Vad hände med vädret?

Vilken go bränna! Vad hände med vädret undrar man?
Ligger i min säng och ska nana. Är helt slut efter 2 långa hårda pass, afro och spin, suck. Började dan med att ta en tidigare buss, hade muntliga nationella i matte. Dåligt formulerade frågor osv men sen är ju inte matte mitt starkaste ämne precis, får se hur det gick, fick ur mig några meningar iallafall. Åkte in till stan med Felicia en snabbis och tog en minifika för att fira att det var över. Därefter var det en kort samhällslektion med film och sen sista idrottslektionen i ettan. Den spenderades på Sannarpsbadet, låg i bubbelpoolen 80% av tiden, ganska soft lektion. Kom hem, åt och sen direkt iväg på passen. Imon är det fredag, nästa torsdag är det sommarlov, love♥


Looks & laughs,

Go'kväll ja.
Haft en kanonbra dag! Började 9.20 istället för 8.10 då vi inte har några mettelektioner längre. Därefter film på samhällen inklusive betygssnack, mycket nöjd! Ingen natur sen heller eftersom vi är klara med kursen. Lunch och sen engelska där det även där blev film och betygssnack, ännu nöjdare med det! Åkte sen in till stan med Andrea en supersnabbis och kollade lite grejer, impulsköpte ju då med mobilväskan i förra inlägget.  Åkte hem, somnade i soffan och begav mig sen (lagom degig och seg) till ett pass cirkelträning. Trodde verkligen jag skulle spy ett tag men då tar man bara i lite hårdare och hoppas på det bästa hehe. Känns overkligt att det snart är sommarlov och därefter Madrid. Får snart reda på min värdfamilj med, pirrigt värre?! Lär bli världens grymmaste resa då jag får med mig världens grymmaste gäng chicas!

Something new,

Hittade denna grymt fina mobilväskan inne på Dodici idag, blev helt förälskad. Slänger även in en bild på ett superfint halsband jag köpte för nån vecka sen hos Annlouise på Klädhörnan, superfint!

Somnar som en lycklig 17-åring,

Två av mina fina vänner.
Har verkligen haft världens bästa födelsedag. Imorse kom mamma & pappa in och sjöng. Lite sådär halvt groggy öppnade jag paket och kuvert. Underbart väder med, lycka! Fick så många goa grattiskramar i skolan. Varit rätt lugna lektioner, känns dock som allt är rätt lugnt hela tiden just nu. Lämnade in min sista uppgift idag, skönt. Efter skolan blev det Bulls med fina tjejer. Trodde vi skulle vara max 5, tyckte jag var grym som hade listat ut vilka som skulle vara där. Blev rätt chockad när det slutade med att vi satt 10 runt bordet. Har helt underbara vänner, så himla lycklig. Nu ska jag sova och jag ska sova så himla gott. Imon ska det vara skitkallt och regn, Sverige, Sverige, Sverige.

Euphoria,

Grattis till min fina mamma på mors dag!♥
Ja här har ni ju två tjusiga bilder från igår haha. Vänstra bilden, ja det var så kvällen började. Högra bilden, det var så kvällen avslutades. Stolt tjej i en Sverigetröja då Loreen tog hem segern. Vi skrek verkligen som galna hönor här hemma jag AndreaB& Felicia. Underbart. Idag låg jag ute i solen nån stund men har ju så kasst tålamod när det bara kommer moln hela tiden. Kollat några avsnitt Gossip Girl, varit på middag hos mormor & morfar och har nyss avslutat kvällens pluggande. Sista inlämningen i 1:an, vilken lättnad. Ingen press, ingen stress bara sol, bad och sommar, sann lycka. Imon är det en viss tjej som fyller 17, hihi.

Underbar kväll,

Titta så underbar kväll jag har! Ätit grillat med Felicia & Andrea och nu kollar vi givetvis Eurovision, kvällens höjdpunkt. Efter grillningen blev vi dock så mätta så vi gick ut på en timmes promenad i solen, underbart väder. Imorse sken solen, sen åskade det, sen öste regnet ner och när Andrea & Felicia kom innanför dörren började solen skina, vilken tur va? Imon väntar mors dag middag och pluggning. Så nu sitter vi alltså här med Sverige-tröjor och håller tummar och tår haha. Kom igen Loreen!

Bitterhet,

Sitter på bussen och dör snart av värmeslag men, men. Nog tar det emot att åka in en timme för 2 lektioner varav en vi ska kolla på film bara för att ha nåt att göra, suck. Hade hellre legat hemma och solat. Känner mig rätt bitter idag haha. Loreen gick vidare igår och det var la en jäkla tur de! På fredag blir det Eurovision-mys. Tänkte visa shortsen jag fick av pappa i onsdags! Tjusiga?


Picknick i solen,

Blir ett snabbt mobilinlägg eftersom jag ska nana strax. Haft en superhärlig dag. Blrjade morgonen med 10 min mattelektion. Vi har nämligen fått typ kompledigt 4 timmar eftersom vi gjort nationella vilket innebär att idag var antagligen min sista mattelektion i ettan. Den var det judgement day på samhällen. 100 omöjligt svåra nutidsfrågor. Engelskan spenderades på gräset i solen. Engelska nationella resultatet kunde inte bli bättre och sen tog vi bussen till stan. Gick inom Hemköp, köpte picknick fika och sen en ischai-to-go på Roberts. Låg därefter i solen hela eftermiddagen och pluggade samhälle, sista provet imon, lättnad. Eftersom det blivit så goa' resultat i skolan fick jag ett par shorts av världens snällaste pappa, bild kommer. Dags att nana!


Apricot,

Invigde den aprikosfärgade N.Y. klänningen idag. Lika härligt väder som igår. Matte nationella avbetat nu med. Nu väntar bara samhällsprovet på torsdag och en naturinlämning sen är det lov. Stannade i stan en stund och pluggade, var dock rätt svårt när det är så varmt. Ska på't igen nu. Ikväll blir det lite grille med familjen och imon= tidig morgon!

Betar av prov medan solen skiner,

En snart ett år gammal bild på mig och min älskade vän Elisabet, tiden flyger iväg. Idag har det ju bara varit helt fantastiskt väder, makalöst. Hade faktiskt bara en tunika och mina Tamaris stövlar, sommar sommar sommar. Betade av historiaprovet och spanska nationella hörförståelse idag. Imon betar vi av alla matte nationella, det känns ju sådär. Matte är inte riktigt min grej. Fått tillbaka svenska nationella och resten av spanska nationella resultaten idag med, så himla nöjd med mig själv. Hoppas vädret håller i sig denna veckan. Imon väntar plugg och likaså på onsdag. Samhällsekonomi for the win. Och idag fyller jag år om exakt 1 vecka, längtar! Längesen jag längtade så mkt efter min födelsedag, trots att 17 känns som en rätt onödig ålder. Kan hoppa över 17 och hoppa direkt till 18, eller?

Helgen i bilder,

Några bilder som uttrycker min helg!
I fredags sprang jag en runda ut till Andreas och kollade på deras små kattungar, herregud så söta. Sen blev det slingning hos Frida, ljusa och bruna slingor, supernöjd! Vid 16.00-tiden kom Felicia & Ebba och sen åkte vi ut tillsammans med Tilda till Mjälahult, mitt ute i skogen. Grillfest med gott folk, supertrevligt. Igårkväll var vi ett gäng med, kollade på fotboll, grill osv. Givetvis har jag pluggat historia stora delar av helgen med, suck. Sista tagen med skolan nu. Historiaprov & spanska hörförståelse imon, tisdag nationella i matte och onsdag ekonomiprov, härligt va?
Goa' nyheter är att jag nu fyller år om en vecka och snart är det sommarlov vilket innebär att Madrid närmar sig.

New in.

♥Bik Bok 299:-

Torsdag 17 maj,

Gillar denna bilden starkt. Var nyss ute i köket och marinerade köttet inför morgondagens grillning. Igår kväll blev det ett stenhårt pass cirkelträning. Därefter blev jag hembjuden till fröken Anna Wahlström för en redi myskväll. Så himla skönt att träffa henne och bara skratta och prata skit, underbart. Vaknade imorse och var och besökte lilla nyfödda Ella, Emelie & Andreas lilla tös. Herregud vilken liten en. Pluggat lite historia idag med, inte jättekul. Imon ska jag upp tidigt och ut på en springunda. Ska sen åka o kika på kattungar, därefter till Frida för en klipp/slingning, gud så efterlängtat. Under eftermiddagen kommer Felicia & Ebba Nermark hit och sen beger vi oss på grille, hoppas på sol!

Tisadag den femtonde maj,

Sitter i soffan med mami o papi. Alla sitter och moffar choklad haha. Är på lite halvkasst humör och då får man unna sig. Slutade redan vid 11.15 idag efter nationella i spanska. Läsförståelsen var nog det svåraste jag gjort, usch. Skrivningen gick bättre,främst för att ämnet var väldigt lätt. Tog bussen hem och ikväll har mamma och jag varit på gekås för lite nödvändigheter så som underkläder, sminkborttagning osv. Hittade faktiskt två tröjor, blir så lycklig när man lyckas fynda. Oftast finns där inte mkt i min smak men idag hade jag tur. Insåg nyss att det inte är lång tid kvar tills jag drar till Madrid, helt otroligt galet. Tidig morgon imon med, engelska nationella. Därefter blir de cirkelträning. Blev en timmes spinningpass igår med eftersom jag inte hade nån spanska, gött.

Angelica Blick.


Gamla goa' tiden,

Kolla vilken söt bild jag hittade på mig & Jonas från skolavslutningen i 8:an. Vilka tider. Haft en supermysig dag. Sov länge, tog de lugnt ett tag och vid 14.00 tog jag bussen in till stan där jag mötte upp Nikolina & Bella. Blev en fika på Roberts. Ville ju träffa Nikolina innan hon opereras på tisdag, lilla gumman. Denna veckan är ju rätt upphackad då vi är lediga på torsdag och fredag. Samtidigt är veckan sjukt jobbig. Går till halv 5 imon som vanligt. på tisdag väntar spanska nationella och på onsdag väntar engelska nationella. Känner att de där lediga dagarna blir välbehövliga.
Nyss duschat och kollar nu BB-live, som vanligt.

Lockig Rebecka & bio,

Haft en grym lördag!
Sov till halv 12, underbart. Duschade och fixade lite sen vid halv 2 kom Rebecka och jag lockade hennes hår efter en evighets tjat. Det roliga var att hon faktiskt blev nöjd. Hon som alltid strövat emot fullkomligt när jag velat locka hennes hår hehe. Tog bussen till stan och hann gå i affärer en stund innan de stängde kl 16.00. Därefter blev det lite gott på Roberts och sen hämtade vi ut biljetter till bion. Blev Dark Shadows av Tim Burton, grym film. Är helt slut nu och ska nana, blir eventuellt stan imon med nämligen. Puss❤


Dresscode vs. helg,

Kolla in vad jag lyckades med imorse. En outfitbild, framsteg? Tagna i min fina nya spegel som jag är helt förälskad i. Varit lite dåligt med bloggandet men haft så himla mycket plugg denna veckan. Igår skickade jag in en hälsouppgift på nästan 9 sidor som faktiskt inte skulle vara inne förrän idag. Stolt att jag lyckades skicka in den en dag före deadline. Hade sen svenskaprov idag. Men nu tar jag helg! Blev lite stressigt igår då jag efter skolan hade utvecklingsamtal och skulle sen hem, äta, återhämta mig efter en tuff idrottslektion och sen iväg på två träningspass. 45 min afro och 45 min spin, så himla skönt att vara igång med träningen igen efter sjukan. Underbart med fredag och tillbringade den i stan och nu ikväll hemma hos Elisabet. Har faktiskt fått mig en halv mils cykeltur idag med i spöregn, alltid trevligt. Imon blir det eftermiddag i stan och sen bio med Becks.

Underbar dag,

Lite goa bilder från idag!
Haft en helt underbar dag verkligen. Var ju ledig, tog mig en sovmorgon såklart men hade kunnat sova längre ändå. Gick upp halv 10, åt en go frukost, packade ihop mina saker och tog en PW till gymmet där jag sen träna en stund med Rebecka. Gjorde ett besök på Örnaskolan och träffade lite gamla lärare, det är nog det enda jag saknar med det stället. Åkte sen in till stan och lunchade kinamat med Felicia och Rebecka. Därefter satte vi oss på Roberts och började vårt pluggande. Satt där och pluggade i drygt två timmar, och ja, vi pluggade faktiskt. Tog en is-mocca och agerade samhällslärare åt Rebecka samtidigt som Felicia & jag övade inför ett svenskaprov. Kl 18.00 var det den efterlängtade "Jens-Arne secret fashion show", väldigt underhållande. Sen bussen hem och nu kom jag nyss ur en varm dusch. Imon ska Rebecka och jag plugga igen, suck.

Hemkommen från en tur springning,

Vad tycks om min frukost & fika idag? Lite skillnad va? En go frukost med lättfil, osötat musli, melon och äpple. På eftermiddagen bjöds det på glass från Riccardo, det är faktiskt ett måste. Dagens besvikelse: de hade ingen "cookie" glass..fy vad arg jag blev. Fick bli choklad & hasselnöt medan Felicia tog hasselnöt & passion. Två glassälskare satt därefter och njöt utav solen nere vid Nissan. Därefter en tur på stan med min fina vän. Fyndade en topp inne på Gina faktiskt, bild kommer. Tog sen bussen hem, åt en tallrik fil med musli och stack sen ut på en PW som övergick till en springrunda. Så himla härligt att ta på ett par Easytones, brillor och sen hög musik i öronen. Är faktiskt helt slut just nu, kan bero på att jag inte hade sovmorgon idag pga en spanskalektion i 3 timmar, tur att vi får kompledigt så småningom. Ska hoppa in i duschen nu och sen se senaste avsnittet av Desperate, heaven! Ledig imon pga 3 inställda lektioner. Gym på morgonen med Becka och sen in till stan för lunch & plugg.

Min fina,

Haft en underbar dag med min fina Jonna Andersson. Hon var här strax efter 11 imorse sen åkte hon nån gång vid 21.00. Mycket snack, skratt och galenskaper, som alltid. Var ute en runda och gick innan med, superhärligt väder ju, dock rätt kyligt. Lockade Jonnas hår med, hon som alltid ska vara så himla motvillig när det kommer till att locka hår. Hon blev faktiakt nöjd denna gången och jag tkr det blev superfint. Tog några fina bilder med systemkameran med, kanske lägger ut dem senare. Satte upp en ny spegel här inne innan med, saknat att ha det här inne. Hur jobbigt är det inte att behöva gå ut i hallen? (hehe). Ska sätta igång en film nu. Får se vad som händer imon, på måndag gäller skola och råplugg hela kvällen.

Gina,


På bättringsvägen,

Hemma och sjuk.
Mår dock mycket bättre nu och har nästan ingen feber längre, så himla skönt. Minns ju knappt hur det känns att vara frisk efter 4-5 veckor av förkylning och nu feber. Är lite deppig för helgen. Ikväll ska jag inte göra nånting, och säkerligen inte imon heller för att verkligen bli helt frisk. Hoppas jag kan hitta på nåt litet på söndag. Ikväll serveras varmrökt lax med nypotatis, romsås och jag tyckte jag såg grön sparris. Gud så gott. Och så är det ishockey VM ikväll med, finns det något tråkigare? Det är okej när Sverige spelar, men det är ju alla sporter.

En febrig tjej,


Usch och fy. Inne på fjärde veckan av min förkylning nu. Ligger i min säng, har nyss skickat in en uppsats och har feber, suck. Nationella i engelska imon vilket betyder lika tidig morgon. Skolan idag funkade, dock ganska jobbigt när man inte är frisk, ska bara vila ikväll. Så jäkla gött att det bara är två skoldagar kvar iallafall. Fick hem en tidning av Petra idag med, TACK! Helt perfekt tajming. Det är så sjukt tråkigt att inte kunna njuta av vädret nu, men men, får hålla tummarna för att det blir fint imon med.

Grillchef,

Molly la ut denna bilden på facebook o jag tyckte den såg rätt härlig ut. Jag försökte agera grillmaster men det tog ca. en timme innan grillen var igång. Det slutade med att mitt tålamod tog slut och jag gick in o stekte mitt kött..

Valborgsfirande & solsken,

Gårdagen var bra i Elisabets stuga i Skrea. Många nya ansikten och en del gamla. Grillade, gick ner till stranden osv, mycket lyckat. Dock var det nog den värsta natten jag varit med om. Jag delade säng med Joel och Andrea i ett rum där elementet inte gick att stänga av. Jag trodde jag skulle dö av värmeslag där ett tag, och trångt va det med, suck. Vaknade och huset såg lite kaos ut, men det fixade vi. Alla var nog rätt slitna och när man sen ska gå x antal kilometer till busshållsplatsen blir man inte piggare precis. Herregud vilken tid det tog. Tog alltså bussen från Skrea till Halmstad. Därefter blev det en frapino och en stund vid Nissan med Fanny. Sen hem till henne och väl där tog vi ut ett täcke och la oss på gräsmattan, helt underbart väder verkligen. Skola imon, dock skönt att bara gå tre dagar nu. Lägger in lite bilder i tidsordning. Börjar med en ofixad Stina och avslutar med en idag solande Stina.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se