vilken renovering av bloggen det blev tack vare fina Fanny Wahlström!
Dock lyckades jag inte få till headern som jag ville men det där är nog inte min grej helt enkelt.
Nyss avverkat 90210 och Desperate Housewives. Igår var jag på Bio med Fannsan och
sov där sen.Såg Kvarteret skatan reser till Laholm, herregud vad jag skrattade. Allvarligt, den var så sjukt rolig.
Redi jäkla svensk skatan humor. Har alltid älskat serien och älskar man den älskar man filmen.
Därefter käka vi pizza och kollade Crazy Stupid Love, rätt bra den också.
Supermysig kväll var det iallafall. Vet inte vad jag ska göra utan Fanny sen när jag åker till Madrid och hon till London. Vi är så sjukt olika och ändå är vi så bra vänner, sånt är konstigt tycker jag. Känt varandra sen dagis och nu ska vi vara ifrån varandra i 4 månader, det blir tufft.

Lars Wallin.


17 Mars.

Igår kom min söta farmor på besök och stannar över helgen, alltid kul att träffa henne!♥
Men jaha.. då sitter jag här en lördagskväll och pluggar på om människokroppen. Är så fruktansvärt trött på det att jag fått huvudvärk nu med. Satt en del av gårkvällen också (givetvis med pauser för facebook och klädeskoll) men nu är jag trött på det. Ska sitta me det imon med, vilken jävla helg va? Tragiskt. Inte träffat mina vänner eller någonting, blir ju inte bättre av att Jonna vill gå på bio heller.
"Nej jag kan inte jag ska läsa om matens väg från munhålan till ändtarmen"...trevligt.
Nästa helg ska jag ta vara på varenda minut. Blir ju Väla nästa lördag sen ska jag försöka träffa alla mina homies, då mår jag som allra allra bäst.

Fredag, helg, plugg.

En sådär lagom kass bild men men. Ligger just nu i min säng och kollar på Pippi, haha herregud så mysigt! Nyss städat garderoben som såg ut som KAOS pga kläderna inte får plats..måste rensa snart. Köpte förresten en "mörk" beige klänning i satintyg idag, eventuellt bild senare. Fikade nämligen med några av mina fina vänner i stan innan idag. Ikväll kommer lilla farmor hit och stannar över helgen. Min helg består annars utav plugg..och plugg. Kul.

Underbara pasteller.


Träningsdags

Go'kväll alla fina.
Har sån fruktansvärd träningsvärk sen igår, suck. Haft en lugn dag i skolan och ska snart skriva ut material till vårt naturprov på måndag. Imon är det fredag och ännu en vecka har gått, läskigt hur snabbt det går. Är så sjukt sugen på shopping nu, som tur är beger jag mig till Väla nästa helg tror jag, hoppas på att hitta lite news till vårgarderoben. Om drygt en halvtimme väntar 2 träningspass, spinning och afro, kul & svettigt! Ikväll ska jag krypa upp i soffan och kolla Biggest loser och sen eventuellt BB om jag orkar, imon v'ntar sovmorgon som vanligt, älskar fredagar!♥
Såhär tjusiga var vi på FN-rollspelen 2012, dock lyckas jag ju alltid få till en lite halvskum facelook men men.

Dresscode.

Ohja lyckades lägga in en bild på dagens outfit hehehe toppbloggaren, hmm. Underbart väder idag med därav skinnjackan. Började dagen med matteprov i två timmar, mums. Därefter var dagen lugn och avslutade sen med ett oförberett engelskaprov på grammatik & ordförråd. En snabbis in till stan med Andrea som skulle ha en ny mascara men som slutade med ett par solglasögon för hennes del, faktiskt likadana som mina fast guldiga, prisvärda! Legat i soffan nu och degat och om en timme beger jag mig iväg på två 45 minuterspass. Först cirkelträning med främst styrka, därefter ett spinningpass med GRYM musik. Ska skriva ut lite papper jag ska ha när jag börjar öva på naturen, suck. Nehe nu ska jag "råka" somna i soffan en halvtimme.

Soligt soligt soligt.

Alltså detta väder. Är helt förälskad. Invigde årets solglasögon idag. Skoldagen har varit lugnt och ovanligt långtråkig. Imon väntar ett 2 timmars långt matteprov som ska skrivas i Galaxen (aulan), suck. Suttit och övat nu men tänker dock inte lägga ner mycket tid på det då det inte precis är mitt favoritämne, nöjer mig helt klart med ett E. Härligt att sluta tidigt en dag som denna. Gick av 20 min från min hållplats så fick lite luft på vägen hem med.
Ha en fortsatt fin dag♥

Vårsol!

Haft en så underbar studiedag. Vädret har ju varit galet, tror det var 18 grader i solen eller nåt. Våren är hääääär, sann lycka. Suttit ute på altanen i min filt på fårfällen och läst. Så skönt med en extra ledig dag. Imon sätter skolan igång igen. Tidig morgon och tidig hemgång väntar. Blir gym och sen förbereda min engelska redovisning av L.A. Candy. Nu väntar en dusch och sen BB!


Älskade ledighet.

God morgon! Så underbart med studiedag. Drar nog upp till gymmet senare,sen ska jag sätta mig på altanen i min lurviga filt och läsa. Ni anar inte hur lycklig jag är för denna lediga dag. Nu ska jonna och jag kolla gårdagens BB och sen åker hon hem. Igår kröp vi upp i min säng och kollade J-Bieber filmen för fjärde gången och åt marängswiss jag menar kolla bilden, mums! Puss!❤


Träning & dålig update

Nyss hemkommen från 2 svettiga men grymma träningspass. Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering nu senaste två dagarna men alltså skolan just nu. Dagen idag har varit hemsk. Jag förberedde mig på en grymt rolig dag med mkt debattering men så blev inte fallet. Gick upp och talade några gånger och ställde några frågor men inte mer. Faktum är att det var rätt långtråkigt, säkert för att vi är nybörjare än iallafall, hade förväntat mig mer. Kändes som om ingen av nyböjarna var riktigt förberedda på hur allt skulle fungera. Att sitta i 8 timmar och behandla 6 olika resolutioner med ca 3 raster är inte lätt alltså. SOv iallafall väldigt gott igår natt. Imon kör vi en dag till från kl 8.15-16.00 sen tar jag helg och kvällen bjuder på massa gottis och mys med mina goa vänner.

Ojojoj..

Vilken dag! Tidig morgon och slutade strax efter 3. FN-rollspelen gick bra, höll mitt tal och fick höra att det var bra så är supernöjd. Är dock helt slut så ska snart avveckla. Suttit o kikat resolutioner inför morgondagen och även övat på ett tal jag tror jag ska hålla under en "fri debatt". Imon fortsätter det alltså med en tidig morgon och avslutning på fredag. Jobbigt, energikrävande men otroligt intressant. Har dock så ont i min tå efter mina skor som är för små. Men nu ska jag nana så ska jag försöka få lite bilder på alla ljusiga delegater imorgon. Puss♥

Nervig

Ja alltså..jag är så nervös så jag mår illa. Imon startar FN rollspelen vi arbetat med i ca 2,5 månad, helt sjukt att det startar nu. Som en liten etta på ett stoort Sannarp är man väldigt nervös tro mig. Speciellt när man själv ska hålla inledningstal för 200-300 personer, puh. Plockat fram kjol, strumpbyxor, skor och blus nu eftersom det krävs en formell klädsel. Härligt att sluta så tidigt idag med, blev en fika med Ebba, Ebba, Felicia & Fanny och sen sprang jag in på H&M och köpte ett bar solglasögon, behövdes! Det har ju varit så härligt väder nu senaste dagarna, underbart. Ikväll är det mycket bra på dumburken. 90210, Desperate Houswives, Happy endings & BB, får dock spela in hälften men men.

Facelook & ny vecka.

Mycket folk på bussen och var rätt segt att gå upp idag. Hade gärna legat kvar under mitt fluff-täcke. Nu hoppar finfina Ebba och Andrea på, helt sjukt så fina och snygga kompisar jag har, galet. Börjar dagen med en lång historialektion och avslutar med en uppsatsskrivning på spanska, alltid roligt. Ha en fin dag!❤


Söndag kväll.

Haft en riktig slappedag idag. Hade supertrevligt igår och alltid så mysigt att träffa Ebbsi. Gått omkring i myskläder hela dagen, tog nog världens längsta dusch innan med, skönt. Suttit o kikat på kläder nu hela kvällen, sugen på lite vårnyheter. Mamma och jag ska åka till VÄLA nån helg framöver så ska se om jag inte hittar nåt där. Vill verkligen få in några av vårens härliga pasteller i min garderob. Min garderob består ju nästan endast av puderrosa, rosa, vitt och beige så kan behöva fylla på med lite mer härliga ljusa färger. En kabelstickad tröja i turkost eller vitt hade inte suttit helt fel. Kollar BB nu, herregud Hanna W, oj vilken idiotisk människa. Imon börjar en ny vecka och onsdag-fredag väntar FN-rollspelen.

Älskade pastell.


♥H&M 499:-

Slapplördag!

Här hemma har vi gäster och strax kommer Ebba så ska hon och jag bege oss till Putte för lite film och eventuellt käk om nån lyckas slänga ihop det-.- Sen kommer jag få tvinga dem att kolla på melodifestivalen, okej att den varit näst intill ett fiasko detta året men ändå. Traditioner är traditioner. Sen är det ju alltid kul och se om folk sjunger lika falskt som vanligt, suck. MEN först ska jag & Ebba springa in o köpa massa onyttigt hihi det är ju lördag. Har på mig en riktig mys-outfit. Stickad oversize tröja och mina grymt sköna jeans från Soda, de är dock inte riktigt lika sköna efter en tvätt då de blir rätt slimmade hehe. Har också lånat Ebba Nermarks fina halsband denna helg. Hade det igår så tänkte att man får ju passa på. Letat efter ett länge men aldrig hittat det perfekta och självklart hittar Ebba ett och det är helt perfekt, och hon tar sista exet..hm. Ha en fin lördagskväll!♥

Sen kväll, tidig morgon.

God morgon!
Blev inget inlägg igår pga att jag & Fanny var lite småstressade. Vi hade knappt två timmar på oss att laga mat, äta, duscha, välja kläder och fixa oss, men men det blev kanon. Därefter åkte vi till Patrik en stund & sen buss till Rydö. Var verkligen en grym kväll med mycket trevligt folk. Åkte hem vid 1-tiden och somnade gott. Men som ni märker kunde jag inte sova speciellt länge, vaknade vid 9 men möjligt att jag kryper ner igen en stund. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men funderar på att eventuellt hitta på nåt roligt, får se.

Torsdag & soffmys

Hemkommen efter en lugn skoldag med 2 lektioner. Därefter en fina Izabella, Emma, Nermark och Patricia. Sitter i min filt och myser i soffan till gårdagens avsnitt av BB och Sveriges mästerkock. Ska ta lite fil med frukt senare tror jag eftersom det blir träning ikväll. Var osäker på om jag vågade träna eftersom jag var sjuk igår men bestämde mig för att köra, känner att det behövs just nu. Imon är det fredag, sovmorgon väntar och på imon kväll blir det lite festligheter med goa människor.

On my way

Som rubriken säger är jag påväg till skolan, var rätt jobbigt att gå upp eftersom jag fortfarande var rätt matt. Men kände att jag måste vara med idag. Har bara 2 lektioner pga inställd idrott så ska nog lösa sig. Försökte ta bild på dagens outfit men som vanligt lyckades jag inte. Tror jag får hyra in nån på morgnarna som kan fota, ibland saknar jag ett syskon!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se