Gina.


Födelsedagsfirande & shopping,

Började en timme tidigare idag pga nån kulturdag som för övrigt kändes rätt onödig, men men. Hade svenska och litteraturlära, alltid kul. Fick tillbaka en inlämning vi gjorde för ett tag sen, fick A, och ja jag tänker säga det för jag är så grymt stolt över mig själv, känns som allt slit börjar löna sig! Idag fyller världens goaste Rebecka år och det firade vi med fika ute i solen på Espresso House. Därefter gick jag på stan med Felicia och Ebba Nermark, alltid mys med de tjejerna! Köpte faktiskt två toppar. En helt vanlig puderrosa lite oversize t-shirt och en mörkgrå med en grymt snygg öppen rygg, kommer bilder när jag orkar hehe. Sitter i soffan nu med mami & papi och kollar på Let's Dance, SKA bli frisk nu.

Slut på nationella & snart långhelg,

Klockan ringde 5.30 och kl 8.15 idag var det dags för sista delen i nationella i svenska. Skrivningen gick bra, skrev dock för mycket så kommer antagligen inte sluta väl, suck. Därefter lite samhällsekonomi och en galet lugn idrottslektion eftersom det var betygsnack med klassen. Åkte hem, somnade på bussen, hjälpte till att handla och nu ligger jag här helt utslagen. Hostar som en jag vet inte vad och näsan rinner. Att vara förkyld i 3 veckor tär på en må jag säga. Imon är det fredag, herregud vad tiden går snabbt alltså. Blir en födelsedagsfika imon efter skolan för goa Rebecka. Sen är det äntligen långhelg!

En tripp på stan,

Vilken härlig dag! Slutade supertidigt pga inställda lektioner så blev en tripp på stan med Ebba, Fanny & Patricia. Bik Bok hade halva priset på hela sitt sortiment, det gick dock inte ens att ta sig fram pga den tim-långa kön som slingrade sig genom hela affären, besvikelse. Tänkte ju köpt ett par jeans med men alltså, nej. De var inte speciellt snygga egentligen. Imon blir det ingen sovmorgon som det brukar. Nej för imon ska jag sitta i 3 timmar från kl 08.15 och skriva en svenskauppsats, usch så tråkigt. Vilken jäkla tur att det är långhelg nu, vet inte om jag hade överlevt annars..

Lovely friendships,

Ja såhär kul hade alltså jag på min svenskalektion idag på Sannarpsgymnasiet. När man börjar 8.15 och har svenska nationella i 2 timmar (satt dock inte hela tiden), men då är man rätt slut i huvudet. Läsförståelse var det och jag tänker inte bedöma hur det gick, det kändes okej så vi håller tummarna. Lunchade kinamat med Andrea & Ebba, gick även på stan lite sen. Har ju så galet fina vänner så det är inte sant♥
Blir eventuellt till att köpa ett par jeans imon, men det får vi se. Somnade på bussen och vaknade av att jag var så äckligt varm, trodde först att jag fått feberfrossa. Kom hem, tog en panodil och gick och la mig. Sovit en stund nu och känns något bättre förutom att min hals bokstavligt talat dödar mig av smärta. Ligger och dricker chai-té och läser nya Vecko Revyn som trillade ner i brevlådan idag. Ikväll blir det 90210 och ännu ett sorgligt avsnitt av Desperate Housewives.

Clutches,

♥H&M 149:-



Calvin Klein

Titta vilken snäll pappa jag har! Här har han varit borta i Milano över helgen och kommer hem med den här som jag faktiskt funderat på att köpa x antal gånger. Den luktar helt underbart, godis! Usch kom inte hem förrän kl 18.00 idag, lång dag. Har dock varit en rätt lugn dag med så. Imon däremot blir det upp tidigt och sedan 2 timmars nationella i svenska, how lovely. Denna veckan blir nog aningen seg då vi ska upp tidigt/tidigare varje dag denna veckan. På torsdag börjar vi 8.15 istället för 10.00 och på fredag börjar vi 9-10 istället för 11, inte kul nej. Ska krypa upp i sängen och kolla film nu tror jag, medan de bokstavligt talat ÖSER ner här utanför..

New in,

Bik Bok 249:-
Morgondagens outfit! Som tur är kan man justera urringningen, känns aningen too much nu.
Är sjukt svårt att ta på provdockan kläder med knytband, allt bara glider av, i-landsproblem när de är som värst.


Fredagsshopping med Andrea,

Såhär glad är jag under mina frukosttillfällen!
Är helt slut just nu verkligen. Hade en härlig sovmorgon och skolan var hur lugn som helst. Tog sen en fika med några fina brudar och sen gick Andrea & jag i stan. Sprang ut o in genom alla affärer och slog faktiskt till på en klänning, surprise, surprise. Något som faktiskt är surprise, surprise är att klänningen var SVART?! Mina vänner vet vilken sensation detta är. Min garderob består utav ca 3 svarta klädesplagg, resten är vitt, beige, ljusrosa m.f. ljusa färger. Får se om jag klarar av att bära upp den, tänkte inviga den imorgon. Nu har mamma tjejmiddag här hemma för sina jobbarkompisar & jag sitter här och kurar. Tar det väldigt lugnt ikväll, fortfarande förkyld och känner att det börjar bli dags att bli frisk nu efter 2 veckor.

Nighty, night,

Nu ska jag stänga av och nana. Sovmorgon imorgon och FREDAG! Underbart. Morgondagen spenderas först på stan med mina underbara älskade vänner och därefter spenderas kvällen bara hemma. På lördag blir det stan på dagen och under kvällen väntar festligheter i Rydö, är väldigt otaggad änsålänge, kanske för jag fortfarande är förkyld. Dagen idag har iallafall varit bra. Två lektioner och därefter en lika grym idrottslektion som vanligt. Kul att mamma & jag sitter hemma när pappa är i Milano med. Hoppas verkligen han köper en Calvin Klein parfym till mig..det skulle vara heaven hehe.

Lång dag,

Herregud vilken dag. Upp klockan 05.20 och åt en bamsefrukost (enligt mig) en tallrik flingor/mjölk och en macka, sensation. Kom sen hem vid 18.00 tiden, lång lång dag. Fick ju stanna en halvtimme längre för att sen ha uppsatsskrivning på spanska vilket tog ca 45 min till och svårt var det med. Kom hem nu och satte mig i köket och läste Sofis mode i lugn och ro tillsammans med en tallrik special K red berries (bästa flingorna). Krupit ner i sängen nu och satt igång en gammal säsong Desperate Housewives, känner att jag nog kommer somna snart. Ska iallafall upp och ta en lång dusch sen och lägga en silverinpackninng, min utväxt är fruktansvärd nu och fick flytta fram klipptiden med, suck.

Bring me summer,

Det är snö ute, snö. Vad händer egentligen? Ge mig sommar!
Jaha, ligger i sängen och kollar på tecknat, nostalgivarning. Har så fruktansvärt tråkigt. Vaknade imorse och blev att stanna hemma idag med, suck. Mår dock mycket bättre, har bara en väldigt äcklig hosta just nu. Det som är något trist är att jag som vanligt inte känner någon smak när jag är förkyld, vilket leder till att det är sjukt tråkigt att äta. Äter dock ädå, älskar man mat så gör man. Lång dag i skolan imon eftersom jag har en spanskaskrivning också. Sitter o kikar lite på det just nu men det är ju grymt svårt, inget man direkt kan plugga till heller. Vill bara ha helg just nu faktiskt, men det vill man ju hela tiden.

Skåprotare,

Här ser ni mig vilt rota i mitt skåp, såhär ser det ut ganska ofta faktiskt..
Och ojoj så förkyld jag är nu. Min näsa är stor och röd, fick en del kommentarer
om det idag faktiskt, suck. Klarade bara en lektion idag sen blev det bussen
hem för min del, pallade inte trycket helt enkelt hehe. För ett tag sen kom
mamma & pappa hem efter en långhelg i Dublin. Fick en gul påse med texten
"Forever 21", New York nostalgi, längtar tillbaka så jag vet inte vad. Där i låg
iallafall världens finaste ljusrosa volangtunika i chiffong/transparent tyg, in love.
Imon väntar en väldigt kort skoldag med bara 2 lektioner då en tredjedel av
klassen har nationella (som jag redan avverkat i fredags), är jag lika förkyld
stannar jag nog i sängen när klockan ringer 05.30 imon.
Annars pratade jag och Ebbsi om att käka lite Kina efter hon gjort nationella,
och det lockar ju rätt rejält må jag säga.

H&M concious collection,


Bloody sunday,

God förmiddag!
Har nyss fått i mig lunch á la mormor, gotttt. Ligger o kollar tv just nu och ska snart upp o plocka lite. Igår var Anna Westerberg här, mys! Lagade tacos, standard, och kollade gamla bilder. Är helt genomförkyld verkligen, vi låg och skrattade imorse för att jag allvarligt talat lät som en kråka. Haft en supermysig helg verkligen, men imon ska vi tillbaka till verkligheten, typiskt.

Skämmigt,

Jaja okej min uppdatering har varit sådär. Ledsen för det! I tisdags sov jag hos Fanny och under kvällen åkte vi in till stan för att käka, snäll som jag är bjöd jag Fanny på pizza hihi. Blev en lövtunn pizza med parmaskinka, soltorkade tomater, ruccola, mozarella & parmezan på Venezia vid lilla torg, bästa pizzan.
Skolan idag har bestått av 3 föreläsningar då vi hade temadag, sex & relationer. Lyssnade först på Manne F från "Ligga med P3" och han var grym, himla skön kille. Därefter föreläsning av ungdomsmottagningen, mindre kul, och efter det kom polisen och föreläste, väldigt lugn och faktiskt intressant dag (för det mesta).
Sitter och övar på mitt tal inför nationella imon. Muntligt har aldrig varit ett problem för mig, men man vet ju aldrig så hoppas verkligen att det går bra. Fredag imon, skönt! Nu är det dags för några genomläsningar av talet och därefter BB.

Long time, no seen,

Oj längesen nu! Har varit upptagen med diverse ting. Hade en supermysig kväll med tjejerna i onsdags. Vi åt så mycket mat att ordet matkoma fick en helt ny innebörd. Sov sen hos Fanny och nästa morgon gick Andrea & jag i stan ett tag, köpte bl.a. frukost och satt och åt i solen, mys! Jobbade sen lite med mitt hemarbete. Igår var jag uppe med tuppen och var nere och kollade äggaspelen med Elisabet & Anna. Åkte sen hem en stund och ner igen med Anna. När det var över fixade vi tacos och hade en traditionell myskväll med tv och filtar. Skratt och timmars av snack, precis vad jag behövde har verkligen saknat den tösen! Vid 4 kommer Jonna och halv 6 kmr Marina Och Rebecka. Därefter beger vi oss ut på festligheter!

On my way,

..to stan. Skulle egentligen tagit en tidigare buss men blev denna pga vissa komplikationer angående skjuts åt Andrea hehe. Tänkte testa att åka gratis på mitt skolkort då jag hört att det ska funka, håller tummarna eftersom jag annars måste stå och fylla på det vanliga. Kommer in och "maskinen är sönder så det är bara att slå sig ner" hej free trip! Lite lyx i vardagen, hm. Stort plus till den trevliga busschauffören, de är sällsynta. I brist på bilder får ni en på mig och mina fina Madristor!❤


Tisdag 3 april,

Ni vet sånna där dagar då man verkligen känner att fan, så snygg jag är. Idag, var inte en sån dag. Sånna dagar upplever jag inte särskilt ofta och fick inte uppleva det idag heller, suck. När det är lov kurar jag runt här hemma iklädd endast en fet tjocktröja och myser med min filt. Självklart inget smink så man kan gnugga sig så mycket i ögonen man bara vill. Har ju fått lite hemarbete nu under lovet så har jobbat med det idag, dock är mina naglar helt sabbade nu och likaså mina fingertoppar..aj. Dags för veckans avsnitt av 90210 & Desperate Housewives. Imon ska jag upp i tid så jag kan "njuta av morgonen" innan jag drar in till stan.

Lyle & Scott


1 April

Haft en lugn dag. Dock ingen lugn natt, Jonna Andersson är verlkligen extrem när det kommer till att sova.
Hon låter som en hel orkester. Hon snarkar, stönar, muttrar och piper..suck. Men men, var med mormor o morfar o köpte TV idag, sen lunch där, bjöds på mormors porterstek KÄRLEK. Övningskörde lite med mamma med, lär ta tid innan jag kan ta körkort iallafall. Jobbat nu här hemma en stund men har paus nu, ska snart fortsätta. Ska sova länge imon, lov♥

Simply white,


Egentligen är denna bilden rätt dålig då klänningen åkt upp lite och det
blåste som jag vet inte vad.
Här är den iallafall, är supernöjd trots att den är aningen för stor.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se