20.47

Haft en superdag i skolan o sen spenderat lite tid med min fantastiskt underbara pojkvän, även pluggat på löv. Ja, ni läste rätt, löv. Vi har läxa på att kunna 14 olika löv tills på fredag inkl. alla latinska namn, kul va? Torsdag imorgon iaf och ska egentligen sluta 16.50, men har tid hos läkaren så slutar redan 13.25!
En och en halv vecka kvar till Turkiet nu, ni anar inte hur mkt jag längtar!
Julia-Tokstolla♥
Ebbsii♥
Gårdagens kvällsgott!

just nu..

Börjar 11.00 idag p.g.a. inställd matte, gick upp vid 8.20, ni anar inte hur skönt det var! Inleder med naturkunskap,suck..sen lunch o efter det engelska!

rainbow trail

Haft en supermåndag idag! 3 lektioner och massvis av skratt! Julia har klippt av sin tandställning o satt sedan o rådfrågade oss om vilken färg hon skulle ha på hennes nya "stenar", Anna tyckte vita o jag gula, här ser ni resultatet. Fr vänster: grön, röd, nån oidentifierad färg, blå, rosa, grön, röd. Hahha ÄLSKAR att hon inte kunde bestämma sig utan körde all in, så ska det vara! Härlig brud det dära.

sängdags

Krupit ner i sängen o planerar faktiskt o släcka ner allt nu o bara sova. Kom hem kl 18.00 idag, LÅNG skoldag! Börjar 10.10 imon (ungefär som vanligt, skönt!). Svenska, naturkunskap o spanska står på schemat, sen är det FREDAG! Skönt med helg, blir nog mys med pojkvän imorgon, saknat honom i veckan!
Haha en väldigt söt bild på mig o Andreas. Godnatt på er!♥

såld!

Tänkte köpa en husvagn. Denna ser okej ut, sådär två våningar o soldäck liksom..Slår nog till efter nästa studiebidrag.

på den 6:e dagen..

Jaha..då var det den 6:e  dagen i sängen då..ska dock börja gå upp o röra på mig nu. Har ingen feber utan bara ont. Har verkligen tröttnat på detta nu, och har en klump i magen för allt jag missar. Det är tur jag har så fina vänner som hjälper mig o komma ikapp! När jag fått min matte ska jag börja räkna o sen ska Fanny hjälpa mig med nån mini-spanskaläxa på torsdag (har ju inte fått någon bok), puh, hoppas inte det blir för mycket mer. Imon ska jag gå till skolan oavsett vad! Fick reda på, till min stora förtjusning *ironi*, att vi har skolfoto imon..suck. Det värsta jag vet.
Hittade en bild på mig o jonna! Ojojoj vad hon är saknad, hon som ska bli bagare, min lilla tös. Förresten, kolla in mitt MÖRKA hår, jesus.

otur i oturen..

Då var det första gången på 4 dagar jag faktiskt sitter vid datorn. Kände i torsdags att jag hade värk o kroppen och även ont i sidan av magen, kom sen hem o febern visade 38 grader så stannade alltså hemma från skolan i fredags. Men på fredag morgon efter kräkning o 39 graders feber bar det av till vårdcentralen, värken i sidan hade också blivit värre. De gjorde alla möjliga prover o kollade även sänkan i blodet (som ska ligga på 0-15) o jag hade 122, kul? Det visade iallafall att jag var långt gången in i en inflammation, som de först trodde var blindtarmen. Åkte in till akutmottagningen i halmstad där de gjorde ytterligare undersökningar o allt tydde på blindtarmen. När jag sen blev förflyttad till ett rum för o ligga o vänta på att få oppereras (väntetiden var ca. 7-8 timmar, kul) så kom det iallafall in en ny doktor. Han började banka mig i ryggen och det gjorde så FRUKTANSVÄRT ont, då ställdes opperationen in o doktorn misstänkte att det var något med njuren. Ner på röntgen o till slut kom de fram till att det var njurbäckeninflammation. Låg kvar över natten med 40 graders feber, frossa, kräkningar, smärtstillande o febernedsättande, den värsta natten jag varit med om! Smärtan la sig inte så fick morfin o efter jag kräkts lite till så somnade jag till slut. Fått komma hem o går nu på antibiotika, febern har lagt sig lite men har dock fortfarande väldigt ont.
Så! Nu vet ni hur läget ligger till, DÄRFÖR har jag alltså inte varit nå' vidare på att uppdatera. Ska fortsätta vila nu hade jag tänkt o så håller alla tummarna nu för att jag mår som en kung imon o kan återgå till skolan!
CT-röntgen for the win! Sjukt obehagligt, inte att rekomendera.

back to reality

Nyss hemkommen från pojkvän. Haft en superbra första dag på Sannarp. Träffat hela klassen och den består verkligen av supergoa tjejer och givetvis Simon, enda killen! Lyx va? Var iallafall supernöjd, tyckte dock det var grymt skönt att bara ettorna var där, blev luftigt i korridorerna men imon får vi börja trängas! Känns skönt o träffa lite nytt folk, men saknar självklart 9B! Imon ska jag baxa soffan hos Fanny o sova i hennes lägenhet, mys!

cleaning

Före och efter..pust. Bra jobbat, dags för 90210!

news

Blev lite smått i stan ändå. Hittade världens finaste tunika inne på VILA, ny iphoneväska, en vit poncho, och ett par skinnbyxor (som jag letat ihjäl mig efter!). Till iphoneväskan köpte jag även till ett hängsmycke i guld med en franstofs för o pimpa upp den lite, hehe. Supernöjd! Imon börjar allvaret!
♥VILA/Object 300:-
H&M
♥Iphoneväska 49:-
♥Hängsmycke 49:-
♥Gina Tricot
♥Poncho 149:-
Lyckades dock inte få nån bild på skinnbyxorna som också inhandlades på Gina Tricot. Ska in o drunkna i min garderob nu o börja en rejäl städning, suck..

sannarp!

Har precis varit på Sannarp o fått schema och klasslista. Schemat var GRYMT! Börjar vid 10-tiden varje dag och slutar runt 15.00 alla dagar utom torsdag. Jag klagar inte! Vi hade även 1 kille i klassen, tjoho! 1 kille och 27 tjejer, lever han drömmen eller? Ska ligga o mysa i några timmar nu sen kommer Andreas senare ikväll efter hans match, suck. Beger oss nog till stan imon för o lägga beslag på en ny blus o ett par nya jeans!

feathers

Beställt hem detta hårsmycket från stylebytyra.se , det är ett antal fjädrar som sitter i ett clipsspänne som man sen fäster i håret. 129:- ligger prislappen på och den borde anlända någon gång i början på nästa vecka. LÄNGTAR!

Nostalgiresan

Jag och mina två kusiner begav oss iväg på en liten nostalgitripp till Öland där vi växt upp i vår sommarstuga. Stugan såldes när jag var 11 och vi har planerat en resa tillbaka länge nu, och så blev det! Haft en superbra resa! Slänger in några bilder.
Besökte vår gamla sommarstuga, nostalgi!
Campingstugan, camping är verkligen inget för mig..usch..

tisdag 18.49

Precis stått o hackat lite grönsaker till kvällsmaten, en hungrig kille kommer på mat vid 20.00 så bäst o börja redan nu. Sen vid nio-tio ikväll kommer Angeliqa o Desse och imon vid 7-tiden beörjar vår tripp till Öland som avslutas på lördag!
Rix FM-11

H&M


details.


sunday 7 aug

Trevlig kväll igår ute i Sofieslätt. Precis kollar en film med mamma o pappa, "Super 8", sådär bra. Tryckt i mig lite chips,dipp och godis med..känner mig rätt degig. Andreas kommer om en stund sen imon bär det in till stan. Till kvällsmat blir det lövbiff med nåt ostkryddsmör och klyftpotatis, sen eventuellt en runda runt kvarteret. På tisdag kommer Angeliqa och Desirée ner, sen på onsdag bär det av till Öland, LOVE!♥ Satt o myste med Andreas kattungar häromdagen, världens gosigaste!

lördag

Godmorgon! Eller ja, god middag. Sitter bredvid en sovande pojkvän i min säng, skulle visa er hur söt han är, men han är ingen linslus. Skulle bara slänga in en bild på den gourmemåltid jag lagade till honom igår när han spelat match. Tror jag ska ställa upp i Sveriges mästerkock, där har vi det! Här är även en bild på Fanny, Elisabet och Joel från i torsdags på Harrys.

B&J

Och så var klockan snart 19.00 och jag sitter i sängen med en hakv burk Ben&Jerry, på tv:n rullar en gammal Beck-film jag sett ca 17 gånger innan. Ligger o väntar på en repris på Glee som börjar kl 20.00. Dagen har spenderats på Tylösand med några kära vänner, UNDEBART med sommar! ÄNTLIGEN! Imon blir det rix i Halmstad. Andreas sitter nog just nu på Malmö arena o ska kolla fotboll, ganska glad att jag slipper det. Kollade fotboll igår med honom och Anna Wahlström o de räckte gott o väl!
Gjort en uppdatering utav MacBooken och testar lite nya effekter i photobooth, vilket nöje! Desse tre effekter kallades: yr i bollen, groda, ekorre..ganska passande va?!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se