en liten kortis..

Här är min korta handlelista..hm..
får hoppas på att en tredjedel kommer med hem iallafall!
Jeans
Shorts
Kjol
3 ”fin”klänningar
Jacka
Blusar
Skor
-pumps
-boots/kängor
-2 par Converse (minst)
Bikinis
Väska
Smink
-mascara
-foundation
-nudefärgat läppstift
Löshår
Reebok easytone
Skal till iPhone
Parfym
-Victoria’s secret body mist
-Marc Jacobs ”Daisy”
Smycken
-ringar
-armband
-örhängen
-halsband

imorse

Packad och klar imorse innan vi bila söder ut!
Sitter just nu i Malmö o önskar att tiden gick aningen snabbare..

ready, set, go?

Jaha..efter flera månaders väntan är det snart dags. Imon åker vi till mammas moster/morbror i Malmö och sover där.. Kl 05.00 på söndag morgon blir det taxi till stationen, därefter tåg till Köpenhamn och sen kl. 09.05 lyfter planet och bär av till New York. 8 timmars flight över Atlanten, sen landar vi och har en veckas storstad framför oss. Resfebern börjar faktiskt krypa sig fram nu..

igår/idag

Sammanfattning av gårdagen/idag
Onsdag:
<---En fin gympasko
Stötte på min knasigt störda Jonna
..stötte även på Lisa vars ansikte kläddes av ett mega-leende?!
som sagt..
engelska i nya fina lokaler!
..och såhär kul hade vi där

Torsdag:
morgon vid 8-snåret
Jag och Jonas jämför brunbrända ben
<---Jag                                                         ---> Jonas
..mina kompisar alltså..
Kom hem, läste mitt horoskop i Vecko Revyn..Ser rätt bra ut tycker jag?

nu: träna!

Lite bättre bilder på håret iaf.
Nu: träna

nyklippt o slingad!

Precis vart i Torup och Frida har nu tagit hand om mitt vinterrufs och gjort det lite vårfint med ljusare slingor. Rätt sämst bild men, men..lyckas aldrig riktigt med de där. Friluftsdag i skolan , svettigt! Ikväll slår vi alla på Tv11 för nya säsongen av 90210, ÄNTLIGEN!
tjuvkik

sunny

Legat ute i solstolen och på gräsmattan i tre dagar nu. Solsken solsken solsken! Får ju försöka jobba upp brännan nu veckorna innan skolavslutningen så man kan köra på barbent, hm.. vi får väl se hur de går me den saken. Imon äre nya tag, skoldags! Friluftsdag imon och sen 3 dagar..och SEN bär det av. Känns rätt bra nu!

harrys

Gårkvällen spenderades på Harrys med några av mina fina tjejer!

kycklingar överallt?

mmmm årets påskägg.
glad påsk!

love live laugh

Sorry för bloggtorkan, men när solen skiner är det på altanen jag befinner mig och inte vid datan. Här kommer några pics från gårdagens GRYMMA kväll, tack alla fina!♥

grillning!

Lite pics från förrgårkvälls grille.
Solsken, grill, plusgrader och fina vänner!♥
Lisa visar hur man äter brownie..mmmums
Varning för starka bilder.

natti natti

Ett litet godnatt-nlägg från mig. Haft en supermysig kväll med tjejerna, lite picknick med grillning och skratt och sen en pratstund på Annas altan. Lägger in lite bilder från grillningen imorgon!
Två av 6 tjejer som hjälpte till att förgylla min kväll!

urballning?

Klockan är halv ett och de ballar REDAN ur?
Herrejisses. Solen skiner och suttit på altanen i nån timme nu, summer is on it's way!
Osminkad o rufsig..äh..är de lov så äre punkt för det.

victoria's secret

Jomen visst behöver jag nya bikinisar till sommaren, varför inte Victoria's secret?
Hey man får ju passa på när man är där!♥
Eller någon av deras klänningar till skolavslutingen/sommaren kanske?
Den första (blå) och den fjärde (vit)..hörde jag ett awesome?

sunday

Hmmmjo..såhär söt är jag just nu. Helt genomförkyld och tung i huvudet, känns sådär att börja lovet med en sjuka. Förhoppningsvis går den över tills kusinerna kommer på torsdag. Funderar på att krypa in i ett tjockt täcke o sätta mig i solen på altanen.

ajajaj

Jamen så ligger man här en lördagskväll med svid i halsen och bultande huvud, inte kul. Får se om jag orkar kolla på fotbollen ikväll men om inte så KOM IGEN REAL MADRID!♥

15.43

Nyss hemkommen från ett 50-årskalas, gratulationer till min gudmor!
Är helt proppmätt nu efter världens godaste buffé och jordgubbsmarängtårta..mmmmums. Ikväll får vi se hur planerna lyder, troligtvis in till stan med Astrid, äta gott o sen sova i hennes lägenhet, hoppas på en mkt trevlig kväll!

vacaciones

LOV!


lovet väntar!

Ska strax hoppa in i duschen. Tar dagen i ett par ord. Blev klara med vår dans till "popular" på idrotten vilket firades med lite hopp o skrik. En sten borta. Samhällsprovet var 7 sidor, inte 4 som det skulle varit..Satt i två timmar och hann knappt klart, känns bra, men det är gjort nu iallafall och finns inget mer jag kan göra just nu. Imon är det fredag sen väntar en vecka med LOV! Välbehövligt, därefter en vecka i skolan och sen iväg över Atlanten♥

greeny

Dåligt med bloggandet igår men kollade fotboll och låg o läste samhällsekonomi, sådär lagom kul. Slutade iaf 13.00 idag istället för 15.00 vilket kändes rätt bra. Har suttit i två timmar och läst ekonomi idag med, suck..Klockan åtta väntar glee och efter de lite mer läsande. Imon fyller mamma 25 (typ) och det ska vi fira!

07.47

Sitter i köket och dricker smoothie i min ensamhet. Beger mig strax till skolan..suck. Eftermiddagen består av plugg och endast plugg, STORT ekonomiprov på torsdag. Ajajajajaj..

glas glass glass

Ner och prova varsin ny glass-sort med Anna Westerberg, ett måste!♥
mmmmmums sommarens nya

sunny

Skola. Gym. Plugg. Japp min dag ungefär! Suttit o pluggat med anna i knappt 2 timmar nu och innan dess var vi o biffade oss på gymmet, dock lite trist när solen skiner ute men men. Nu ska jag iaf BARA softa resten av kvällen, ut på en liten promenad med Anna Westerberg med, mys!
Gullungen Anna♥

måste bara visa..

Ser ni så sjukt fint halsband jag fick utav familjen Nofors?
Tack så jättemycket!♥

sunshine

Söndag, solen skiner och termometern står idag på hela 18 grader! Vart i stan och köpt present till min fina mamma och därefter ut på fika hos familjen Nofors. Gårkvällen var mycket mysig hos Anna som bjöd på bakad potatis mmmmm. Även Fanny gjorde oss sällskap, mycket trevlig kväll förutom att jag och Fanny trodde vi skulle dö på vägen hem, men det är en helt annan historia. Har hunnit att ligga på altanen en timme idag med, men nu stramar det rätt skarpt i ansiktet..illa. Imon påbörjar vi sista veckan innan påsklovet, HÄRLIGT!
Igår innan besöket hos fina Anna!

Nu: ut och spring!

Ut och spring i vårsolen!
Ser ni vilken fin röd färg som klär mitt ansikte efter 3 timmar i solen..?
Inte okej.

just nu..


vårsolen kikar fram

God eftermiddag!
Har suttit ute på altanen inburrad i en filt och halvsovit i solen med musik i öronen i två timmar. Helt underbart! Solen skiner och termometern visar 12,3 grader i skuggan. Tror snart jag ska ut igen och sätta mig och läsa lite. Men först slänger jag in lite vårbilder jag precis klickat fram i trädgården
T.o.m. blåsipporna har kikat fram under löven, åh så härligt! Ser inte min stol riktigt mysig ut med? Ska springa ut och gosa ner mig i den igen nu..en komisk grej är ju då med att dessa bilder är tagna med iPhonen och ändå är dom 100 gånger bättre än om dom skulle tagits med min kamera..hm.

bella notte

Jaha då var snart ännu en fredag över och för nån halvtimme sen åkte Anna och Dennis hem som varit här på besök och kollat filmen "Taken", grymt bra film! Dock lite för mkt overkligt pang pang bom för min del men bortsett från det så! Nu har jag krupit ner i min gosiga säng som för övrigt just nu är helt chipsig. Anna spillde nämligen ut hela chipsskålen på golvet, men det ska hon ha en eloge för för det är inte många som lyckas med det! Mycket smidigt. Nu ska jag stänga ner datorn och slumra x-antal timmar. Natti natti!♥
sommar sommar sommar♥

tgif

Nyduschad efter gym med Fanny och mötte även upp Anna och Dennis som biffa sig. Nationella i skolan idag ja, gick okej. Däremot när CD:n till hörförståelsen (som btw varade i typ en timme, ja..drygt) började hacka fann vi en gnutta hopp om att vi skulle slippa det, men nej..självklart fanns en reservskiva..mm typiskt ja. Slänger in lite bilder som imorse som jag aldrig hann o lägga upp,
byee/♥

H&M conscious

Okej, lite nya drömmar från H&M's Conscious kollektion, eller okej..den första har jag lagt upp innan.
Men den är ju värd 100000 inlägg eller hur? Herregud vilka kreationer..varför ska jag spara pengar..typiskt.
499:-
199:-

149:-

99:-

499:-

249:-

boybands

Okej, pratade om 90-talet på musiken idag, därav anledningen till att jag sitter o lyssnar på världens alla boybands.
Backstreet boys och N' Sync var HELT klart mina favoriter för sisådär 10 år sedan och idag har jag konstaterat att allt låter exakt likadant

el banco

Hemkommen och nergosad i soffan efter en rätt soft skoldag.
Svenskan hade vi vikarie o satt mest o snacka o läste lite i böcker, därefter idrott med..DANS! Grymt kul! Sen matte o musik och nu hela eftermiddagen har vår klass befunnit sig på Södra Hestra Sparbank nere i samhället för lite information, rundtur och fika. Rätt intressant det där med ekonomi faktiskt. Hur som helst ikväll= noll plugg och det gillar vi.
Påminner mig själv ibland om att vi har nationella i engelska imon..suck. Sen en ynka lektion efter det o sen gym med fina Fanny, sen är helgen igång!
Fanny och jag för drygt ett år sedan, tiden går♥

träning

Hemkommen, nyduschad och nyäten efter 1,5 timmars träning. Asså core-pass, jäklar, men det ska svida lite ju! Nu ska jag krypa upp i sängen, stänga dörren, släcka lampan och kolla på Glee, veckans höjdpunkt. Sitter o drömmer mig bort till vita sandstränder och 30 grader varmt, suck. Hade vatt underbart! Men om tre veckor bär det av till the big apple iaf! LÄNGTAR SÖNDER MIG.
Slänger in en bild på min nya sjukligt snygga resväska som ska följa med mig på resan, den syns ju iallafall?

vimsig?

GÄSP.
Ja här ligger man i soffan o har nyss tryckt i sig flingor med mjölk och ett lass glass efter de. Sen kommer mamma hem..
Jag: Ska du träna idag?
Mamma: Ja? Du med?
Jag: VA? OJ! Ja juste!
Mamma: Hahaha hade du glömt det?
Jag: Jaa..men det är bara spinning idag va?
Mamma: Naee de är ju core också direkt efter?
......
Visst fan..Ibland vimsar man bort sig rejält. Ska iaf dra iväg o träna nu, ska bli grymt skönt hehe känner mig rätt äcklig nu efter all glass.

chemical

Och så kikar jag in här igen!
Nu har jag läst kemi ett tag och nu lackar jag på dessa salter baser och syror. Vill slita sönder boken vilket betyder att det räcker med läsning för ikväll. Tack för mig!

bättre tider..nu tack

Blir ett snabbt inlägg för strax ska jag ta en skål special K red berries (bästa sorten) med mjölk och sätta mig med kemiboken, sen bär det av till veterinären med min misse för vaccination, sen hem och plugga igen. Trevlans kväll! Skolan har varit grymligt seg och det spöregnar ute, väntar på bättre tider!

H&M


sunny monday

Hemkommen och vaken efter en lång skön tupplur i soffan, blir som en drog..måste ha min tupplur!  Hursmhelst har varit grymt trött idag av nån anledning, kan bero på den där hela timmen matte direkt på morgonen..suck. Efter det livräddningsprov på badet, kan ju säga att om Fanny faktiskt hade varit medvetslös hade hon nog legat på bottnen av bassängen nu..Haha nejdå! Det gick så bra så. Efter det lunch dundunduun..KORV! För ovanlighetens skull, aboooooow -.- surar fortfarande för det. Därefter lite hederlig religion, engelska och till slut hemkunskap där det serverades fisk i folie med rostade rotfrukter och aioli, gottt!
En väldigt tjusig bild på mig faktiskt

timmars hårt arbete..

Före:



Efter:

bikbok

FANCY!
och den marinblå är ju fancyyy med yyy
129:-/del

rensning!

Åh herregud..nu har jag stått i flera timmar inne i min garderob och är ÄNTLIGEN klar. Chockad vilken röra det var, upptäckt att jag har 18 klänningar, sick? Lägger in före o efter bild senare, bered er på att gå i taket. Ny vecka imon o de firar vi med BAD.
Yesterdayy
Efter lite fix o trix med naglarna

12.03

Och så var det ännu en lördag! Gårdagen spenderades hos Andreas med Danne o Anna, skulle lära mig spela HoN..vilket visade sig inte riktigt vara min grej. Skitspel. Kom hem vid halv två och va grymt trött, somnade direkt o sen kommer vi till dagens i-landsproblem. Vaknade redan vid 10 av att jag va så jäääääkla hungrig! Så blev tvungen att lyfta min zombie-liknande kropp till köket för en tallrik flingor..inte okej.
Idag får vi se vad som hittas på, senare ikväll bär det iaf troligtvis av till Elisabet.

ica

Ja jo..såhär såg Fannys moppe ut igår efter vårat lilla (tjocka) besök på ica



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se