uppdatering!

Kass update senaste tiden, men det är ju faktiskt sommarlov! Ni har inte missat jättemycket, har spenderat några dagar på Hagön med Andreas o hans familj, mycket trevligt. Igår och idag har vi legat på Tylösand och bara degat, underbart! Måste jobba på brännan nu, men imon får nog huden vila från solen, börjar svida lite. Andreas har vart på Liseberg idag med ett gäng, tänk att jag redan saknar honom?! Inget stort fan utav att sova ensam..suck. Kommande planer för veckan är bl.a. middag hos mormor o morfar imorgon med familjen, sen på fredag bär det av till kyrkan för att assistera lite under en repetition inför lördagen där det sedan är dags för konfirmation där vi ledare ska hålla i nån typ av bön som vi inte påbörjat än..ajajaj. Nej nu ska jag snart krypa ner i sängen så natten går fort!
Lärare i världsklass som lär vara sjukligt saknade när jag sätter min fot på Sannarp i augusti

hemma!

Ojojoj längesen nu, men har ju vart iväg på läger sen i söndags. Har verkligen varit superkul trots lite halvtrist väder. Vart tog sommaren vägen? Badade iaf 2 gånger i havet, det är ju sommar även om vädret inte är som det ska..suck. Så fort jag kom hem gick jag o somnade i 3 timmar, helt slut! Nu har jag gosat upp mig i soffan med glass, kuddar, täcke och sex and the city boxen. Ska snart ta en LÅNG dusch och sen kommer en väldigt efterlängtad pojkvän hit! Imon blir det midsommarfirande med massvis av härligt folk, håller tummarna för sol!
Just nu kan man inte tro att detta va knappt 2 veckor sen, allting är bortfjällat..sad face.

ge mig sol!

Sitter vid Andreas dator medan han ligger o halvsover, stackarn. på tal om hans dator, skärmen är helt BLÄ, suttit o kollat bilder på facebook och skärmen är bred vilket gör att alla ser ut att va korta och jättetjocka, dagens i-landsproblem. Även suttit o planerat med tjejerna inför lägret, imon drar vi! Lär bli rätt awesome, har fixat lite lekar o tävlingar, ganska soft o bara stå o bestämma utan o behöva delta, yes!



Herregud vad jag längtar till vår visit på detta hotell i Turkiet i September!


puh..

Vilken hemsk morgon..Andreas försov sig när han skulle iväg o träna småttingar, sen startade inte moppen, och med hans humör kan ni ju tänka er vilken tjurig pojkvän som muttrade omkring här på morgonen tills hans mamma kom o fick skjutsa honom. Jag gick o la mig igen, klockan ringde sen 10.00 för planering utav lägret vi ska leda (som startar på söndag o 5 dagar framåt), ska bli galet roligt, minns hur kul vi hade när det var vi som var konfirmander, det var tider de! Ska iaf snart iväg på lite sommarfika hos Lisa, mys!
Förra sommaren på Sardinien, härligt!

skolavslutning-11

NU funkar det! Herregud..Lite bilder från sista dagen som klass 9B på Örnaskolan
Lärare i världsklass!
Finaste klassen♥
Världens bästa Roger!
Mina redan saknade tjejer!
Bettys pappa, GO PER!
Och så kärleksparet!

hjärtat

Utav någon anledning funkar det inte att ladda upp fler bilder, ger dock inte upp. Sålänge kan ni kolla på denna bilden på mig o min älskling! (slår vad om att ni max orkar kolla på den i 5 sekunder)


skäms..

USCH! Vad jag skäms..knappt bloggat alls nu. Men har faktiskt mina ursäkter, hela förra veckan var fullspäckad med grejer i skolan, genrep och uppvisning av spexet (som blev en succé) och avslutningen, avslutningsfesten, festen i Ibro, massvis utav gosande med små kattungar, ja..ni förstår! Har nyss vart en sväng på ge-kås o köpt lite nödvändigheter så som hårspännen, bodyscrub, iPhone skal o andra tråkigheter. Ligger o väntar på Andreas som är iväg o spelar match, suck.. Men nu gör vi snart en uppdatering utav bilder!
Den klassiska morgonbilden innan det bär av till skolavslutning! (har även en från 6:an, 7:an och 8:an)

lovely sunday

Får vara nog med sol för idag!
Nu hoppar jag ner i min svala säng o knäpper på en film, lovely sunday!

nyhet i garderoben!

Nymålade naglar och x-antal bilder på min nyinköpta kjol!
Kostade mig hela 49:-,det är ju som taget!
Nu ska jag krypa ner bredvid min älskling, natti natti♥
♦Fransk manikyr målad helt på egen hand, lyckades NÄSTAN?

go' kväll!

Trevlig kväll igår! Upp tidigt idag för o åka till stan med älskling, han shoppade på han, guuud vad jag ÄLSKAR o kolla killkläder, sjukt roligt och jag märkte själv hur ironiskt det lät men menar det faktiskt! Blev även en skjorta och en kjol till mig från Gina Tricot. Sen fick jag en suuuperfin solbikini av Andreas, tack mitt hjärta!♥ Imon ska jag ligga ute på gräsmattan HELA dagen o bara dega i solen, härligt värre?! Måste slänga in ett litet citat av Andreas med som han la idag i stan:
A: Vi går till den där jävla snobbaffären! *pekar på Soda*
S: Ah visst kom då!
*Ser tre killar i 35.årsåldern gå in på Soda*
A: Fjollor..
...och sen slutar det med att Andreas glatt kommer ut med en påse, vakta tungan!
Halvsuddig bild från min födelsedag! Men visst ser jag lång ut? WIIEE!

sale!

Klickat hem dessa godisbitar från H&M:s SALE!
♦Topp ordinare: 199:-
♦Topp SALE: 99:-
♦Kjol ordinarie: 299:-
♦Kjol SALE: 99:-

2 juni

Givetvis lyckades jag glömma nyckeln igår när jag kom hem från repetitionen, tur att det var fint väder så jag kunde ligga ute o lapa sol istället. Gårkvällen spenderades hos Anna Westerberg med Jonna o Molly, trevligt värre. Imorse var jag uppe redan vid 10 o låg ute o målade altanen, inte världens roligaste men vad gör man inte för några kronor. Om nån timme kommer Andreas hit sen ska vi laga lite mat och så blir det eventuellt en sväng bort till en fest här i närheten. men vi får se.

kärlek

Passar på o visa upp min fina födelsedagspresent jag fick utan pojkvän!
Superfint halsband från Baglady med ett "Kärlek"-hänge♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se