Brist på bilder..

..Haha så fick det bli den här. Såhär kul har vi på våra mattelektioner.
Idag var matten kaos, tänker inte ens gå in på det. Kalendern börjar fyllas av prov och läxor men överlag är det ju rätt chill så de gör inte så jättemycket, fast nästa vecka blir inte rolig. Ååh jag vill att november ska börja och ta slut på 2 minuter så jag kan börja få lite julfeeling. Aldrig längtat såhär mycket till julen. Samtidigt vill jag inte att tiden ska gå snabbare, det känns nästan läskigt hur snabbt den går. Kollat lite datum för Real matcherna och är så sjukt sugen på Atletico mot Real den 2/12 så imon skulle Gabbe kolla biljetter o dra i lite trådar så vi får det billigare med. Hade varit sjukt att få se. Jaja, efter skolan drog jag ensam till gymmet..haha stackars. Nej men skönt att träna själv faktiskt, trots alla spanjorer som fortfarande verkar tycka det är fruktansvärt fascinerande med blondiner..blä. Kom hem vid 18.00 typ o käkade mellis sen dök jag ner i alla mina 500 historiahäften, åååååh så tråkigt. Läste ett häfte på 1 timme, känns bra. Nej men det är sjukt svårt, prov imon så får väl lita på magkänslan helt enkelt.  

Multitasking och Tummelisa,

 
 
 
 
Jo men här har ni 4 bilder som sammanfattar min dag rätt bra.
Invigde min vinterjacka idag, wehoo. Alltså det är alltid svinkallt på morgnarna, sen blir det varmt framåt dan vilket är väldigt jobbigt när man på morgonen ska välja kläder."Ta kläder efter väder" jo men visst det är inte så lätt när vädret är schizofrent. Var alltså svinkallt imorse tyckte jag, sen på lunchen satt jag ute och solade i 18 graders värme?! Men ska verkligen inte klaga, kommer gå i ide när jag kommer hem till Sverige.
 
Efter skolan körde jag multitasking på gymmet haha. Läste historia samtidigt som jag körde cross, skitsmidigt verkligen! Tiden går snabbare och man blir inte lika trött (känns det som iallafall..tills man slutar läsa). Körde halvtimmes cross sen en timme gym. Kom hem och var svinhungrig. Åt mellis och somnade framför Tummelisa på datorn hahaha. Försökte mig på ytterligare mer historia men det blir bara ordbajs allting. Ger det ett nytt försök imon. 2 dagar kvar i skolan sen är det fiesta (helgdagar).
 
För att förklara de två sista bilderna så ville jag bara visa hur otroligt snygg man är efter 1,5 timmes träning. Felle & jag sa det att ser man inte för jävlig ut efter ett pass, då har man degat och slarvat. Jag kan säga att det gjorde vi INTE idag. Helt slut nu, dags för att nana. 

Kapi igår,

Söndag igen. Räknade nyss ut att jag åker hem till SVerige om en månad och tre veckor, helt sjukt. Tiden här blåser iväg, det går SÅ mycket snabbare än hemma. Helt annat tempo här nere. Gårkvällen var grym. Var med mamma och pappa fram till 18.00-tiden. Åkte hem till Sanse, lämnade väska osv. Åkte sen till hotellet o tog med mig Nino. Var där några timmar o käkade o fixade oss. Sen drog vi ut. Satte oss på La pinta och tog varsin Sangria. Mötte sen upp Bianca, Nelly, Emma, Pady, Anna och Anna Wa! Så jäkla kul att få träffa Wahlström, saknat henne sjukt mycket. Drog på barrunda o hamnade på ett ställe med grym musik. Sen tog vi taxi till Kapital o hängde där. Roligaste kvällen jag haft på Kapi änsålänge. Har som vanligt inte gjort nånting idag. Sov länge, städade lite, kollade film, tog siesta osv. Rätt sköna söndagar faktiskt. Ja, nu har alla där hemma lov. Grattis, inte vi. Haha men det är rätt lugnt, lediga tors-fre denna veckan. Vi har ju inget lov här nere utan vi har massa utspridda lediga dagar o MASSA långhelger. Tror vi haft ca 2-3 långhelger änsålänge och nu väntar två till.

Siempre Real,


Trött trött trött,

 
 
 
Ser ni hur jag glider i min feta morgonrock? Ohja. 
Var nyss ute med mamma och pappa o käkade paella o tog sen en drink i en asball bar, bilder kommer. Sen har vi ju då varit på Santiago Bernabéu idag, helt magiskt verkligen. Bilder kommer därifrån med! Shoppat en superfin jacka och en mysig tisha från Zara idag medan mamma shoppade loss på Stradivarius och självklart hennes favorit, Desigual. Är sjukt trött nu, hörs. Imon väntar ytterligare en grym hotellfrukost med Cava (spansk champagne). 

Hotell-visit

 
 
 
 
Njuter verkligen varje sekund av att ha mamma och pappa här. Känns helt underbart.
Dagen har spenderats på Factory outlet, därefter ett besök på skolan, Plaza Norte och så fick de såklart träffa Rocio. Vet ni vad vi mer gjort? SLINGAT MITT HÅR! JA! Och det som är mest förvånansvärt..det blev faktiskt bra haha. Slingar ALLTID hos frisören men kände att ibland får man ta risker. På bilden i mitten är det förresten inte slingat än, f.y.i.! Ena risken var en spanska frisör, andra att göra det hemma. Att göra det hemma kändes tryggare, tro det eller ej. Ligger nu i hotellmorgonrocken nyduschad & nyslingad och kollar "The lucky one". Imon väntar först en fet hotellfrukost och sen Santiago Bernabeu, kommer gråta. 

Mis padres estan aquí,


Mina föräldrar är galna, galna säger jag♥
Haha ja ni ser ju på sista bilden. Mina föräldrar har alltså anlänt till Madrid, är så himla glad. Började med skola idag sen hann jag bara med ca 40 min på gymmet. Åkte hem, duschade, tog renfen in och mötte mamma och pappa vid sol. Kändes så sjukt att få träffa dem efter nästan 2 månader. Gick till deras hotell MITT på Gran Vía, sjukt fint, blev helt förälskad. Jättestort rum med högt till tak och superfin toalett. Där ska jag bo imon natt och även natten mellan fre och lör. Var o käkade sen och jag fick ÄNTLIGEN min feta blodiga köttbit, mmmm. Kött med grönpepparsås och bakad potatis, rullade sen. De följde sen med mig till Sanse och kollade hur ja bodde, Rocio får de träffa imon. Men ja, ser ni vad de hade med sig? Helt sjukt, min garderob är full nu. För att nämna några saker: glögg, pepparkakor, julgodis, 7 marabou, risgrynsgröt, godis, godis, godis, 2 chokladkalendrar, en adventsljusstake o massa mer, får se om jag lägger upp lite bilder. Haha fick ett nytt träningsset med, de tyckte la att det behövdes. Nu är även min dator laddad med grymma filmer som Rock of ages (ååh love) sen ska jag kolla "The lucky one" och "New years eve" gaaah så mysigt! Nej nu ska jag sova, imon ska vi till Factory (ska visa mamma Desigual outleten) och därefter till skolan. Vi håller oss i Sanse & Alcobendas imon, blir även Plaza Norte såklart. 
 

22 oktober,

Ska alldeles strax sova.
Ligger o kollar Wallander, vad jag älskar dessa filmer, de är ännu bättre i Spanien.Var sjukt trött imorse, somnade så jäkla sent igår, alltid så på söndagar. Tränade 1,5 timme efter skolan, börjar kännas att det var sjätte dagen i rad, kanske dags för vila snart? Nej inte än haha, träning imon och onsdag SEN har jag tre helt träningsfria dagar eftersom mamma och pappa kommer, längtar så jag dör! Kom hem efter gymmet o satte mig och läste igenom kapitlen i engelskan, prov på onsdag. Blev lite historialäsning med tills jag somnade haha. Åt soppa till kvällsmat, så himla gott när de börjar bli kyligt. Var iofs 23 grader och sol idag, 22 oktober, sjukt. Just det! 22e oktober idag, innebär att jag åker hem om exakt 2 månader. Kommer sakna detta sååååå, men längtar till julen som aldrig förr av nån anledning. Imon blir de som sagt träning, plugg, släktmiddag med min värdmammas familj för hennes syster fyller år (är sådär förtjust, hade behövt plugga) men men. 
Natti natti♥

Love Madrid,

Här sitter en nytränad tjej! 
Drog till gymmet vid 5 med Nino och va där drygt en timme. Känns grymt bra nu. Käkade lunch på burger king med Lotta, så sjukt gott haha. Övat på massa engelskaglosor till o från under kvällen, ska läsa lite svenska med. Har kommit igång med prov & skit i skolan nu, usch, allergi. Blir hemmagjord hamburgare ikväll, mmmm. Har såklart lite söndagsångest som vanligt, men faktiskt ingen hemlängtan. Fattade idag hur sjukt mycket jag faktiskt kommer sakna detta.
Älskar Madrid!

Söndag,

 
Sådär ja, tre bilder från igår. Hade kul som vanligt! Är rätt trött idag och ska snart dra till Burger king med Lotta. Tar med engelskaboken med så vi gör lite nytta. Funderar på att dra och träna senare faktiskt. Hoppas jag orkar och har tid. Kommer bara kunna träna 3 gånger nästa vecka eftersom mamma och pappa kommer på onsdag (wehoo). Tränar jag idag har jag tränat 5 gånger denna veckan vilket är mitt målm så hade ju känts rätt gött om jag lyckas komma iväg senare. Skittrist väder idag, molning och duggregn. Ser ut som det ska bli fint och soligt i veckan, hoppas! Nyss dammsugit, städat och bytat lakan.
Tråkigaste med söndagarna här är: 
 
♥Man är oftast väldigt trött
♥Man vet att det är skola imon
♥Man måste alltid plugga
♥Städdag här hemma
 
 

Kebab-kväll,

Okej, världens fetaste godaste cenar idag. Drog till ett kebabhak med Marre, Becka och Pady. Käkade kebabrulle med pommes och cola, så sjukt gott var det haha. Kände att vi kunde unna oss det, det är ju fredag. Skolan gick snabbt och vi gjorde inget särskilt. Ska snart ta lite bilder därifrån så ni får se hur det ser ut. Gym direkt efter skolan och tränade faktiskt 2 timmar, så kebaben var välförtjänt. Tränade först med Pady sen Nino och Lydia, skitkul! Blir träning imon vid 12-tiden, sen in till Madrid tror jag med Marre & Becka o sen drar vi nog ut imon kväll, Lotta & jag. Sitter och kollar Bridget Jones dagbok nu, mysfilm på hög nivå. Käkat lite choklad men usch det går inte ner mycket efter den där kebaben alltså. Får ta i på träningen imon med känner jag efter denna dagen haha. Sov sött♥

Workout,

 
 
 
 

Ja i brist på bilder fick det bli denna på Felicia från matten idag. Hon hade väldigt kul med min kamera. Ni fick en skymt av Matilda med. Vattenflaskan är i vägen men hon pillar på mobilen, vi hade ju matte. Typ halva klassen hoppade matten idag eftersom vi hade 2 timmars håla men icke jag nej. Bianca o jag satte på 32 grader i studierummet o snackade jul och serier. Ingen sol idag, så himla trist. Har nyss käkat lite mellis eftersom jag varit o tränat med Felle. 20 min cross, sen maskiner och sista 40 minutrarna på mattorna eftersom dom upptäckte att Felicia inte hade med sig skor haha, det höll ett tag iallafall. Nu är jag frusen så ska hoppa in i duschen sen sätta på en film. 

17 oktober

En bild från dagens historialektion. Helt underbart att få en lektion för egen studietid och kunna sitta ute i 23 grader i mitten av oktober. Har varit lika trött som vanligt i skolan idag. Började med idrott och körde handboll, skitkul faktiskt, tur att jag har Lotta som lyser upp mina dagar haha. Blev iallafall lite piggare då så lyckades hålla mig vaken på både spanskan och engelskan. Till lunch fick vi den vidriga asturiska soppan eller vad man kallar det. En soppa med stora vita bönor och slamsor från korv, ingen höjdare. Sen kom vi till historian vilket var lätt att hålla sig vaken på eftersom vi satt ute, men..sen kom matten..Alltså det kändes fysiskt omöjligt att hålla ögonen öppna. Efter skolan blev det drygt en timmes impulsträning på gymmet med Pady, gud, vad jag har ont överallt nu. Vi var riktigt grymma. Körde ben, mage och rumpa..så ja, jag har svårt att sitta ner just nu faktiskt. Skickade nyss in min historiainlämning, skönt att bocka av det från listan iallafall. Idag om en vecka kommer mamma och pappa ner, längtar! Blev ett bad idag med, det är så himla kyligt på morgnarna och kvällarna så det behövdes. Nu ska jag sätta på nån mysig film och njuta av att jag har lite sovmorgon imon.
Efter skolan blir det träning och därefter slingning med Lotta. 

Bubbelbad,

Blev ett bad idag för att dämpa ångesten lite haha.
Hann inte blogga igår sorry, kom hem , somnade, vaknade, pluggade, kollade en film, åt en bit choklad, åt mat och somnade igen. Tisdagar är rätt tuffa med. Kom hem 17.30 idag. Slutar 16.40 men de som ville kunde åka hem vid 15.30. Jag, Marre, Pady, Nino och Sofia bestämde oss dock för att stanna kvar o få en genomgång så vi slapp plugga hemma, rätt skönt att ha det gjort faktiskt. Var bara lite instuderingsfrågor men ändå. Kom hem och lovade mig själv att sova en timme, har varit helt slut hela dagen verkligen. Blev dock inte det utan bestämde mig för att hålla mig vaken annars hade jag aldrig pallat plugga sen. Har 3 historiafrågor tills imon så skrev två av dem nu och sen den sista imon på lektionen, skönt. Så svårt med skolan här nere. Vi har liksom mycket, men asså bara typ smågrejer som glosor, läsa sidor osv. Knas, ska iallafall sova nu.

Äckliga ångest,

Alltid denna söndagsångest, orkar inte. Haft en rätt tuff dag idag. Lika bra att inte utelämna det här eftersom ni som ska iväg nästa år lär få va beredda på vissa superkassa dagar. Gick upp vid 9 imorse och vinkade av Desirée. Haft världens bästa dagar med henne och när hon varit här har man liksom inte haft tid med att tänka på alla där hemma. Så nu är det rätt tomt här inne. Har pluggat lite spanskaglosor och städat. Av nån anledning ser det alltid katastrofalt ut efter jag och Desse vistats i samma rum, alltid varit så haha. Pratat med mamma, pappa & mormor & morfar idag. Idag fyller bästa mormor 80 och imon är det morfars tur så ringde och gratulerade. Hade verkligen velat vara hemma och firat dom men vad ska man göra. Om två veckor kommer mamma och pappa ner, och då har jag varit här halva tiden. Helt sjukt vad tiden går snabbtm känns som det var igår jag blev upphämtad på Barajas (flygplatsen). Igår såg jag för första gången A walk to remember, ja jag är efter sorry. Grät iallafall ca halva natten, fy. Kollat två filmer idag med, mycket effektivt. Om en halvtimme kommer Marina, Becka o kanske Nino o Pady så ska vi ta en promenad till Plaza Norte, måste ju hitta på något vettigt. 
 

Some news,

♥T-shirt Hollister
♥Blus H&M
♥Pyjamasbyxor New Yorker
 
Ja bara för att visa vad en liten del av min budget går till här nere. Och ja, en liten del faktiskt. Tycker inte att man lägger så mycket pengar på kläder faktiskt även om det blir nåt plagg då och då. Kan ju vara så med att det mesta här är rätt billigt. Ett par snygga jeans för 300 spänn liksom, går ju inte att hitta hemma på långa vägar. Mina pyjamasshorts kostade ca 80 spänn och likaså blusen, det gillar vi. 
 

Last night at Kapi,


Gårkvällen,


Utgång 110%


Haha dudes. Spanska nationaldagen imon innebär utgång. See ya

Desse på besök,

 
Såhär kul har vi det! Haha, underbart att ha Desse här nere verkligen. Var inne i Madrid igår (bilder kommer) och gick runt i affärer, åt på llaollao och käkade all u can eat buffén. Köpte faktiskt en jättefin klänning inne på Zara. Sen kom vi hem och låg o myste till en film med massa marabou. Gjorde ansiktsmasker på varandra igår med som ni ser haha, köpte en till Rocio med. Idag har vi varit på Plaza Norte. Köpt lite lösögonfransar och andra behövligheter. Fikat och sen sprungit hem i ösregn. Alltså detta vädret är helt sjukt. Nu är det 27 grader och sol, för 5 min sen ösregnade det. Ni vet ösregn i Sverige? Tänk er det gånger tusen. Ikväll ska vi dra ut i Madrid, Pacha eller Gabana, vi får se. 

Cravings

Här ser ni några grejer jag har sjuka cravings efter. Trodde inte jag skulle känna såhär men gud, hade dödat för en grov bit bröd med leverpastej, gurka och ett glas arla mellanmjölk. Eller mammas världsbästa potatisgratäng med Lohmanders bea. Sen det sjukaste, fläsk med potatis och löksås. Fy. Vad. Gott. 
 

I väntan på mi prima,

 
Ligger och kollar på massa avsnitt av Rapport. Hatar verkligen att inte veta vad som händer hemma. Brukar ha rätt bra koll på nyhetsvärlden men nu...woooosh vad noll koll jag haft. Sen kom ju då vädret..haha..okej jag är glad över att få slippa det faktiskt. Rocio är på salsa nu och kommer hem när som. Om en timme ska jag krama om Desse på Barajas sen ikväll blir det filmmys med massa choklad. Imon ska jag ta med henne till Madrid, ska bli så himla kul!

Bergsvandring i 34 grader,

Ja ni läste faktiskt rätt. När jag gick av bussen nyss stod termometern på 34 grader, vill bara påpeka att vi är en vecka in i oktober. Haha det känns helt sjukt verkligen, vilket väder. Så härligt att se allas solbrända kinder här nere när det är höst hemma. Var iallafall på bergsvandring idag. Gick drygt en timme i konstant uppförsbacke, rekomenderas inte. Vägen ner var dock mycket behagligare. Lunchpausen blev alltså på toppen och där stannade vi nån timme o käkade o solade. Hade ju tänkt mig ett spinningpass idag men jag kan ju säga att INGEN var särskilt sugen på det haha, mina ben är som gelé. Ska vila en stund nu och senare ikväll åker vi o hämtar Desirée som kommer med gåvor (i form av marabou). 

Workout in Madrid,


Nyss hemkommen från mitt första träningspass på gymmet. Känns sjukt bra. Tränade en timme med Patricia, dock bara gym eftersom hon inte ville följa med på ett spinningpass..tönten. Blir ett spin imon istället plus bergsvandring hela dagen med klassen, wohoo. Har faktiskt tagit tag i mitt liv nu när jag äntligen fixat gymkort, dags att börja kötta igen lika mycket som jag gjorde ett tag hemma.
Har dock lite dåligt samvete för kom hem för en halvtimme sen och var helt sjukt hungrig. Rocio hade skrivit en lapp o sa att hon var hemma 21.15 så skulle vi käka, men alltså det gick inte. Började steka fisk som jag aldrig gjort förr, hade aldrig kunnat vänta. Så nu får stackaren äta ensam sen, får göra henne sällskap. Blev iallafall stekt fisk, spenat, en halv potatis och 2 knäckebröd..åh gud vad har hänt med mig. Imon kommer Desse ner med marabou, får se om jag kan hålla mig då hehe.. 
 

Hala Madrid,


Söndagsångest,

As always, söndagsångest. Alltid hemlängtan på söndagar haha usch. Pluggat lite spanska nu iallafall och det får nästan räcka med det jag har läst. Om en timme ska vi ta metron till Moraleja och sen dra till Diversia och kolla fotboll, ikväll spelar ju världens absolut bästa lag Real Madrid mot världens absolut äckligaste Barcelona. El Clasico. Håller alla tummar & tår & önskar mina killar världens största lycka till. Imon är de skoldags, blir en rätt soft vecka. Måndag 3 lektioner, tisdag bergsvandring, onsdag ledig för att spendera dagen i Madrid med min kusin, torsdag skola..oj..har visst matteprov, fan..fredag lediga!
Okej matteprovet förstörde allt..

Yesterday at Pacha,


Pacha,

Always the same pose. Kvällen spenderades på Pacha, update imon!
Buenas noches chicos
 

Factory med icke-fotovilliga-Marina,

Ni får ursäkta men så här roliga bilder blir det när man har med sig en kompis som vägrar vistas på bild..Marina..
Var iallfall på Factory idag, rätt besviken, fanns typ ingenting. Utom en jättefin Guess-väska som jag av någon anledning inte köpte (?!), jaja då sparade jag dom pengarna. Vet ej vad som händer ikväll, hade tänkt frågat min värdmamma om jag får vara ute längre så vi kan dra ut på riktigt, men det går väl som det gick sist. Hade behövt plugga nu men orkar verkligen inte, har huvudvärk så det skriker om de. Får se om jag hinner kolla på det lite annars ska jag ändå plugga hela dan imon.
Åååh snart kommer Desse ner!♥
 

See ya,

haha nu drar jag till Factory outlet med Marrebarre! Ses!

Sorry for party rockin'

 
 
 
Lite bilder från i fredags!

ZARA,

♥Blus ca 300:- 
♥Kofta ca 200:-
Kände för lite helkassa bilder på mina fynd idag. Båda från Zara, ni får helt enkelt nöja er med detta.
Mer update imon!
 

En dag i Madrid,

Åååh vad det är segt att ladda upp bilder. Gårkvällen var superrolig verkligen, roligast hittills, nästan iallafall. Dagen har spenderats i Madrid med Rebecka och Marina. Blev en superfin blus och kofta från Zara. Finns bra shopping här men inte så mycket i min stil, lite trist. Men tro mig pengarna ryker rätt friskt ändå. Sitter hemma med Marina nu och käkar gottis. Blir en lugn kväll ikväll sen imon får vi se vad som händer. Ska till en märkesoutlet med Marre imon o kika lite. 

Jahapp..

Nyss käkat världens godaste hemmagjorda pommes. Så jäkla gott. Ligger och vill bara vara helt frisk och kunna njuta av Madrid och det fina vädret, men imon så. Imon blir det skola för hela slanten. Funderar på att dra till Madrid direkt efter för lite eftermiddagsshopping, behöver lite lyx i vardagen. Längtar så mycket tills Desirée kommer ner och imon ska jag begära ledigt nästa onsdag och fredag. Ska bara äta massa god mat, visa henne fantastiska Madrid, hänga i retiro käka glass och njuta till tusen. Imon ska världens finaste Nino och jag klirra gymkorten så ska vi ÄNTLIGEN komma igång. Har dock inte så dåligt samvete eftersom vi går så jäkla mycket här. Ska fortsätta vara sjuk nu, adiós!

Wishlist,

 
Sjuk idag igen. Mår dock mycket bättre. Blir skola till 12.00 imon sen är vi lediga! Har inte mycket att göra här hemma nu utan väntar på Rocio och hennes kompis så ska vi käka alla tillsammans. Sitter och bygger på min önskelista inför jul redan nu haha, vad gör man inte, det är ju faktiskt oktober och tiden går sjukt snabbt. Igår hade jag varit här en månad, knas. 

Äckelpäckel i ett glas,

Ja såhär ser det ut idag. Det ni ser är glaset är inte nån god apelsindricka. Desvärre är det vidrigt. Det är typ vatten blandat med ett pulver som ska rensa den här skiten jag dragit på mig ur min kropp. Har ni smakat krossad panodil nån gång? Tänk er det fast utblandat med lite vatten. Beskt och jävligt, usch. Är förkyld, har hosta, ont i kroppen blablabla. Rocio är supersnäll som vanligt och ikväll blir det pizza. Hon skippade t.o.m. salsan ikväll för att jag skulle slippa va ensam. Hon tyckte nog inte att jag skulle till skolan imon men vi får se, hade behövt gå så jag får tag på ledighetslapp osv. Måste ta 2 dar ledigt för nästa vecka kommer Desse ner hit, wehoo! Sitter just nu och kollar på massa barnfilmer haha, ett måste när man är sjuk. Det är en tjej som ska hitta "The Sugarplum Princess"..tror jag ska byta film.. Inom kort kommer lite mer spanska fraser. Dessa kommer dock mer vara till för de som inte läst spanska alls, typ min kusin. 
 

Till Marre & alla nyfikna,

Här kommer några användbara fraser och ord som jag gärna hade velat kunna om jag åkte hit iallafall. 
 
Qué desanses - sov gott
Echo de menos a mi familia - jag saknar min familj
Lo olividé - jag glömde det
He olividado mis llaves - jag har glömt mina nycklar
Has tenido un buen día? - Har du haft en bra dag?
Que tal tu día? - Hur var din dag?
Puedo dormir en casa de...? - Får jag sova hos...?
Tranquila - lugn
Me gustaría estar sola - jag skulle vilja vara ensam
No pasa nada - det gör inget
Igualmente - detsamma 
 
Bara några få, men tro mig, jag har använt dem flitigt haha. Tänkte med lägga in lite saker ni kan tänka på ni som ska hit sen. Jag vet att mpnga av mina "bloggkompisar" (haha) har gjort sådana här listor därför tänkte jag lägga till lite extra info jag uppmärksammat. 
 
♥Vi har ju det vanliga med att släcka lampor pga dyra elpriser, ha på strumpor/skor inomhus, man äter sent blabla
♥Trottoarerna här är glashala och speciellt när det regnat. Då är det som att gå på blank-is. 
♥Akta er för hundbajs. Jag har klarat mig, men det ligger seriöst hundbajs ÖVERALLT. 
♥Maten i skolan är otroligt varierad, ena dagen köttfärssås och pasta, andra dagen grön geggasoppa. 
♥Kylskåpen (iallafall mitt) är VÄLDIGT kallt. Idag åt jag t.ex. en melon som var halvt genomfrusen.
♥Spanska barn är sjukt ouppfostrade. De skriker verkligen hela tiden, extra trist när man ska sova. 
♥..än en gång..varning för hundbajs. 
 
 





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se